- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egy extra Radeont kap Kína, igen nagy csendben
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
válasz
MasterMark #52765 üzenetére
Köszönöm a segítséget! A beállításokban egy reset to defaults megoldotta a problémát.
-
Bukk900
őstag
válasz
MasterMark #52763 üzenetére
Hol lehet az irányítást állítani? Senki nem állítgatta.
Igazad van, kontrollerről van szó, ilyen [link] a d-pad és a right stick nem működik.
A support cache és cookies törlést javasolt.
A játékot letöröltem a hdd-ről és újra raktam, nem segített...[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Sziasztok! A Minecraft-hoz két napja jött valami frissítés, azóta a gyerek nem tud vele játszani, mert a konzollal nem lehet irányítani.
A bal felső négy irányú gomb működik, a két alsó, amivel lehetne forogni, nézetet váltani az nem.
Más is tapasztalt ilyet? Mit lehet ilyenkor csinálni? -
Bukk900
őstag
-
Bukk900
őstag
válasz
l.skywalker #50356 üzenetére
Akkor alszok rá egyet! Holnap jár le a próbahónap, de már lemondtam a hosszabbítást.
-
Bukk900
őstag
válasz
l.skywalker #50349 üzenetére
Ez régiófüggő? Most pont szükségem lenne 1 havi goldra, de nekem 2500-at ír... [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz
darnics #49913 üzenetére
Szia! Én ápr. 27-én fizettem elő az egy hónaposra, jún. 1-ig tart az ingyenes próbaidőszak, ezután automatikusan meghosszabbodik és levonja a havidíjat, ha le nem mondod addig. 1$-t azért levont, amikor beregisztráltam a kártyát. Az egy havi is teljes jogú gold.
MasterMark: köszönöm, ez így jobban hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz
masterful87 #49845 üzenetére
Majd rákérdezek az eladónál, lehet, hogy szervízben cseréltek valami fődarabot és újraindult, vagy lehetett venni plusz garanciával...
-
Bukk900
őstag
válasz
x360elite #49804 üzenetére
A linkelt kábelnek tényleg van ára... találtam egy 2700Ft-os átalakítót, ezt ki sem érdemes próbálni?
Ha működne, akkor a hangot párhuzamosan adja a jack aljzaton, mit vihetek erősítőbe?[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Sziasztok!
Xbox 360 E változatot milyen kábellel, vagy átalakítóval lehet VGA csatlakozós monitorra kötni?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest