Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
foxesh #57018 üzenetére
Ezek a hírek valahogy elkerültek engem (ezért írtam, hogy "én" nem láttam és nem hallottam
) és aláírom hogy nem vagyok mestere a 360-nak én a legjobb tudásom szerint írtam le tapasztalataimat és ismereteimet és egy leendő tulaj szerintem ezekből le tudja venni a lényeget, hogy a Slim vagy az E modellt keresse inkább - amik írásod szerint szint úgy hajlamosak a legrosszabbra de gondolom ezeket nem azért írtad, hogy ezeket is kerülje csak ezek sem problémamentesek.
Mondjuk én betartanám x360elite által írt pasztázás/takarítás/szellőző helyen való használatot. Ezekkel azért szerintem elkerülhető a CPU/GPU meghibásodás.
(annyira kiszámíthatatlan ez az RROD még akkor is ha a tulaj nem takaríttatja meg nem pasztázza újra, ami szerintem a 360 tulajok 70%-ára legalább igaz, unokatesóm FAT Xbox 360 Elitje (Jasper) amit még 1 évesen vett meg az első tulajától valamikor 2010 körül azóta is üzemel és egyszer volt csak takarításon - javításon viszont soha. Lemezolvasási gondjai viszont vannak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest