Aktív témák
-
misirulez
senior tag
válasz
tiv83us #12834 üzenetére
Nekem is ez volt az elején.
Egyszer játszottam vele 10percet, aztán mondom oké ennyi volt, ez egy kalap fos.Később (két hónapra rá) nagyon untam magam és idegesített, hogy nem tudtam felfogni azt, hogy egy ilyen gyenge játékban mit szerethet mindenki annyira. úh. összekaptam magam mondom játszok vele kicsit többet hátha engem is elkap.
Szóval túlvittem egy kicsit az elejét (kb 15 percet kell játszani, hogy túlmenj az "erdőn") amikor az egész játék feelingje megváltozik, a környezet, az ellenségek, és az egész játék átmegy egy zseniális fps-be.
Életem legjobb játéka.
(mondjuk hozzá kell tenni, hogy előzőz halokkal nem játszottam és angol szövegértésem is nulla de még így is nagyon ütött nekem)Aztán a multijáról már inkább ne is beszéljünk...élni nem tudok nélküle.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest