- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
válasz
MasterMark #37492 üzenetére
MasterMark,
ha eddig sosem tároltam felhőn, de most szeretnék ott tárolni (biztonsági kedvéért), akkor hogy tudom átmozgatni a mentéseket, illetve nem léphet fel valami gebasz amivel mindenemet elveszítem? -
Knobber
aktív tag
Letöltöttem a Forza Horizon 2 demót a live-ról. Első blikkre nem is olyan rossz, bár a fizikája szerintem az első részhez képest romlott. A zenék, hangulat jó nagyon, és a belső kamerás nézet is jó - csak a külső kamerás nem annyira.
Videón 1. percnél nézhető meg a belső kamerás különbség:
[link]
Bár lehet 50 dollárt nem ér meg, ha majd akcióba kerül mondjuk 10-20 dollárért akkor talán bezsákolom -
Gombinyó
őstag
válasz
maxrad1580 #37495 üzenetére
Billenős elosztó.
-
maxrad1580
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek megoldása arra,hogy a 360 FAT konzolom elkezdte nyitogatni a tálcát,és magától bekapcsol időnként.
Köszi előre is.
-
Tigi
őstag
válasz
MasterMark #37492 üzenetére
Köszi.
Mindig tanul valamit az ember. -
Tigi
őstag
válasz
MasterMark #37470 üzenetére
Silver tagsággal is a felhővel szinkronizál?
Pedig ezt a hűtés dolgot is itt olvastam anno.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #37485 üzenetére
még szerencse, mert én utálom azokat
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #37487 üzenetére
Engemnemzavar.
-
Sicilian
addikt
válasz
MasterMark #37487 üzenetére
Slim. Csak annyiból zavaró, hogy évekig nem volt a jelenség és most hirtelen megjelenik, szokatlan.
Egyébként még jó, hogy van ez a fórum, mert már frankón azt hittem, hogy döglődik a gépem..
Jó, hogy tudtátok a választ, mert magamtól soha nem gondoltam volna erre !
-
Sicilian
addikt
válasz
MasterMark #37474 üzenetére
Természetesen még X360-an.
hackeeeee:
Nem tárolok benne semmit, de megnéztem, amint kikapcsolom az említett funkciót, már nem csinálja.
Úgyhogy marad akkor anélkül. -
vg
addikt
válasz
MasterMark #37483 üzenetére
Mi az a hardcore játékos? Te az vagy?
-
KBear
tag
Köszi srácok!
3 méter elég bőven.
Mark javaslatát pedig megfontolom, eddig is gondolkodtam ezen a megoldáson is, de árban van azért némi eltérés. A gyerekek ritkán és keveset játszhatnak, akkor is inkább konzolon szoktak, PC-hez csak egy opció lenne.A kisebb késleltetés számíthat bizonyos játékok esetében? A hétvégén épp pisztoly párbajozni próbáltam, lehet, hogy ezzel könnyebb dolgom lenne?
-
Luzso
tag
válasz
MasterMark #37480 üzenetére
3m a kábel hossza
-
KBear
tag
válasz
MasterMark #37478 üzenetére
Köszi Mark!
Van érzékelhető különbség játék közben a két fajta között? Madzag hosszát nem tudod véletlen? Azt hiszem ez utóbbi a leglényegesebb...
-
szabacsik
őstag
válasz
MasterMark #37472 üzenetére
Az egyből
-
KBear
tag
Sziasztok!
Két vezeték nélküli kontrollerem közül az egyik megadta magát, a szervizben azt mondták, hogy nem érdemes javítani, vegyek inkább újat. Eddig csak vezeték nélküliben gondolkodtam, de felmerült bennem, hogy mi lenne, ha inkább vezetékest vennék másodiknak. Aki használ ilyet, az meg tudná mondani, hogy az eredeti MS vezetékes használható PC-hez is, sima USB csatolású? Milyen hosszú a kábel? Gyerekeim játszanának időnként a második kontrollerrel, van valami hátránya a vezeték nélkülivel szemben (vagy fordítva) ha együtt játszanak (kicsik még, nem FPS-eznek, inkább LEGO, Rayman meg ilyenek)?
Köszi előre is!
-
Sicilian
addikt
Ó, egyre jobb. A végén tényleg kiderül, hogy haldoklik a gépem !
