Hirdetés
- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox 360 - Archívum II.
- (téma lezárva)
-
50096 - 50001
50096 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
rocket
nagyúr
-
zsotesz81
senior tag
-
rocket
nagyúr
-
Prof01
veterán
A Fanatec CSR konrmány csomagját szívesen kipróbálnám. Nagyon ütős lehet, kár, hogy 2x annyiba kerül, mint maga az xbox.

-
woodbear
addikt
kontrollerrel. kormányomtól már megváltam jó ideje. egyszerűen ami autóval kapcsolatos azt mind szeretem

igaz, hogy kormánnyal élvezetesebb, de jóval kisebb volt a sikerélményem vele. marad a való életben a kormány, játékban meg a kontroller. -
dilipok
veterán
Mi szeretjük, a gyerekek (5 és 7 éves) jól elvannak vele, meg amikor jönnek az iskolás/ovis társak látogatóba, akkor is mennek a nagy partik. Felnőttként meg a sportos játékokkal szoktunk játszani, darts, pingpong, stb. Jött pár frissítés, valamivel javult az érzékelés, de szerintem ilyen partis játékoknál nem is az a lényeg, hogy mm-re pontosan érzékeljen mindent. Teljesen jól játszhatóak azok a játékok, amiket mi próbáltunk (kinect sports 1-2, kinectimals, joy ride, adventures, dance central ami most hirtelen eszembe jut)
Erről jut eszembe, a kinectes fable-t próbálta már valaki?
azt meg nem, de eleg jokat irtak rola emlekeim szerint. Az egyik legjobb single player kinectes jatek, amivel jatszottam a Rise of Nightmares (mondjuk nem a gyerekeknek
) Ha tobb hasonlo lenne, akkor nem csak partijatekok lennenek es talan tobb ertelme is lenne -
Cobb
tag
Milyen Kormánnyal játszol, hogy így élvezed a versenyzős játékokat?

-
Khelben
nagyúr
Sziasztok!
Talán nem veszitek SPAM-nek, de némi vélemény érdekelne XBOX360 és Kinect tekintetében. A Kinectről elég sokat lehet olvasni a neten, bár ennek a 95% a megjelenésével kapcsolatos írás, első tesztek. Azóta nagyjából eltelt két év. Érdekelne, hogy az első tesztekhez képest mennyit fejlődött a dolog, hiszen gondolom érkezett hozzá néhány frissítés. Illetve aki már használja 1-2 éve a kütyüt, annak azért ma is előkerül még, vagy mára már nem is olyan érdekes?
Venni készülök ilyesmit, és érdekelnének a jelenlegi vélemények vele kapcsolatban. Olvasgattam visszafelé 1-2 oldalt, de ilyesmiről nem igazán nyilatkozik senki.

Köszönöm szépen!
Mi szeretjük, a gyerekek (5 és 7 éves) jól elvannak vele, meg amikor jönnek az iskolás/ovis társak látogatóba, akkor is mennek a nagy partik. Felnőttként meg a sportos játékokkal szoktunk játszani, darts, pingpong, stb. Jött pár frissítés, valamivel javult az érzékelés, de szerintem ilyen partis játékoknál nem is az a lényeg, hogy mm-re pontosan érzékeljen mindent. Teljesen jól játszhatóak azok a játékok, amiket mi próbáltunk (kinect sports 1-2, kinectimals, joy ride, adventures, dance central ami most hirtelen eszembe jut)
Erről jut eszembe, a kinectes fable-t próbálta már valaki?
-
MasterMark
titán
A baj az, hogy Kinect-hez nem nagyon van normális játék.
Ezért is csak pár napig érdekes. -
Algotis
addikt
Sziasztok!
Talán nem veszitek SPAM-nek, de némi vélemény érdekelne XBOX360 és Kinect tekintetében. A Kinectről elég sokat lehet olvasni a neten, bár ennek a 95% a megjelenésével kapcsolatos írás, első tesztek. Azóta nagyjából eltelt két év. Érdekelne, hogy az első tesztekhez képest mennyit fejlődött a dolog, hiszen gondolom érkezett hozzá néhány frissítés. Illetve aki már használja 1-2 éve a kütyüt, annak azért ma is előkerül még, vagy mára már nem is olyan érdekes?
Venni készülök ilyesmit, és érdekelnének a jelenlegi vélemények vele kapcsolatban. Olvasgattam visszafelé 1-2 oldalt, de ilyesmiről nem igazán nyilatkozik senki.

Köszönöm szépen!
Több barátomnak van, de mind azt állítják, hogy 1-2 napig k*rva jó de utána már uncsi, és ment vissza a dobozba. Többek között én is azért nem vettem hozzá. Elkértem haveroméktól, de engem is csak pár napig érdekelt.
-
dilipok
veterán
Sziasztok!

Köszönöm szépen!
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!

Köszönöm szépen!
-
woodbear
addikt
-
Gebriel
veterán
Az igen, komoly eredmény. Gratulálok.

-
Mister_X
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
-
Bocaa
senior tag
-
woodbear
addikt
Kurvajó a SHIFT szerintem. Csak kizárólag belső nézetben. Az is mostanában lett ki ezrezve

Tegnap a Split/Second is 1000G-re meglett.
Magyarországon a Trueachievementsen már 4. vagyok a versenyzős játékok ranglistáján. 2-3 acsi és 3. vagyok
-
Xmodule
őstag
Nem tudom Z0d1Ak mikor járt erre, de ha látjátok szolnátok neki, hogy tegye be az elsö hsz. -ba?

Köszi. -
bognar110
őstag
Valaki játszik onnline a RDR undead nightmare-vel ?
-
MasterMark
titán
És mi a gond a magyar oldallal, nem tudsz magyarul?

A link amúgy jó helyre visz, mindegy milyen nyelven nézed ugyanaz. -
Xmodule
őstag
Akkor is elég, ha majd valami gond lesz a géppel. Amúgy első hsz.
Az a játékstílust jelenti a profilodnak. Később bármikor változtatható, a lényege csak annyi, hogy az jelenik meg a profilodnál.köszönöm a gyors valaszt. elolvastam az elsö hszt de mivel az magyar oldalra iranyitott igy nem bonyolodtam bele egyszerubbnek lattam megkerdezni hogy egyaltalan szukseges - e.
-
MasterMark
titán
Akkor is elég, ha majd valami gond lesz a géppel. Amúgy első hsz.
Az a játékstílust jelenti a profilodnak. Később bármikor változtatható, a lényege csak annyi, hogy az jelenik meg a profilodnál. -
Xmodule
őstag
Most, hogy ugye vettem ezt a gepet be kell valahol regisztralni MS nel? fontos ez? masik meg amikor csinaltam az accot volt valami zona ez mit jelent? azt hiszem volt valami pro underground me ilyesmik.
-
Jegesmaci81
aktív tag
-
MasterMark
titán
Pont illik ide:
"Vannak a titkos akciók, amikről még Major Nelson se tudd bmeg... mert a blogján sincs kint.
Aztán ilyen világvégi oldalakról, fórumokról megtudod, hogy a tegnap még 7k-s játék 1 napig 800 Ft.
Nézed az XBOX dashboardon SEHOL nem emelik ki, szó sincs róla! A Daily Deal-be valami fosrandom szar van mindig, főleg Gold-osoknak. A titkos akcióról szó nincs.
Nézed weben, az xbox.com-on ott sincs kiírva.
És ez még semmi!
Ha veszel 4.000.000 Ft-ért Live-on játékot EGY KIBAXOTT EMAIL nem jön, hogy na te marha ezt vetted visszaigazoltuk! Neeem, nem megy a spam mappába... nem jön!
Így megeshet az, hogy 3 éve hirtelen felindulásból összevásároltál 10 játékot, azt egyszerűen nem látod a listádban, ha nem töltötted még le, hogy már megvan!
Tehát nem kapsz levelet + nem is tudod visszakeresni mit vettél és nem is szól, hogy már megvan..."
by sg user
Jön levél ha megveszel valamit, és a vásárlási előzményeket vissza is lehet nézni.Ja izé, valamit félreértettem.
-
raziel01
veterán
Nem kötekedni akarok de ha a Mediamarktban veszed ott szólnak, hogy ne vedd meg mert már 1 éve megvetted?
Arról van szó, hogy pl a Google Play is küld emailt, hogy vettél valamit. Ez alap dolog lenne.
-
Jegesmaci81
aktív tag
Pont illik ide:
"Vannak a titkos akciók, amikről még Major Nelson se tudd bmeg... mert a blogján sincs kint.
Aztán ilyen világvégi oldalakról, fórumokról megtudod, hogy a tegnap még 7k-s játék 1 napig 800 Ft.
Nézed az XBOX dashboardon SEHOL nem emelik ki, szó sincs róla! A Daily Deal-be valami fosrandom szar van mindig, főleg Gold-osoknak. A titkos akcióról szó nincs.
És ez még semmi!
Ha veszel 4.000.000 Ft-ért Live-on játékot EGY KIBAXOTT EMAIL nem jön, hogy na te marha ezt vetted visszaigazoltuk! Neeem, nem megy a spam mappába... nem jön!
Így megeshet az, hogy 3 éve hirtelen felindulásból összevásároltál 10 játékot, azt egyszerűen nem látod a listádban, ha nem töltötted még le, hogy már megvan!
Tehát nem kapsz levelet + nem is tudod visszakeresni mit vettél és nem is szól, hogy már megvan..."
by sg user
Nem kötekedni akarok de ha a Mediamarktban veszed ott szólnak, hogy ne vedd meg mert már 1 éve megvetted?
-
raziel01
veterán
Pont illik ide:
És ez még semmi!
by sg user
-
ujtzjani
tag
-
MasterMark
titán
Ezekre úgy lehet rátalálni. Amúgy a Dashboard-on a Home-nál meg a Games-nál szokta írni, ha van valami nagyobb.
-
Xmodule
őstag
Lehet a wifi-re lassan tud csak kapcsolódni.
Arcade játékokat csak pontért lehet venni.Értem. Köszi. És azt, hol lehet megnézni, hogy mikor eppen milyen akcio van? Pl. amikor akciosan lehet venni jatekokat, mint pl volt ez a metro is. Hol lehet erröl informalodni?
-
MasterMark
titán
Hi. Szerintetek miért van az, hogy, amikor bekapcsolom a boxot, akkor nem tud a live -ba bejelentkezni, hanem az van hogy le kell nyomjak egy network testet es csak utanna jo? Pedig wifi van mindig. Masik meg, hogy hol kell meg hogyan be regisztralni a konzolt? Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ne ms pontokban irja ki az arcade jatekok arat, hanem penznemben?
Lehet a wifi-re lassan tud csak kapcsolódni.
Arcade játékokat csak pontért lehet venni. -
Xmodule
őstag
Hi. Szerintetek miért van az, hogy, amikor bekapcsolom a boxot, akkor nem tud a live -ba bejelentkezni, hanem az van hogy le kell nyomjak egy network testet es csak utanna jo? Pedig wifi van mindig. Masik meg, hogy hol kell meg hogyan be regisztralni a konzolt? Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ne ms pontokban irja ki az arcade jatekok arat, hanem penznemben?
-
Prof01
veterán
-
Prof01
veterán
-
Buster17
addikt
Igen.
Zsír. Remélem elég lesz az-az 1 nap a pontok vásárlásra, pontok megérkezésére, pontok elköltésére és a játékok letöltésére. Csak nehogy fölöslegesen vonatoztassam meg a boxomat

-
MasterMark
titán
Ha veszek pontokat és az xbox.com oldalon írom be a kódot és megvásárlok pár játékot akkor a box bekapcsolás után már fogja tölteni is őket?
woodbear
Később. Most azt akarom beszerezni amivel még nem játszottam sose
Előző boxomat is azért adtam el, mert azok a játékok voltak meg amit már végig toltam PC-n, meguntam, hülye voltam. 
Igen.
-
Buster17
addikt
Ha veszek pontokat és az xbox.com oldalon írom be a kódot és megvásárlok pár játékot akkor a box bekapcsolás után már fogja tölteni is őket?
woodbear
Később. Most azt akarom beszerezni amivel még nem játszottam sose
Előző boxomat is azért adtam el, mert azok a játékok voltak meg amit már végig toltam PC-n, meguntam, hülye voltam. 
-
woodbear
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Buster17
addikt
LIVE-on most van valami olcsó játék? 990Ft-os? Illetve 990ft az hány pont?
-
oriic
HÁZIGAZDA
2 kérdéssel fordulok hozzátok.
az első ha kezd halódni az optika akkor ha a winyóra felmásolom akkor nem fog állandóan kidobni pár óra játék után h unreadable?
A második hogy a garancia érvényes a microsoftnál úgyis ha nincs róla papírom csak a neten beregisztráltam a konzolt és ott írja hog még meddig van?Max akkor dob ki hogy ha épp ellenőriz az olvasó és nem tudja olvasni az adott területet.
Gari papír nélkül is érvényes, a lényeg hogy beregisztrált legyen, és ott kiírja hogy meddig érvényes a gari.
-
Bocaa
senior tag
2 kérdéssel fordulok hozzátok.
az első ha kezd halódni az optika akkor ha a winyóra felmásolom akkor nem fog állandóan kidobni pár óra játék után h unreadable?
A második hogy a garancia érvényes a microsoftnál úgyis ha nincs róla papírom csak a neten beregisztráltam a konzolt és ott írja hog még meddig van? -
raziel01
veterán
Jajj hagyjuk már. Tudjuk, hogy a FAT széria el lett cseszve, hülyeség olyat venni.
Az egy dolog, hogy pár embernél nem jelentkezett hiba de az akkor is tény, hogy a SLIM sokkal megbízhatóbb, nem véletlen lett áttervezve az egész. -
L_YKing
addikt
Bocsánat!

Nekem se vol 3évig slimem! És "túlélte". Én csak azért mondom mert nekem már volt slim is.
Ezért irtam amit irtam!
-
Algotis
addikt
-
L_YKing
addikt
Üdv! Újból ráadtam a fejem h vegyek egy Xbox 360-ast,csak slim változatban. Régen volt még a legelső verzióbol 360-asom,de kinyiffant (vörös halál). Itt gondolom van párnak már slim,és szeretnék tudni róla mindent,h megéri-e venni,illetve jobb-e mint a sima 360,leégett-e már valakinek? Használtan megéri-e megvenni?
1 hsz.
Ott minden megven!

De amúhy sokkaldesokkal jobb mint akármelyik! Nemigen hibásodnak meg! -
MasterMark
titán
Üdv! Újból ráadtam a fejem h vegyek egy Xbox 360-ast,csak slim változatban. Régen volt még a legelső verzióbol 360-asom,de kinyiffant (vörös halál). Itt gondolom van párnak már slim,és szeretnék tudni róla mindent,h megéri-e venni,illetve jobb-e mint a sima 360,leégett-e már valakinek? Használtan megéri-e megvenni?
Miért kell több helyen is feltenni...?
[link] -
half333
őstag
-
Steady74
addikt
sziasztok,
guitar hero metallicahoz hogy a fraszba lehet a lips fele mikrofont hozzaadni? nem sikerult eddig sehogy sem.
koszi ha van tippetek.
-
Buster17
addikt
Amúgy ezeket szeretném beszerezni:
Halo soroztat, forza soroztat, Gears of War soroztat, Pár COD, Pro Street-tól felfele az összes NFS, Dante, Dead Space soroztat. Na még sorolhatnám, van még vagy 10féle a listán
Valaki segíthet majd szép lassan összeállítani a pakkot.
[ Módosította: #65675776 ] -
L_YKing
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
woodbear
addikt
-
Buster17
addikt
Carbont meg a mostwantedet (régi) tolják még online?
-
Tigi
őstag
köszi! most jutottam géphez. igen, tipikus user error volt. az életben nem használtam még azt a gombot, nem is tűnt gombnak. amint megtaláltam, minden ment, mint a karikacsapás!
fog neki örülni a kölök
Egyébként van neki Forza Horizon, szereti a F4-et, de ezt még jobban, az országúti versengéseket és a barangolást szereti a legjobban.Örülök, hogy sikerült.

-
Prof01
veterán
De jobban jár, ha a mostanit eladja és vesz helyette egy normál kiadást.
-
norbiphu
őstag
sziasztok!
tegnap megvettem a forza 4-et. sajna nem néztem utána és most jöttem rá, hogy ez az essentials edition ez a butított kivitel

kerestem a hivatalos oldalon, de nem találtam arra lehetőséget, hogy a hiányzó tartalmat megvegyem... tud valaki erre megoldást? meg lehet venni a másik lemezt? vagy letölteni a marketről?ezeket ha megveszed a marketen, akkor meglesznek a hiányzó tartalmak (zárójelben az árak, pontban):
Disc 2 - Autovista Car Pack (800)
Disc 2 - 2006-2011 Car Pack (400)
Disc 2 - 1950-2000 Car Pack (400)
Disc 2 - 2001-2005 Car Pack (400) -
salapp
addikt
köszi! most jutottam géphez. igen, tipikus user error volt. az életben nem használtam még azt a gombot, nem is tűnt gombnak. amint megtaláltam, minden ment, mint a karikacsapás!
fog neki örülni a kölök
Egyébként van neki Forza Horizon, szereti a F4-et, de ezt még jobban, az országúti versengéseket és a barangolást szereti a legjobban. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
L_YKing
addikt
-
bognar110
őstag
-
woodbear
addikt
-
whitezo88
nagyúr
-
Tigi
őstag
Mi egyszerűen nem tudjuk megunni a GOW-okat, már többször lejátszottuk single-be meg splitscreen-be is a GOW 1-et.
Most az ünnepek alatt akarjuk a co-op-ot is elkezdeni.
Egyébként tegnap toltam végig normál fokozaton a GOW 2-őt és nemsokára kezdem hardcore-on.
A GOW 1-el pedig a legnehezebb fokozaton szép lassan elérek a végéhez, de nem tudom, hogy hogyan fogom kinyírni a főgyökszit mert hardcore-on is csak azért tudtam kinyírni mert megakadt Dom "pihenő" testében.
Amíg PC-n játszottam addig egyetlen játék se volt amit akár kétszer is lejátszottam volna.
Imádom ezt a "dobozt".
A Halo-reach-et is eddig kétszer toltam végig, de legnehezebb fokozaton nem biztos, hogy neki esek mert eggyel kisebben is mire megcsináltam...

-
L_YKing
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
L_YKing
addikt
-
woodbear
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
L_YKing
addikt
Sziasztok!
Halo fanok!
Beszereztem a Halo Reachet!
Lehet split screenen játszani? Van olyan élvezetes mint a Gears of war? -
bognar110
őstag
Meg vettem a dirt3-mat aki akar játszani vegyen fel Bognar1HUN

-
s7evcsenko
addikt
Ahová kerül, ott is van net, szerintem ott is tudnak frissíteni, és akkor mindjárt regisztrálnak is egyben...
Nem akarok ennyire belemélyülni, csak ki akartam próbálni, hogy minden rendben van-e vele.
-
kovsol
titán

Közben rájöttem, hogy utólag bármikor módosítható, az amit beállítottam...
Netre még nem mentem vele, mert nem az enyém, ajándék lesz!Annyi időre míg letölti a frissítéseket lehet érdemes lenne felmenni netre.
-
s7evcsenko
addikt
A két Marketplace különbözik, UK-n többminden van. Viszont ha visszaolvasol látod, hogy lehetnek emiatt régiós gondog.
Amúgy ha konzolról regisztrálsz ott nem hiszem, hogy lehet módósítani, az csak a konzol Locale-ja.
Közben rájöttem, hogy utólag bármikor módosítható, az amit beállítottam...
Netre még nem mentem vele, mert nem az enyém, ajándék lesz! -
MasterMark
titán
Üdv.
Az első bekapcsolás után van valami jelentősége, hogy "Locale"-nak mit adok meg?
Értem ezalatt pl, hogy ha nem Magyarországot adom meg, hanem mondjuk UK-t, akkor esetleg több mindent elérek? Mint pl a wow-ban...
A két Marketplace különbözik, UK-n többminden van. Viszont ha visszaolvasol látod, hogy lehetnek emiatt régiós gondog.
Amúgy ha konzolról regisztrálsz ott nem hiszem, hogy lehet módósítani, az csak a konzol Locale-ja. -
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Az első bekapcsolás után van valami jelentősége, hogy "Locale"-nak mit adok meg?
Értem ezalatt pl, hogy ha nem Magyarországot adom meg, hanem mondjuk UK-t, akkor esetleg több mindent elérek? Mint pl a wow-ban...
-
MasterMark
titán
-
Buster17
addikt
LIVE-on ár szerint, hogy tudok keresni játékokat? Régen volt rá lehetőség, de a változások óta ezt sem találom

-
sycorax182
tag
sziasztok!
tegnap megvettem a forza 4-et. sajna nem néztem utána és most jöttem rá, hogy ez az essentials edition ez a butított kivitel

kerestem a hivatalos oldalon, de nem találtam arra lehetőséget, hogy a hiányzó tartalmat megvegyem... tud valaki erre megoldást? meg lehet venni a másik lemezt? vagy letölteni a marketről? -
WhiteWalker
nagyúr
Ennek most örülni kellene?
Zavvin ennyi a CE....
, mondjuk a Midnight az ennyiért jó vásár... 
-
pzstm
titán
-
norbiphu
őstag
de ha uk accounttal szeded le akkor no problem...nah olvastam most az előzményt....háááát ez elég érdekes...nekem amcsi profilom van és ugye itt fent van a Black, de nem engedi a régió marhaság miatt letölteni ami tiszta sor...ezért nem értem a problémád,mert ha uk profillal engedi kifizetni és letölteni utána miért szakadítja meg...? a konzolod európai régiós ?
Konzol hu, account meg uk. Korabban uk accra vettem forzahoz dlc-ket ott semmi gond nem volt. RDR-nel mar vasarlashoz is proxy kellett (lasd feljebb a hozzaszolasom), gondoltam ezzel megoldva, aztan most ott allok a letoltessel, ahol leirtam.
En a te tiszta sorkent emlitett szitun mentem keresztul a proxyval, de ez nem eleg. Ha elore tudtam volna, akkor magyar accra rakom a pontjaim es ott veszem meg, termeszetesen (nem magam sz#patasa a hobbim
). -
WhiteWalker
nagyúr
sry a helyesírási hibákért...tapi képernyő átka...
-
WhiteWalker
nagyúr
Annyit talaltam eddig, hogy 0-1% es 99-100%-nal tortenik ellenorzes. Ez eddig meg jo is, de nalam pl. 80%-nal hal meg, de erre is talaltam mar precedenst egy forumon. Elvileg legalabb ezeket kene kijatszani, bar nem tudom lehet-e olyan free UK vpnt talalni, amivel tudsz is tolteni pl. RDR eseten 1% az ~60 mega. Ha nem akkor marad vmi 1 honapos elofizetes, ami 5-10 usd korul van. Igy kicsit dragabbra jon most ki a jatek, de valahogy muszaj leeroszakolni, ha mar megvettem.

de ha uk accounttal szeded le akkor no problem...nah olvastam most az előzményt....háááát ez elég érdekes...nekem amcsi profilom van és ugye itt fent van a Black, de nem engedi a régió marhaság miatt letölteni ami tiszta sor...ezért nem értem a problémád,mert ha uk profillal engedi kifizetni és letölteni utána miért szakadítja meg...? a konzolod európai régiós ?
-
norbiphu
őstag
Annyit talaltam eddig, hogy 0-1% es 99-100%-nal tortenik ellenorzes. Ez eddig meg jo is, de nalam pl. 80%-nal hal meg, de erre is talaltam mar precedenst egy forumon. Elvileg legalabb ezeket kene kijatszani, bar nem tudom lehet-e olyan free UK vpnt talalni, amivel tudsz is tolteni pl. RDR eseten 1% az ~60 mega. Ha nem akkor marad vmi 1 honapos elofizetes, ami 5-10 usd korul van. Igy kicsit dragabbra jon most ki a jatek, de valahogy muszaj leeroszakolni, ha mar megvettem.

-
L_YKing
addikt
-
heihachi
addikt
-
norbiphu
őstag
Kis utanaolvas utan kiderult, hogy meg letoltes kozben is van regioellenorzes parszor :-D (multkor forzahoz dlcket is igy vettem, ugy latszik ott nem akkora problema, hogy mashonnan szedtem..). Igy akkor meg vmi vpnt is kell szervalnom, hogy leszedjem amit mar megvettem.

-
dilipok
veterán
Hi!
Tudnátok segíteni, hogy egy xbox360 géphez hogyan lehet csatlakoztatni a MadCatz vez. nélküli kormányt?
Bekapcsoltam a konzolt. Aztán próbáltam így:
- sima kontroller ment, közben a kormányon van egy wireless kereső gomb, azt megnyomtam, keresett, semmi nem történt
- sima kontrollert kikapcsoltattam az xbox menüben, és úgy próbáltam párosítani a gépet a kormánnyal, úgy se volt semmi
Mi a fenét lehet tenni ilyenkor?
Használtan hoztam gyereknek karácsonyra, és kicsit ideges lettem, hogy nem megy, mert ahonnan hoztam, ott ment. Viszont az olyan xbox volt, amin több gomb van a gépen, ott megnyomott egy gombot, és csatlakoztatta.
Remélem, nem az van, hogy nem kompatibilis, mert az ugye (bízom benne) kizárt.
Segítsen, akinek van vezeték nélküli kormánya és újabb (max egy éves) xboxa.
Persze addig próbálkozom.elso hsz.... hogyan csatlakoztassuk a vezetek nelkuli kontrollert

Aktív témák
-
50096 - 50001
50096 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox 360 - Archívum II.
- (téma lezárva)
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED TV topic
- sHoWmaW: Casio F-91WB-1A stealth mod – LCD invertálás röviden
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

) Ha tobb hasonlo lenne, akkor nem csak partijatekok lennenek es talan tobb ertelme is lenne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sok acsi online-os.