- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
3dmark belőve:
03: 12552
05: 6461
JA és nem volt winreinstall -
Vigneau
félisten
-
razsa
aktív tag
Hello, köszi a tippet, de már kipróbáltam mindenhogy és nem müxik,csak a gyári driverrel.És a 6.2vel nem csak 3dmark 05 alatt fagy,hanem pl COD2 alatt is,de érdekes,h a 03 az szépen lemegy.Gyári driverrel viszont semmi gond nincs vele.Na amúgy a kari csak kölcsönbe van,szóval ez egy Athlon 64, MSI K8T Neo2, (+ 400W os táp) konfigban fog szolgálni,nálam csak teszüzemben volt,dee véleményem szerint a kártyával nincs semmi gond,sztem az alaplapomat (ami jelenleg egy VIA-s asus A7V8,szóval nem egy nforce2...) nem szereti.
-
Ist
tag
Hello,
Csak a 3D mark fagy a 6.2-vel, vagy mas is, ami jobban igenybeveszi a gepet, pl. valamilyen ujabb game alatt ?
Esetleg egy gyors teszt erejeig vedd vissza 2600+ -ra 3100+ -rol a procit. Ha 2600+ -nal is fagy a 3D mark 2005 akatt akkor mar legalabb ez kizarva.
Ha ugy is fagy akkor utana esetleg az osszes ATI drivert szedd le, majd gep ujraindit es a 6.2 ujra feltelepit... -
Ist
tag
válasz
Lev Andropov #56 üzenetére
Hello,
Persze, hogy szereti az X800 XT PE a 6.2-es catalystet, de lehet, hogy egy 5.13-as jobban kihasznalja a kartyat... Ezert kerdeztem a velemenyeteket...
Az Omega driver pl. miert nem jobb pl ?
Udv, -
Robaj
addikt
VF700 ALCU megbírkózik egy X800PROVIVO@XTPE-vel?
Mármint 1350-es fordulaton?
[Szerkesztve] -
jpisti
senior tag
válasz
Lev Andropov #78 üzenetére
Vazz!
BIOS-t modolsz és ezt nem mered megcsinálni?
Sima ügy csk egy philips (csillag) csavarhúzó kell hozzá, hogy levedd a régit, és egy sima, hogy véglegesre húzd a Silencer-t.
Ha raktál már fel proci bordát akkor a hővezető pasztából sem fogsz sokat rakni, és szvsz egy rosszabb socketA-s vagy egy sima PPGA370-es bordánál simább ügy (én annak idején két PPGA370-es lapot is ''keresztül'' szúrtam csavarhúzóval (jó napom volt
, de szerencsére mindkettőt sikerült megjavítanom és azóta is szaladnak)
-
jpisti
senior tag
válasz
Lev Andropov #76 üzenetére
-
Lev Andropov
senior tag
Tudom hogy kell elé egy kukac sőt már raktam is egy összeb@szta az egész sort 2. azért szvsz nekem igy jobban teccik , nem minedgy hogy XT PE vagy XT@PE?
ez azért nem olyan mint a X800PRO@XTPE..de ha nagyon zavar képzelj oda mindig egy @ <--- ilyet!
Különben igazad van és peace! -
jpisti
senior tag
válasz
Lev Andropov #67 üzenetére
Akkor viszont a PE elé kellene egy @
''természetesen 1.6ns-os ramok vannak rajta! ''
Ez nem is olyan természetes, mert az én BBA X800XT-m egy gyárilag at flash-elt FigeGL V7100-as, és ezen az R423-as GPU (amin szintén annyivan csak, hogy FireGL) 2.0ns samsung ramokkal dolgozik. -
Robaj
addikt
Hmm elindítom a COD-ot, és azt írja magas hőm, visszavett az órajelből.
Hogy lehet ezt a magas hőm riasztást kikapcsolni? -
jpisti
senior tag
válasz
Lev Andropov #61 üzenetére
köszönöm!
te is ezt használod? Vagy a netről kaptad le?
milyen ramok vannak a kártyádon, 2.0ns vagy 1.6ns?
[Szerkesztve] -
t_ferenc
őstag
válasz
Lev Andropov #55 üzenetére
nekem 3dmark03-ban 13082 és 05-ben 6359
-
jpisti
senior tag
válasz
Lev Andropov #59 üzenetére
Ez nem XTPE(520/560) bios, ez csak XT(500/500)
Az aláírásodban BBA X800XT PE szerepel. -
jpisti
senior tag
válasz
Lev Andropov #56 üzenetére
Szia Lev!
