Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Zolko001
tag
Szerintetek ha egy nem flashelt játékost mondjuk 10 hónap múlva szénnéégetek akkor a Microsoft simán kicseréli??? Mert én ezt nem értem az egészben.... Ha az első széria k*rva szar volt (hűtésileg) akkor nem kellett nekik több ezer darabot kicserélni??? és a második széria se sikerült sokkal jobban. Úgyhogy ha mondjuk garis és nincs is hozzányúlva akkor a garancia lejárta előtt is szó nélkül kicserélik a szarráment gépet?? (na persze nekem ki van flashelve
) Nem értem a koncepiójukat? Mert ha nem csinálsz rajta valamiféle moddingot vagy nem játszol vele csak mondjuk 2-3 órát hanme mondjuk többet és esetleg a körülmények se ideálisak akkor igencsak könnyen megsülhet a kis ''zajgenerátor'' (az meg a másik fele a történetnek hogy elég zajos). Wazze. Hát milyen dolog ez?. Azt meg gondolom nem köthetik ki hogy egyhuzamban nem lehet egyszerre csak 2 órát játszani vele?! ÉRDEKESSSSSSSSSS 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Nem értem a koncepiójukat? Mert ha nem csinálsz rajta valamiféle moddingot vagy nem játszol vele csak mondjuk 2-3 órát hanme mondjuk többet és esetleg a körülmények se ideálisak akkor igencsak könnyen megsülhet a kis ''zajgenerátor'' (az meg a másik fele a történetnek hogy elég zajos). Wazze. Hát milyen dolog ez?. Azt meg gondolom nem köthetik ki hogy egyhuzamban nem lehet egyszerre csak 2 órát játszani vele?! ÉRDEKESSSSSSSSSS