Ezt a dolgot évek óta először 2 napja kezdte el csinálni. Számomra zavaró.hackeeeee
Napok óta nem töltöttem le semmit, max a gép sunyin csinálhat valamit a háttérbn, csak az a bajom,
hogy minden leállításnál ezt csinálja, tök mind1, mikor mennyit kapcsolgatom ki-be ! -
Tigi
őstag
válasz
MasterMark #37468 üzenetére
De azt mondja, hogy nem is töltött le semmit.
Akkor az, hogy kikapcsolás után még pár másodpercig megy a gép nem a hűtés miatt van? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sicilian #37465 üzenetére
Először amikor csinálta Én is meglepődtem, hogy mi is ez, majd szétnézve a beállításokban találtam meg ezt a beállítást.
Ha biztosra szeretnél menni, akkor max kapcsold ki ezt a funkciót..
Szerintem nem, szinte biztos, hogy volt valami letöltés a háttérben. Jobb esetben ha megint csinálni fogja, és router-en van, akkor a router-ben tudod ellenőrizni, hogy van-e "forgalom".
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
MasterMark #37462 üzenetére
Szerintem is ebből új gép vásárlás lesz, mert többe kerülne, mint egy használt de működő.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Nem tud valaki esetlek olyan szervízt Budapesten, ahol cserélnek alaplapot, meg dvd drive-ot kompletten xbox 360 fat gépben? Mert van egy 3 ledes gépem aminek az alaplapja már nem javítható és a meghajtó is cserés, mert darabokban van.
Olyan alaplap kellene amivel tudok liveozni is. Előre is köszi a tippeket -
Bad Pritt
félisten
Srácok, Forza 3-hoz van egy második DVD-m, berakom és kéri az elsőt, az meg maga a játék. Ezek szerint ami content a másodikon van az fel lett már régebben rakva?
(Tudom, hogy van saját topikja, de az nem igazán pörög)
-
Sicilian
addikt
Tegnap óta drágaszágom a kicsi kis xbox-om produkál 1 olyan dolgot, amit eddig soha !
Mikor kikapcsolom, olyan mintha kikapcsolt volna, de még hallom a gépet működni.
Persze a HDMI jel megszűnik azonnal, de az xbox-on villog hármat a led és csak utána kapcsol ki igazából.Valaki tapasztalt már ilyesmit, valami ötlet, hogy mitől lehet?
Természetesen semmilyen beállításon nem változtattam évek óta.. -
Dinasti
senior tag
Üdv! Tudnátok olyan boltot mondani ahol lehet neten keresztül fizetni kártyával és van házhoz szállítás? Ja és árulnak konzolokat...
-
Lajki
tag
Valaki jatszott már a Walking Dead-el , nem az arcade hanem a sima. Kíváncsi lennék milyen , mert most 1600 Ft .
-
Baga1983
senior tag
Megcsináltam nem nyert, ugyanúgy nem müködik csak az én profilommal.
-
Baga1983
senior tag
De a régi gép már nincs meg. Én azt hittem hogy simán fog menni.
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a barátnőmmel együtt használtunk egy xbox-ot, az én profilom live gold-os volt, az övé silver. A saját profilomra vettem a digitális játékokat de ő ugyanúgy elérte, nem volt gond. Majd eladtuk a boxot, de a profilokat és a mentéseket kimásoltam pendrive-ra. Na most vettünk megint egyet, felmásoltam a mnetéseket meg a profilokat, és az én profilommall minden rendben, de a barátnőméén nem indulnak a játékok. Hibakód nincs, Can't launch YX game. ??? Közben vettem egy Skyrim-ot, az elindul neki is, de azok amik a régi gépen is fent voltak azok nem. Profil törlés majd visszamásolás megvolt. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
Dzsuri89
őstag
Üdv mindenkinek!
Megtaláltam a választ a problémámra a fórumban, ugyanis minden játék indításnál és kilépésnél fogja magát a gép és kijelentkezik a live-ból majd vissza. Profil törlése majd újra belépés segít az itt olvasottak alapján.
Kérdésem a következő, hátha valaki tudja a választ tutira.
Ha letörlöm a profilt akkor azzal együtt ugranak a játék mentések is? Vagy először mentem a save game részeket live-ra esetleg Pendrive-ra?Ha már itt tartunk akkor a Forza Horizon mentéseit miért nem tudom másolni?
Köszi előre is a választ!
-
TP48
újonc
Sziasztok! Van valakinek kedve este 8-tól lejátszani egy kör splinter cell blacklist coop-ot xbox live-on?
