Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Vagyok #582 üzenetére

Miért lesz a gyári biosokkal fekete képernyő?
    Ez marha érdekes kérdés, uis azt mondod, hogy a kari simán veszi a BIOS akadályt, és addig van is képed, ameddig újra nem indítod a Catalyst telepítése után: esetleg másik Catalysttal nem próbálod? Tudom, hogy az újabbak mellé már nincs kontrolpanel, de hogy őszinte legyek, egyetlen dologra használtam anno, mégpedig a DDC beállítások használatának letiltására (ugyanis a monitorom 5BNC-n csatlakozik a karihoz, tehát ilyen infót nem szolgáltat, ennek viszont egyenes következménye, hogy a Win és a Catalyst alapból nem hajlandó 60Hz fölé tenni szegényt: na ezt kell kilőni, és voilá), erre meg természetesen a már sokat emlegetett ATI Tray Tools is képes (ami nem ugyanaz, mint az ATI Tool, csak hasonló a neve, meg hasonló dolgokat tud, de szvsz jóval többet), szóval most azt használom.:R

Jól tudom vagy van valami egyéb különbség is?
    Jól tudod, esetleg még annyi különbség lehet, hogy a RAM-ok más időzítéssel mennek (mint ugye a sima DDR-nél 2.5-3-3-7 és 3-4-4-8 között is van különbség ugyanazon frekvencián), és ez bekavarhat, ha az adott időzítéseket nem bíró RAM-ra erőltetsz olyan BIOS-t. Ezért mondom, hogy a legtutibb megoldás a működő BIOS órajeleinek felpöccintése (ha tényleg erre van szükséged).;)

Ha meg végképp nem bírsz vele zöldágra vergődni, cseréld el velem a karid: ezt XT-nek fogja látni a Win.;] Igaz, hogy 12pipe, de ha neked ennyire a név számít...:DDD

Új hozzászólás Aktív témák