Megtennéd, hogy lemented a kártyád BIOS-át, és elküldöd az adataimnál szereplő mail címre? -
jpisti
senior tag
Na tegnap megzavartam az X800XT-met (ominózus FireGL V7100 gyárilag XT BIOS-al), fent van rajta egy Silencer 4.
520/560 óra jelekkel, 3dMark05: 6420, sajnos képet nem csináltam, a hőfok 55C° volt.
Szerintem szép eredmény, de lesz ez még jobb is.
ez az alap eredményhez képest (500/500) +300 pont, a hétvégén el szeretnék jutni 560/570-ig.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
3Dmark06-ot futtatott már vki? Ha igen mennyt dobott a végén
-
Lev Andropov
senior tag
Hát ez mindennek nevezhető csak reálisnak nem szvsz!
Nekem 2800+-al ( no tuning ) +X800PRO12 pipa ( no tuning ) ez az eredmény született anno a régi configon!
1. Neki a procija ráadásul húzva van 2800+ vs. 3100+
2. Nem X800PRO hanem XT PE azért a kettő messze nem ugyanaz
3. A 3dmark05 erősen a VGA teljesítményére szorítkozik, a CPU csak másodlagos ( természetesen fontos csak nem kap olyan hangsúlyt mint pl 03-ban )
[Szerkesztve] -
Ist
tag
Erdeklodnek, hogy Ti milyen drivert javasoltok az X800 XT PE-hez ? A hivatalos ATI Catalyst legujabbjat 6.2, vagy az Omega legujabb drivercsomagjat, vagy esetleg egyeb drivert egy ilyen kartyahoz ?
Mivel a kartya mar ugye nem uj, az ATI se fejleszti a drivereiben mar, igy lehet hogy az 5.x jobb erre a kartyara ?
Koszi! -
Hasek
Közösségépítő
Üdv!!
Ha nem lenne nagy kérés, akkor valaki írja már le nekem, az x800-as családból az összes tagot(X800,x800xt...) megjelenési sorrendben! Köszönöm!! (Már kerestem a google-ban, de nem találtam, teljes felsorolást.)
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
Hát tényleg nem tűnik soknak az elért pontszámod 05-ben. Nekem egy Sapphire Radeon X850XT PE VIVO 256MB-os karim van, mondjuk ez alatt egy 3200+-os A64 dolgozik 1GB Kingstonnal, így csinál 6400 pötty körül 3DMark05-ben. A procid tényleg visszafoghatja egy kicsikét, de ennyire nem! Szerintem a driverrel van gond. Hogyhogy csak eredetivel megy? Nekem pl a 6.1-es catalyst majdnem 200 pontot javított a 3DMark05 eredményemen...
(ne kérdezd hogy hogy csinálta...)
no comment... -
razsa
aktív tag
válasz
Lev Andropov #41 üzenetére
Codegen ,szóval nem valami jó..Ja valami bibi van,de nem értem,h 3dmark03ban pedig a 11300 pötty teljesen reális,nem?
-
Badb0y
addikt
-
Lev Andropov
senior tag
A 3Dmark05 naggyonkevés, ott valami bibi lesz!
Ámbár lehet hogy az athlonXp huzza viszza a rendszert ( tény hogy ez a szűk keresztmetszet... de ennyire)
Mindenesetre a 350W-os táp sztem az kevéske! ..szerk.: ámbár természetesen megfelel a min követelménynek de lehet nem ártana egy nagyobb........
különben milyen márkájú tápról van szó?
[Szerkesztve] -
razsa
aktív tag
Sziasztok.Sapphire X800XT PE -m csak a gyári driverrel megy tökéltesen.HA felrakom 6.2es catalystot már 3dmark05ben fagy.Mi lehet a gond?? Ja amúgy az alábbi konfiggal: 3dmark03: 11300pont, 3dmark05 :3800 pont. a 3800 nem kevés egy kicsit?? Vagy lehet,h a 350W os táp kevés neki?JA amúgy a karin egy durva hőcsöves Zallmann szendvics hűtés van,mem. hűtőkkel.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
Lev Andropov #36 üzenetére
Ahogy mondod. Kötögettem a lasercutot, de semmi eredmény nem jött össze. Sima VO-s kari volt, de az X800***-asaim közül ennek mentek a legjobban a RAM-jai. A három kariból kellett volna összegyúrni egy jót.
-
Lev Andropov
senior tag
Logikus....
