Hirdetés
- Apple MacBook
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topic megtelt.
Erre tessék fáradni: [link]
-
rocket
nagyúr
válasz
zsotesz81
üzenetére
Jo lenne legalabb 50%-os kedvezmeny , es 800M$ pontbol meglehetne venni az Evolutiont + a kiegeszitojet

Weboldalon egyik mai napra akciosnak irt jatek ara se akcios, remelem nem ez lesz a Trials eseteben.
-
rocket
nagyúr
Holnap lesznek a Trials akciok Liveon, akinek nincs meg szerezze be

-
dilipok
veterán
-
Khelben
nagyúr
Mi szeretjük, a gyerekek (5 és 7 éves) jól elvannak vele, meg amikor jönnek az iskolás/ovis társak látogatóba, akkor is mennek a nagy partik. Felnőttként meg a sportos játékokkal szoktunk játszani, darts, pingpong, stb. Jött pár frissítés, valamivel javult az érzékelés, de szerintem ilyen partis játékoknál nem is az a lényeg, hogy mm-re pontosan érzékeljen mindent. Teljesen jól játszhatóak azok a játékok, amiket mi próbáltunk (kinect sports 1-2, kinectimals, joy ride, adventures, dance central ami most hirtelen eszembe jut)
Erről jut eszembe, a kinectes fable-t próbálta már valaki?
-
MasterMark
titán
A baj az, hogy Kinect-hez nem nagyon van normális játék.
Ezért is csak pár napig érdekes. -
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Talán nem veszitek SPAM-nek, de némi vélemény érdekelne XBOX360 és Kinect tekintetében. A Kinectről elég sokat lehet olvasni a neten, bár ennek a 95% a megjelenésével kapcsolatos írás, első tesztek. Azóta nagyjából eltelt két év. Érdekelne, hogy az első tesztekhez képest mennyit fejlődött a dolog, hiszen gondolom érkezett hozzá néhány frissítés. Illetve aki már használja 1-2 éve a kütyüt, annak azért ma is előkerül még, vagy mára már nem is olyan érdekes?
Venni készülök ilyesmit, és érdekelnének a jelenlegi vélemények vele kapcsolatban. Olvasgattam visszafelé 1-2 oldalt, de ilyesmiről nem igazán nyilatkozik senki.

Köszönöm szépen!
-
-
Xmodule
őstag
Nem tudom Z0d1Ak mikor járt erre, de ha látjátok szolnátok neki, hogy tegye be az elsö hsz. -ba?

Köszi. -
bognar110
őstag
Valaki játszik onnline a RDR undead nightmare-vel ?
-
Xmodule
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
köszönöm a gyors valaszt. elolvastam az elsö hszt de mivel az magyar oldalra iranyitott igy nem bonyolodtam bele egyszerubbnek lattam megkerdezni hogy egyaltalan szukseges - e.
-
Xmodule
őstag
Most, hogy ugye vettem ezt a gepet be kell valahol regisztralni MS nel? fontos ez? masik meg amikor csinaltam az accot volt valami zona ez mit jelent? azt hiszem volt valami pro underground me ilyesmik.
-
raziel01
veterán
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Arról van szó, hogy pl a Google Play is küld emailt, hogy vettél valamit. Ez alap dolog lenne.
-
raziel01
veterán
válasz
Xmodule
üzenetére
Pont illik ide:
"Vannak a titkos akciók, amikről még Major Nelson se tudd bmeg... mert a blogján sincs kint.
Aztán ilyen világvégi oldalakról, fórumokról megtudod, hogy a tegnap még 7k-s játék 1 napig 800 Ft.
Nézed az XBOX dashboardon SEHOL nem emelik ki, szó sincs róla! A Daily Deal-be valami fosrandom szar van mindig, főleg Gold-osoknak. A titkos akcióról szó nincs.
Nézed weben, az xbox.com-on ott sincs kiírva.
És ez még semmi!
Ha veszel 4.000.000 Ft-ért Live-on játékot EGY KIBAXOTT EMAIL nem jön, hogy na te marha ezt vetted visszaigazoltuk! Neeem, nem megy a spam mappába... nem jön!
Így megeshet az, hogy 3 éve hirtelen felindulásból összevásároltál 10 játékot, azt egyszerűen nem látod a listádban, ha nem töltötted még le, hogy már megvan!
Tehát nem kapsz levelet + nem is tudod visszakeresni mit vettél és nem is szól, hogy már megvan..."
by sg user
-
ujtzjani
tag
Hali.
Akinél van kisgyerek és szereti a kinect-es játékokat most látom, hogy a Kinect Party ingyenes...ITT

-
Xmodule
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Értem. Köszi. És azt, hol lehet megnézni, hogy mikor eppen milyen akcio van? Pl. amikor akciosan lehet venni jatekokat, mint pl volt ez a metro is. Hol lehet erröl informalodni?
-
Xmodule
őstag
Hi. Szerintetek miért van az, hogy, amikor bekapcsolom a boxot, akkor nem tud a live -ba bejelentkezni, hanem az van hogy le kell nyomjak egy network testet es csak utanna jo? Pedig wifi van mindig. Masik meg, hogy hol kell meg hogyan be regisztralni a konzolt? Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ne ms pontokban irja ki az arcade jatekok arat, hanem penznemben?
-
Buster17
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Zsír. Remélem elég lesz az-az 1 nap a pontok vásárlásra, pontok megérkezésére, pontok elköltésére és a játékok letöltésére. Csak nehogy fölöslegesen vonatoztassam meg a boxomat

-
Buster17
addikt
Ha veszek pontokat és az xbox.com oldalon írom be a kódot és megvásárlok pár játékot akkor a box bekapcsolás után már fogja tölteni is őket?
woodbear
Később. Most azt akarom beszerezni amivel még nem játszottam sose
Előző boxomat is azért adtam el, mert azok a játékok voltak meg amit már végig toltam PC-n, meguntam, hülye voltam. 
-
Buster17
addikt
LIVE-on most van valami olcsó játék? 990Ft-os? Illetve 990ft az hány pont?
-
Bocaa
senior tag
2 kérdéssel fordulok hozzátok.
az első ha kezd halódni az optika akkor ha a winyóra felmásolom akkor nem fog állandóan kidobni pár óra játék után h unreadable?
A második hogy a garancia érvényes a microsoftnál úgyis ha nincs róla papírom csak a neten beregisztráltam a konzolt és ott írja hog még meddig van? -
half333
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
barca0519951
biztosra akartam menni,h kapok választ,mivel már régóta tervem h veszek egyet,de a régi xbox360 konzol hiba miatt féltem csak.
-
half333
őstag
Üdv! Újból ráadtam a fejem h vegyek egy Xbox 360-ast,csak slim változatban. Régen volt még a legelső verzióbol 360-asom,de kinyiffant (vörös halál). Itt gondolom van párnak már slim,és szeretnék tudni róla mindent,h megéri-e venni,illetve jobb-e mint a sima 360,leégett-e már valakinek? Használtan megéri-e megvenni?
-
Steady74
addikt
sziasztok,
guitar hero metallicahoz hogy a fraszba lehet a lips fele mikrofont hozzaadni? nem sikerult eddig sehogy sem.
koszi ha van tippetek.
-
Buster17
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Amúgy ezeket szeretném beszerezni:
Halo soroztat, forza soroztat, Gears of War soroztat, Pár COD, Pro Street-tól felfele az összes NFS, Dante, Dead Space soroztat. Na még sorolhatnám, van még vagy 10féle a listán
Valaki segíthet majd szép lassan összeállítani a pakkot. 
[ Módosította: #65675776 ]
-
Buster17
addikt
Carbont meg a mostwantedet (régi) tolják még online?
-
norbiphu
őstag
válasz
sycorax182
üzenetére
ezeket ha megveszed a marketen, akkor meglesznek a hiányzó tartalmak (zárójelben az árak, pontban):
Disc 2 - Autovista Car Pack (800)
Disc 2 - 2006-2011 Car Pack (400)
Disc 2 - 1950-2000 Car Pack (400)
Disc 2 - 2001-2005 Car Pack (400) -
salapp
addikt
köszi! most jutottam géphez. igen, tipikus user error volt. az életben nem használtam még azt a gombot, nem is tűnt gombnak. amint megtaláltam, minden ment, mint a karikacsapás!
fog neki örülni a kölök
Egyébként van neki Forza Horizon, szereti a F4-et, de ezt még jobban, az országúti versengéseket és a barangolást szereti a legjobban. -
Tigi
őstag
válasz
L_YKing
üzenetére
Mi egyszerűen nem tudjuk megunni a GOW-okat, már többször lejátszottuk single-be meg splitscreen-be is a GOW 1-et.
Most az ünnepek alatt akarjuk a co-op-ot is elkezdeni.
Egyébként tegnap toltam végig normál fokozaton a GOW 2-őt és nemsokára kezdem hardcore-on.
A GOW 1-el pedig a legnehezebb fokozaton szép lassan elérek a végéhez, de nem tudom, hogy hogyan fogom kinyírni a főgyökszit mert hardcore-on is csak azért tudtam kinyírni mert megakadt Dom "pihenő" testében.
Amíg PC-n játszottam addig egyetlen játék se volt amit akár kétszer is lejátszottam volna.
Imádom ezt a "dobozt".
A Halo-reach-et is eddig kétszer toltam végig, de legnehezebb fokozaton nem biztos, hogy neki esek mert eggyel kisebben is mire megcsináltam...

-
L_YKing
addikt
Sziasztok!
Halo fanok!
Beszereztem a Halo Reachet!
Lehet split screenen játszani? Van olyan élvezetes mint a Gears of war? -
bognar110
őstag
Meg vettem a dirt3-mat aki akar játszani vegyen fel Bognar1HUN

-
-
kovsol
titán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Annyi időre míg letölti a frissítéseket lehet érdemes lenne felmenni netre.
-
válasz
MasterMark
üzenetére

Közben rájöttem, hogy utólag bármikor módosítható, az amit beállítottam...
Netre még nem mentem vele, mert nem az enyém, ajándék lesz! -
MasterMark
titán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
A két Marketplace különbözik, UK-n többminden van. Viszont ha visszaolvasol látod, hogy lehetnek emiatt régiós gondog.
Amúgy ha konzolról regisztrálsz ott nem hiszem, hogy lehet módósítani, az csak a konzol Locale-ja. -
Üdv.
Az első bekapcsolás után van valami jelentősége, hogy "Locale"-nak mit adok meg?
Értem ezalatt pl, hogy ha nem Magyarországot adom meg, hanem mondjuk UK-t, akkor esetleg több mindent elérek? Mint pl a wow-ban...
-
Buster17
addikt
LIVE-on ár szerint, hogy tudok keresni játékokat? Régen volt rá lehetőség, de a változások óta ezt sem találom

-
sycorax182
tag
sziasztok!
tegnap megvettem a forza 4-et. sajna nem néztem utána és most jöttem rá, hogy ez az essentials edition ez a butított kivitel

kerestem a hivatalos oldalon, de nem találtam arra lehetőséget, hogy a hiányzó tartalmat megvegyem... tud valaki erre megoldást? meg lehet venni a másik lemezt? vagy letölteni a marketről? -
pzstm
titán
-
norbiphu
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Konzol hu, account meg uk. Korabban uk accra vettem forzahoz dlc-ket ott semmi gond nem volt. RDR-nel mar vasarlashoz is proxy kellett (lasd feljebb a hozzaszolasom), gondoltam ezzel megoldva, aztan most ott allok a letoltessel, ahol leirtam.
En a te tiszta sorkent emlitett szitun mentem keresztul a proxyval, de ez nem eleg. Ha elore tudtam volna, akkor magyar accra rakom a pontjaim es ott veszem meg, termeszetesen (nem magam sz#patasa a hobbim
). -
WhiteWalker
nagyúr
sry a helyesírási hibákért...tapi képernyő átka...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
norbiphu
üzenetére
de ha uk accounttal szeded le akkor no problem...nah olvastam most az előzményt....háááát ez elég érdekes...nekem amcsi profilom van és ugye itt fent van a Black, de nem engedi a régió marhaság miatt letölteni ami tiszta sor...ezért nem értem a problémád,mert ha uk profillal engedi kifizetni és letölteni utána miért szakadítja meg...? a konzolod európai régiós ?
-
norbiphu
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Annyit talaltam eddig, hogy 0-1% es 99-100%-nal tortenik ellenorzes. Ez eddig meg jo is, de nalam pl. 80%-nal hal meg, de erre is talaltam mar precedenst egy forumon. Elvileg legalabb ezeket kene kijatszani, bar nem tudom lehet-e olyan free UK vpnt talalni, amivel tudsz is tolteni pl. RDR eseten 1% az ~60 mega. Ha nem akkor marad vmi 1 honapos elofizetes, ami 5-10 usd korul van. Igy kicsit dragabbra jon most ki a jatek, de valahogy muszaj leeroszakolni, ha mar megvettem.

-
norbiphu
őstag
válasz
norbiphu
üzenetére
Kis utanaolvas utan kiderult, hogy meg letoltes kozben is van regioellenorzes parszor :-D (multkor forzahoz dlcket is igy vettem, ugy latszik ott nem akkora problema, hogy mashonnan szedtem..). Igy akkor meg vmi vpnt is kell szervalnom, hogy leszedjem amit mar megvettem.

Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go S (Z2GO) 512GB + tok + microSD kártya
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Új, Bontatlan Steam Deck OLED 1TB - 1 darab
- Xbox Series X MS által felújított "ÚJ" 2db kontroller!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Ha tobb hasonlo lenne, akkor nem csak partijatekok lennenek es talan tobb ertelme is lenne
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Előző boxomat is azért adtam el, mert azok a játékok voltak meg amit már végig toltam PC-n, meguntam, hülye voltam.