Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Att1la.
üzenetére
jaja, itt van picit nagyobban
szerintem nagyon állat... nem szoktam szeretni a hasonló "dizájnos-matricázott" cuccokat, de ez nagyon bejön -
Att1la.
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Más: Tanácsot kérnék: PS3-ra vagy Xbox360-ra vegyem meg az Arcana Heart 3 Limited Edition-t, az 1-2 PS2-re jött ki a PS3 hardvere közelebb áll az Arcade gépekéhez mint az Xboxé, viszont a Xbox d-padja kényelmesebbnek tünik az ilyen játékoknál.
Nincs valakinek egy ilyen doboza fölöslegesen? Szívesen elfogadnám.

-
mephi666
nagyúr
na, csak dolgozik a zavvi is:
Prince Of Persia: The Forgotten Sands [XBox 360] Awaiting Despatch
a legdurvább: 9.85font=durván 3ezer... megnéztem 576-nál: ott még 13EZER

egy időre a soppingolás befejezve
f1 2011 - forza4 környékén majd belecsapok megint a lecsóba (és mivel forza-ból ntsc kell, így playasia-nál a kuponom is felhasználhatom... buzerálja a fejem a gondolat: "mennyibe lehet majd a díszdobozos változat? kell az nekem? megtépnék a postán?"
) -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Rettenetes giccsparádé.
-
Pickle Rick
senior tag
Medal of Honor megér 4k-t szerintetek?
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
az aranyszínű kontrollerrel nem is mondom hol lenne sikere
...csak akkor már a gép nem illik mellé...nekem a geow3-as box sokkal jobban tetszik

-
MasterMark
titán
Tudom hogy volt, én raktam ki
Nekem az Artoo-s hangok miatt kell, meg kék led, meg fehét Kinect, meg húú arany kontroller. Ja meg nagy vinyó.Bekapcsoló hang
Tálcanyitó hangSzerk.: Mér vagytok ilyen negatívak
Szerintem szép. -
lvnt
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Volt már, de még mindig ronda szerintem. Főleg az a kontroller. C3PO ide vagy oda.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Vótmá, de kell. Mer kékled <3
mp
-
MasterMark
titán
[titkos link] nyam nyam
szerk.: tevike megvan a kábeled
-
Dreamie
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
normal kiadása meg kb. 9 és fél k Ft. Szal. ha tudok róla én is ilyet vettem volna, a fene ette vóna meg.

-
MasterMark
titán
Azt hittem drágább... akkor már én is ilyet veszek.

-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
DonMedve
üzenetére
én akkor egy itteni tagot ajánlanék
elvileg ma-holnap megkapom a vezérlőt, amit kb 2hete rendeltem (ennyiért szerintem nagyon jó ár) -
deniro2
senior tag
válasz
DonMedve
üzenetére
Supergamerről még nem rendeltem, de szerintem te is jobban jársz, ha nem hazai boltból szerzed be a játékokat, mert sajnos dupla áron adnak mindent. Zavvi, game.co.uk, mindkettő megbízható, elöbbinél ingyenes a szállítás, utóbbinál kifogástalan állapotú használt játékokat is lehet kapni, a magyar árakhoz képest bagóért.
-
DonMedve
addikt
Üdv. Urak!
Egy kérdésem lenne.A Supergamer nevű bolt megbízható?Mit tudtok róla?A boxhoz akarok majd rendelni cuccot,de még nem rendeltem tőlük nem tudom mennyire megbízhatóak!Előre is köszönöm!
-
mephi666
nagyúr
na, geow1-et kipróbáltam, mert kíváncsi voltam az irányításra: megszokható... párszor végig kell vinnem minden fokozaton, hogy igazán beleszokjak, de úgy érzem menni fog
nem hittem volna egyébként, hogy az acsik nagy része multira vandante's inferno (második blikkre): 10/10-es játék lehetett volna, ha jobban odafigyelnek rá és a csomó idegesítő kis hülyeséget kigyomlálják belőle
...így 10/7-es és a castlevania lekörözi szépen... idegesítő hülyeségek címszó alatt mit értek: csomó helyen kritikán aluli pl a kamerabeállítás... főleg olyan helyeken, ahol amúgy is ki kell centizni az ugrást és így n+1 újratöltés-rohanás-próbálkozás következik... sajnos csomó ilyen helyen a checkpoint is messze van, aztán szaladgálhat az ember, szedheti fel újra a cuccokat és dumálhat 3 sort vergil-lel, majd jöhet az új próba
másik: a beakadás/lepottyanás... több helyen is jártam így, hogy felugrottam egy mozgó platformra (aránylag a széle felé álltam) és begyalult mozgás közben a fal, ami úgy tűnt elég messze van... és még csomó hasonló kis bénaság, ami el tudja b@szni a játékélményt, ami egyébként jó lenne... szerintem simán lehetett volna nálam a gow utódja a játék, de így "csak" egy jobb hentelde lett, amit párszor végigviszek, aztán fél évekre is felkerül a polcra porosodni
...kár érte: nem bántam meg, de nagy kedvenc sem lesz (viszont kedvet kaptam az isteni színjáték újraolvasásához
...vagy 10éve kötelező volt és mintha akkor tetszett volna) -
kbmn
csendes tag
Ha valakit érdekel használja a gamestrackert be regisztrálsz, megadod milyen játékok érdekelnek és nyomon tudod követni mi mennyi, mondjuk ezek inkább angol oldalak de az árakat jól mutatja.
-
kovsol
titán
és innen is ingyen küldik ki hozzánk is ? (ahogy nézem ez is valami zavvi.com hoz hasonló oldal)
amúgy a Halo 3: ODST az valami kiegészítő hozzá?van esetleg még valami best buy játék? Forza 3 Ultimate Edition Classics -t akarom megrendelni, a Halo3 -t és a Mass Effect 2 -t és egy GTA4
-
kbmn
csendes tag
Ha valakit érdekel HALO 3 kb 1800 ft-ért most rendelhet innét
-
-
dunc
nagyúr
válasz
BigStraw
üzenetére
Egyiknek se volt semmi baja,mert nem volt rá idejük....most egy gamer pc-t szeretnék..

Annyira ki voltam éhezve az egér-bill. kombora,hogy ezzel tolom mostanság... -
tevike
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére

Dunc: Grat ha eladtad,nem sokáig hirdetted

-
tevike
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ooo,kezet csókolnék ha meg lenne

Egyébként had kérdezzem meg,volt már dolgotok 3Led-es xboxal? Illetve javítás utána tapasztalat van esetleg?Enyém meg deglett,és most menném egy ph-s kollégához javíttatni,de az élet tartalmáról azt mondta hogy lehet több év(van neki ami már 2éve megy),és lehet 4-5hónap is....
-
tevike
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
használt még jobb,mert olcsóbb,és mobilis a vásárló "hely"

"Kell hang,akkor go !!!
" köszönöm az együtt érzést 
-
tevike
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Budapesti vagyok,van itt,de mivel nincs otttó,ezért a legközelebbi media markt olyan 1jó óra

-
tevike
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
meg vagyok áldva,a közelbe egyik sincs.....
De köszönöm,és mennyit kóstálhat?Szerk: Egyébként arra kéne hogy az RCA-t átalakítva egy 2.1-et dugnék bele(ami jack 3,5-s),hogy azon szóljon a hang,az lehetséges gondolom,ugye?

-
tevike
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm,meg van
Már csak egy helyet kéne találnom bp-n ahol kapni is lehet.Pontosan ilyen kéne

-
Dreamie
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
vazz ez honnan lehet és mennyiért? Marha jól néz ki!

-
Barohawk
aktív tag
sziasztok
holnap megérkezik az xboxom
má csak játékokat kell hozzá szereznem
meg egy kormányt de azt egyenlőre még nem találtam -
scorpy02
aktív tag
"Red Dead Redemption új kiadás
A Rockstar western játéka, a Red Dead Redemption hamarosan megjelenik Game of the Year kiadásban. A szeptember 16-án napvilágot látó doboz az Undead Nightmare DLC-t is tartalmazni fogja, de azt még nem lehet tudni, hogy más kiegészítőket is magában foglal-e majd.
Ezen kívül szeptemberben jön még Myths & Mavericks címmel az utolsó ingyenes DLC csomag, amely néhány új térképet és karaktert tartalmaz a többjátékos módhoz."
forrás: ipon.hu
Zavvin 29,85 fontra lett beárazva.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
zsotesz81
üzenetére
RCA->Jack 3.5mm átalakítóval tudnád használni, persze úgy meg nem tudnál multiba csevegni...
Vagy a TV-re is ki tudja rakni a gép a csapattársak hangját? Mert akkor egy átalakító elég lenne a kontrollerbe, hogy mehessen mikrofonról az egész...
(Vagy valami switcher ami két hangforrást "egybemos", de ez már nagyon gány megoldás lenne...) -
zsotesz81
senior tag
Szerintetek egy ilyennel lehetne használni fejhallgatót a box-hoz?
-
Djuree
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
hát milyen kellene neked kicsicsillag?