''2 hónap alatt összesen 3 db jött''..uhha kicsit 6800GS fíling
egyik szemem sír másik nevet:
1.szem: a 7800GT eszméletlen jó árban, kib@szott csábító
2.szem: X800XT-m van szerintem részletezni sem kell az okokat...... hogy nyomja a 7.8kGT lefele az árát
....tiszta 22es csapdája -
Robaj
addikt
válasz
Lev Andropov #35 üzenetére
Június végéig gyártják, nvidia utolsó AGP-s karija. 16 pipa van benne. X850XTPE megveri gamékban is, szal csak a sm3 + hdr-ben tud többet...
PCIX nincs, mert a 7800GT 20 pipás, és 70-ért be lehet szerezni, a 7800GS-t, mert 68-100 gyártótol függően.
Szóval nem éri meg azt a + pénzt. MO-ra 2 hónap alatt összesen 3 db jött a mistralnak. E hétre várnak szállítmányt, de nem tudják hány db jön (És csakis Inno) - kb pár db -
Lev Andropov
senior tag
jajj milyen feledékeny vagyok!
Úristen vazzz, emléxem persze.....
De mi is volt konkrétan vele, hogy ugye nem Vivo-s volt + lasercut..jól rémlik?
Az enyém VIVO-s volt serénykedtem is rendesen a pipák életre keltésén de sehogysem jött öszze!De mostmár gyárilag is 16pipa aktív
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
''7800GS már most ritkaság, és már csak 4 hónapig gyártják''
jaja olvasgatok róla itt-ott de komcsi ilyen hamar The End lesz a 7800GS-nek?
Ja és a másik, PCI-E s verzió ugye nem is van/lesz belölle, ugyebár?
7800GS-t sorry, de nem igazán ismerem, elég halvány ismereteim vannak felöle.... -
Vigneau
félisten
válasz
Lev Andropov #33 üzenetére
Tavaly januárban vettem használtan, már akkor se volt gari rajta. Na jó, talán egyszeri csere. Vitte is az 530/570-et, csak a +4 pipa nem ment benne. Közel egy évet húzott ki nálam.
-
Robaj
addikt
válasz
Lev Andropov #30 üzenetére
Azért is váltottam gyorsan videókarit (1 év), mivel a leadtek 6600GT-t el tudtam passzolni 33K-ért, és az AGP-s karik csak drágábbak lesznek
Jövőre úgyis PCIX, addig nem nagyon fog csökkenni az értéke. (Hacsak ki nem jön vmi AGP-s kari, 7800GS már most ritkaság, és már csak 4 hónapig gyártják) -
Vigneau
félisten
válasz
Lev Andropov #30 üzenetére
Huhh, az nem mostanában volt, de rémlik még valami... Én mindenesetre nem bánom, hogy váltottam PCIe-re. A karim már gari nélküli volt elég rendesen.
[Szerkesztve] -
-
Vigneau
félisten
válasz
Lev Andropov #26 üzenetére
Kérdés, mikorra aknázzák ki a gammák az SM3.0-t.
Nehéz eset az eladás, túlkínálat van a piacon, estek az árak is rendesen.Már ami az X800-as kezdetű karikat illeti.
-
Lev Andropov
senior tag
Igen, nem elhanyagolható szempont!
megvagyok most az X800Xt-vel ,de tettem egy próbát az eladására, ..hát sajna nem igazán érdeklődött iránta a tisztelt publikum!
Emléxem nemrég milyen nagy szám volt, mostmeg már.....ne tessen félreérteni természetesen, nyers erő rulezzz!
nincs az a játék ami problámát okozna neki 1280*1024-be ma , csak, hát a VGA-k a gyengéim
meg hát az SM3.0 sem lenne fölös.......
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
Lev Andropov #23 üzenetére
Megéri átcsábulni miatta a másik oldalra.
Persze fontos a jó ár is.
Loretto: Majd várom.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
Lev Andropov #19 üzenetére
Még nincs nála, de már megrendelte tudomásom szerint...
Vigneau: dokumentálok/unk mindent, lehet még saját gépet kicsit megnyűgtetem. -
Vigneau
félisten
válasz
Lev Andropov #19 üzenetére
Azt elhiszem. Viszont nálam pont jó a 17-esen, a képfrissítésről nem is beszélve. A TFT-ig meg ellavírozok így vele.
-
Loretto
veterán
Kicsit rendbetettem a címet...
-
Robaj
addikt
Pénteken csatlakozok egy ASUS X800 Provivo karival
(520/1120 + 4 pipa alias XTPE)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- SONY LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest