-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajki
tag
Sziasztok nemrég vettem egy Xbox-ot azt szeretném megkérdezni szerintetek melyik éri meg jobban egy MS Xbox-os HDD vagy egy akármilyen ? Ha bármilyen megfelel tudnátok mondani párat melyiket érdemes venni ?
-
Lajki
tag
válasz MasterMark #35304 üzenetére
Köszönöm szépen ! Esetleg valakinek nincs eladó ?
-
Lajki
tag
Sziasztok !
Segítségeteket szeretném kérni ! Szóval GTA V 2. CD-je eléggé karcos lett hála drága testvéremnek , na a lényeg ,hogy online letöltöttem elvileg a disc 2-t , de amikor a CD 1-el elindítom kéri a CD 2-őt.. Mi a teendő ? -
Lajki
tag
válasz MasterMark #35409 üzenetére
Nincs meg digitálisan , de ha berakom a CD 2-et kiírja online , hogy letudom tölteni le is töltött 7,8 Gb-ot szóval ugyan annyit amennyit a CD 1 instalálna fel , de ahogy elindítom(mármint CD2-vel) kéri a cd 1-t , hogy kell 8 Gb szabad hely ... Pedig már online leszedtem, a másik ha CD1-ről telepítem 425nél megáll .
[ Szerkesztve ]
-
Lajki
tag
válasz MasterMark #35411 üzenetére
Pillanat most Online installálom megint , aztán mindjárt kiderül , de előbb próbáltam ugy ahogy mondod és kérte az Install Cd-t és elkezdte ismét telepíteni ugyan abba a mappába ....
[ Szerkesztve ]
-
Lajki
tag
válasz MasterMark #35411 üzenetére
Kész ennyi felgyújtom ... Nem hiszem el Letöltöm Online mind a 7,8 Gb-ot , de csak úgy engedi ha a PLAY Disc van benne elindítom miutan letöltötte és ismét kéri a masik CD-t hogy fel kell rakni... PEDIG MÁR RAJTA VAN Kész ennyi.
-
Lajki
tag
válasz MasterMark #35419 üzenetére
Hol lehet polírozni ?
-
Lajki
tag
De amúgy ezt nem értem én vagyok a béna vagy így alapból nem lehet megcsinalni , hogy az Install CD-t leszedtem akkor is ugyan úgy kéri hoy helyezzem be és installaljam fel... amikor már rajta van.
-
Lajki
tag
válasz dilipok #35427 üzenetére
Hát az a baj , hogy karcos az Install CD elkezdi telepíteni és 424mb-nál megáll. Ezután beraktam a Play CD-t és a keresőbe beírtam , hogy GTA V kidobta és ott volt , hogy telepítés rámentem , leszedett 7,8 GB-ot szóval ugyan annyit amit a CD-ről kellett volna feltelepíteni , elkezdtem örülni elindítottam és ugyan ugy kéri az Install CD-t hogy feltelepítse....
-
Lajki
tag
Sziasztok lenne egy eléggé idióta kérdésem , de aki próbálta már a Titanfallt,Destinyt és az advenced warfare-t annak melyik jött be a legjobban mind a hármat nem szeretném megvenni , hogy utána adhassam is el valamelyiket.. Destiny felé hajlok nagyon
-
Lajki
tag
válasz MasterMark #36610 üzenetére
Na es miert nem ?
-
Lajki
tag
válasz galaxys80 #36649 üzenetére
Arra gondoltam , hogy amikor jatekba megnyomod az Xbox jelet kozepen akkor ott lehet lepkedni oldara jobbra van pl. a Media utana pedig a settings na az milyen szinu ? Azert kerdem mert allitgattam a tvm kepet es pl. elenkre allitva kek szinu lesz nornalon szurkes , beallitottam ugy ahogy leirtad a tvt normalra tettem es ugy nekem kicsit sotetebb szurke egy enyhe kek arnyalattal bar most nem otthon vagyok de ugy remlik .
-
Lajki
tag
Van itt olyan esetleg aki destinyzik és olyan 15-ös szint körül van ?
-
Lajki
tag
Egy kerdes tudom tudom nem ide tartozik de hatha tud segiteni valaki vettem egy 14'es lg tvt es 60hz-en mikodik de elvileg tobbre is kepes a tv.. Hogyan tudom beallitani ?
-
Lajki
tag
Sziasztok tudom nem ide tartozik , de hátha tudtok srgíteni ! Szóval rákötöttem a laptopom számtalanszor már a tv-re eddig mindig jó volt , most rádugom és semmi változás... Valószínű elszállt a hdmi a laptop-ba mi ? ? :S
-
Lajki
tag
A walking deadrol valaki tudna velemenyt mondani most csak 1600 forint .
-
Lajki
tag
Valaki jatszott már a Walking Dead-el , nem az arcade hanem a sima. Kíváncsi lennék milyen , mert most 1600 Ft .
-
Lajki
tag
Valaki játszik az advanced warfarel ?
-
Lajki
tag
Sziasztok tegnap vegre megszereztem az advanced warfaret. Esetleg van olyan aki jatszik vele ?
-
Lajki
tag
valaki jatszik online az advanced warfare-el ??? Esetleg nyomhatnank egyutt rankedezni kezdtem el a napokba ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest