Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz screwdriver #1106 üzenetére

Természetesen visszaraktam az eredeti hűtőt, csak a csavarokon egyértelműen látszott, hogy ez bizony szerelve volt, szóval nem is lett volna értelme tagadni, hogy egy Silencer volt rajta, de mint mondom: nekik ezzel nem lett volna gondjuk, viszont így már nem egyértelműen garanciális a helyzet, szóval majd kiderül.:( Viszont ma reggel vettem itt a fórumon egy 9600 non-prot, ami momentán tökéletesen kihúz a bajból (holnap F1, fel tudom venni, meg minden), szóval most már nem vagyok annyira elkeseredve.:) Jövő héten még akár azt is mondhatják, hogy adnak egy X850est - legalábbis szó szerint azt mondta a srác, hogy ugyanilyet tuti nem fogok kapni, legfeljebb jobbat -, vagy mittudomén akár, ráfizethetek egy 7800GS-re - sötét oldal?.:DDD De ezek sajna csak az optimista verziók, addig már nincs mit tenni.:B Viszont így (a 9600-assal) legalább megy a gépem, sőt, még (az X800-hoz képest persze megszorításokkal;)) játszani is lehet rajta.:D

Ha halott a kari a biost csak nem tudják megnézni benne...vagy a gép elindul, csak 2D vagy 3D-ben sz@rakszik?
    Hát, a gép elindult vele, ''csak'' képet nem adott se D-SUB-ra, se a DVI-ra. Elvileg még a Win is felismerte, hogy X800Pro, amikor egy PCI-os kártya mellett bootoltam vele, szóval nem teljesen halt meg, viszont a flashelő proggi azt mondta, hogy ''nem találja a flasht'', illetve a gigaflash, hogy a kártya ismeretlen... Infóként a flashrom még annyit írt ki, hogy a device ID 4A49 - szóval eddig oké, mert ez a Pro -, aztán a többi mezőre már csak krix-kraxokat... Inkább még attól tartok, hogy kihozzák, hogy sajnos olyan külső behatás miatt ment gallyra (túlfesz, mittudomén), ami egyáltalán nem garanciális, és így jártam...:O

Ps: amúgy mókás volt, hogy szenzációszámba ment: ''nézd már, AGP-s kártya''.:Y

Új hozzászólás Aktív témák