-
törölt tag
Pedig semmi gond nincs vele!
Tényleg a GTA az a játék ahol beírja az ember a kódokat, őrültködik aztán nem ment. (mivel akkor nem korlátozza az acsikat) Mindenesetre néha jók azok a csítek szórakozni(#37425) danikaxXx007 én a remnant game-től vettem de nemtalálom az elérhetőségét. Jó volt az ár és garanciát is adott rá.
-
Medocsabi
addikt
Mondjuk jogos,csalni nem fair...
de én már pcn vegigvittem csalással és anélkül is.most csak játszom for fun
Hogy lehet megnyitni azt a felületet ahol kódokat irhatok?pcn ugye a 0 gomb.de itt?
Mondjuk én csak eletet és staminat szoktam emelni,a többi csalás elveszi a játék élvezetet -
Micsurin
nagyúr
Magyarázd meg.... Mi a csúnya mondjuk abban ha GTA V-ben kicsit funra kapcsolúnk: robbanó töltények , immortality-vel , esetleg Skyrimben addolunk a panelen keresztül 1000 aranyat , vagy an még1 kard ami tetszik és elvinnénk de túl sok lenne nálunk a cucc ezért .carry_weight xxx és elvisszük stb , ebben mi is a csúnya dolog ? majd ha multiban csal (bár konzolon nehezen kivitelezhető) akkor azt mondóm tényleg nem helyén való , de erre nem.... ez olyan mint az Easter Egg , ott van , a fejlesztők hagyták vagy tették oda , szóval a játék része , akkor milyért is "csúnya" dolog használni ?
szrk.:ha meg a helyesírásba kötsz bele , és nem a mondandóba akkor sajnállak
-
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok! Elkezdtem boxon a régi nagy szerelemmel játszani,a skyrimmel! A kérdésem az,hogy a pcn ugye vannak kódok,csalások.xboxon is vannak? Hogyan kell elohivni ahol be kell azt írni?
-
danikaxXx007
csendes tag
Sziasztok!
Van egy fat X360-on és szeretnék venni egy HDD-t. Nem tudjátok véletlenül, hol lehet venni jó áron? -
HF77
őstag
sziasztok.
a kérdésem...
van-e arra lehetőség, hogy ha felmásolom a játékot a konzol merevlemezére, azt követően lemez nélkül is lehessen vele játszani?
egyébként a hdd-re másolásnak mi a lényege? (azon kívül hogy kíméli a lemezt..)köszi
-
Ti Bo
aktív tag
Köszi mindenkinek!
-
Lajki
tag
A walking deadrol valaki tudna velemenyt mondani most csak 1600 forint .
-
Knobber
aktív tag
válasz
KD6-3.7 #37407 üzenetére
Folyamatos akciók:
[link]
[link]Meg kibocsájtás dátuma szerint a legrégebbi játékok:
[link]
Általában ami régebbi, az olcsóbb. Visszafele lapozol, és kinézed mik vannak, a régi játékok pont pár ezer forintba vannak, bár ezeket sűrűn akciózzák is a Deals With Gold keretein belül.Ami nekem nagyon bejön:
[link]
Bár ez akciósan 500Ft volt valamikor -
Ti Bo
aktív tag
Most láttam, hogy a Diablo 3, 3990 forint a szegedi Auchan-ban. Megéri megvenni (anno nagyon tetszett Pc-n a 2), jól irányítható?
-
KD6-3.7
őstag
Tudtok nekem olyan játékokat mondani amik pár ezer forintert megvehetők? Láttam pl AC3 900Ft. Le vagyok maradva játékok terén és igy magamtól nem jutnak eszembe játék címek amiket kihagytam az utóbbi években. Esetleg van rá mód, hogy ár szerint keressek a live-on?
-
Üdv!
Következő a helyzet. Van tesóméknak egy box-a amit használtam eddig. Vettem hozzá egy külün joy-t magamnak. Most pedig vettem egy box-ot magamnak. A helyzet a következő. A két box egy szobán belül van a joy-t pedig szinkronizáltam az én boz-ommal. A baj az hogy még a régi box is emlékszik a joy-omra szóval ha bekapcsolom a joy-t akkor indul mindkét box. Elég vicces amúgy.
De valahogy szeretném a joy-omat "lekötni" a tesómék box-áról. A kérdésem a hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Milyen videókártyát?
- Peugeot, Citroën topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Sorozatok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest