Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
globalvik
csendes tag
Köszi a válaszokat!
ja végülis átgondoltam a dolgot és nem éri meg flashelni nekem sem, nem lenne jó úgy játszani h parázok h bannolnak e valamikor!
ja és még kérdés: szükségem van egy routerre is, h rákössem a boxot a netre, igaz? és mindegy milyen?(szóval egy olcsó is jó?)
elvileg hétvégén megyek megvenni
, bár még nem tudom h hol, de álltalában a 80-85k között mozok a premium pack(ezt veszem, elit kell a francnak
) vagy tud valaki valami jó helyet ahol olcsóbb? meg elsőre megveszem a halo 3-at, amit 15k ért láttam legolcsóbban.
ja és lcd tvre a premium packban található kábel tökéletes hozzá?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Steam Deck OLED 1TB szép állapot
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, bár még nem tudom h hol, de álltalában a 80-85k között mozok a premium pack(ezt veszem, elit kell a francnak
) vagy tud valaki valami jó helyet ahol olcsóbb? meg elsőre megveszem a halo 3-at, amit 15k ért láttam legolcsóbban.