-
MasterMark
titán
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Tudom, de nekem nem olyan kell

-
Pickle Rick
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
8k-ért már kapsz a konzolokszervizében, gyári dobozosat (nem a zacskós fajtát). Szerintem az annyira nem vészes érte.
-
Att1la.
őstag
Kipróbáltam a Quantum Theory Demo-t, 2 perc alatt felidegesített.
-
mephi666
nagyúr
na, most néztem, hogy play-asia-tól kaptam egy kupont is, ami 5$ kedvezményre jogosít, ha 2011.09.25-ig legalább 50$ értékben vásárolok
(ha valakit érdekel és fel tudná használni, írjon privit, szívesen átadom ingyen) -
MasterMark
titán
Slim 250 gigásat már lehet kapni 48 ezerért újonnan, a kontrollerek ára miért nem csökken?
-
zsotesz81
senior tag
Normális fülessel lehet a játékos hangját hallani (a hozzákapott headset ilyen szempontból bukta), mondjuk egy 3,5-->2,5 jack átalakítóval? Vagy ez a kontrollerbe bedugott headset/fejhallgató csak liveos csevegésre jó?
-
highness
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Gratulálok!
Nagyon gyorsak voltak. A Gears pack nagyon jó választás volt, nem fogsz csalódni benne.
Erről jut eszembe, ha valaki tervezi megvenni a Gears 3. részét, most feloldható egy multiplayer karakter ingyen. Csak lájkolni kell a hivatalos Gears of War oldalt a facebook-on.
[link] -
mephi666
nagyúr
basszus: play asia

csütörtökön rendeltem a geow triple pack-ot és most nyomta kezembe a postás
perfekt állapot és pár matricát is tettek a csomagba ajándéknak
(pl duke4ever, stb)ui: nem bírok ennyi játékkal már
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lvnt
őstag
Én még csodálkoztam is, amikor eladtam az előzőt, hogy senki nem próbált meg alkudni az árból. Már előre felkészültem rájuk. Persze minden második kérdés warezra irányult, miután leírtam a hirdetésben mindent világosan. Vagyis, hogy ebben nem tudok segíteni.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Vagy kicsit radikálisabban:
HA ALKUDNI AKARSZ, NE IS SZÓLALJ MEG!

-
Djuree
félisten
válasz
Realradical
üzenetére
sőt még villogó hupililára is át lehet állítani a színét
(sajna ph motor nem tudja) -
lvnt
őstag
válasz
Croft-21
üzenetére
Már elég régóta nem adnak HDMI-t egyikhez sem.
Def, Djuree: Ja, közben megtaláltam. Valahogy átsiklottam felette tegnap este.
-
Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Peugeot, Citroën topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szerintem nagyon állat... nem szoktam szeretni a hasonló "dizájnos-matricázott" cuccokat, de ez nagyon bejön

)
...csak akkor már a gép nem illik mellé
Nekem az Artoo-s hangok miatt kell, meg kék led, meg fehét Kinect, meg húú arany kontroller. Ja meg nagy vinyó.

...így 10/7-es és a castlevania lekörözi szépen... idegesítő hülyeségek címszó alatt mit értek: csomó helyen kritikán aluli pl a kamerabeállítás... főleg olyan helyeken, ahol amúgy is ki kell centizni az ugrást és így n+1 újratöltés-rohanás-próbálkozás következik... sajnos csomó ilyen helyen a checkpoint is messze van, aztán szaladgálhat az ember, szedheti fel újra a cuccokat és dumálhat 3 sort vergil-lel, majd jöhet az új próba
...vagy 10éve kötelező volt és mintha akkor tetszett volna)
nem kell görnyedi a monitor előtt ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
volt egy amit 10-ért vettem 3leddel, megjavíttattam 5k-ért, és 40-ért ment el