Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
greatchaos #1969 üzenetére
Az kellemetlen. Nálam egy reset gomb vezetéke okozott enyhe agyvérzést
-
Speed®
titán
válasz
greatchaos #1967 üzenetére
Neked is megy értesítés az X800 topikokról?
Épp olvasgattam az XL topikot, gondolom azóta már tárgytalan a problémád.
Egy új BIOS valszeg megoldotta volna a problémát, átírt fordulat\hő sávokkal.
Én épp holnap veszek egy Ultimate XLt, csak a kék Zalman VF700 miatt..
Tartalékosnak mindenesetre jó lesz, van rá egy Acc S2m, és VIVOs is ugye. -
greatchaos
addikt
válasz
sklatyenom #1965 üzenetére
vélhetően ramhiba a kártya hibajelensége, ahogy az előttem szóló mondja, nem érdemes időt fecsérelni rá
-
Speed®
titán
válasz
sklatyenom #1965 üzenetére
Egy PCIos karit betéve mellé lehetőség van a kártya BIOSának újraírására.
Ehhez kell egy megfelelő BIOS (akár egyénileg módosított órajelekkel is).
De a hiba jellegéből fakadóan azt javaslom töltsd mással a szabadidődet.. -
sklatyenom
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon "érdekes" kérdésem:
Van egy Radeon X800 XT PE-m ami csak rózsaszín-fehér-kék stb. négyzeteket ad indításkor...nekem azt tanácsolták, hogy cseréljem le a rajta lévő firmware-t valami régebbire, és ha szerencsém van elindul... Nha itt kezdődnek a bajok...
Mivel nem ad képet, hogy cserélem le? Bármilyen ötletet szívesen fogadok, remélem ti rájöttök, hogyan is gondolták eztElőre is köszi: Zsu
-
Str8 sk8r
őstag
-
Bander78
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: adott egy asus x800 gto, kb két és fél éves. Az utóbbi időben a ventije 80%-on teker, a kártya eléggé melegszik. A furcsa az, hogy az everest szerint a gpu mag az 1,55 V, a smartdoctor (amit a kártyához adtak) az 1,33-at mutat (Vcore). Most melyik az igaz? Egyáltalán mennyi az alapfeszültsége egy ilyen magnak? (RV 430) A venti elhasználódása úgy jön elő, h csak magas fordulatszámon képes hűteni, vagy a gpu kap (vmi miatt) túlfeszt?
Kicsit off, de azért ha már everest: a feszültség értékeknél a DIMM re 2,59V-ot ír ki pedig nem állítottam a biosban ezeken. Ez nem sok? Nem 2,5V-nak kellene lennie?
A válaszokat köszönöm! -
ABnormal
őstag
válasz
greatchaos #1959 üzenetére
az enyém is úgy ment tönkre,hogy este kikapcsoltam (tökéletesen működött) majd másnap délután bekapcsoláskor ez fogadott...
-
ABnormal
őstag
válasz
greatchaos #1955 üzenetére
sajnos már nincs nálam és más nézetből nem készült kép...
-
ABnormal
őstag
válasz
greatchaos #1951 üzenetére
floppy tápcsati ? -ez az én halott x800-am,ugyanezzel a hibával,mit amit Guargumi mondott...most vitték el 1K-ért...
-
finest
addikt
válasz
greatchaos #1951 üzenetére
Én valami audio csatlakozónak tippelem.
-
Guargumi
tag
válasz
greatchaos #1947 üzenetére
x akta
ezen miért nincs, ha ugyanaz a kártya -
Guargumi
tag
válasz
greatchaos #1945 üzenetére
az lesz, hacsak nem én voltam béna
de másik csatlakozót nem találtam....az gondom, hogy a képen amit találtam a kártyáról
HIS x800 pro van egy sárga csatlakozó, ami ezen a kártyán nincs, pedig elméletileg ua. -
Guargumi
tag
HIS Excalibur x800pro 256 ddr3
berakom a gépbe, összedugom a molexet, s nem indul, illetve annyi, hogy kommunikál velem, hogy dugjam be a power kábelt.
Több gépben kiprobáltam, különböző tápokkal, de mindenütt ezt produkálta, valami ötlet, esetleg volt valakinek hasonló esete? -
Jigli
csendes tag
válasz
varga911 #1942 üzenetére
Kösz varga911, sajnos már rájöttem én is hogy ram hibás a videókártya, de az eladó eltünt -.- Mondjuk nem gáz, mert nem nagy összedet fizettem érte, csak a hűtőborda a ventivel megér annyit amennyit kiadtam érte
Amúgy voltam vele szakembernél, és azt mondták nézessm meg egy elektro műszerésszel, és hát ha az tud vele kezdeni valamit, ha nem hát akkor kuka.
-
Jigli
csendes tag
*fórum
-
Jigli
csendes tag
Sziasztok!
Hú, hát hol is kezdjem?
Vettem egy X800Pro-t.256 megás és bites gddr3-as ramokkal asszem 475-ös órajellel és 450-es memóval.Elméletileg Club 3D a márka de nem biztos , még nem néztem meg a prockóján(nem tudom mennyire jó márka ez ennél a típusnál).A kártya használt, egy irodai gépből lett kioperálva, tehát még tuning szűz a kicsike és még csak nyúzva sem volt!
Na most, a nagy problémám az az, hogy berakom a gépbe és indulásnál a háttér függőlegesen szaggatott csíkokkal van tele. Ha bejön a rendszer, eltűnnek a csíkok de a kurzor körül megmaradnak olyan 3 négyzet centis területen és követik a cursor mozgását. Mind ez még csak nem is zavarna de sajnos a mozgó képeknél hibázik a kártya
A driver először a régi 9600XT ccc-je volt, mert az is felismerte de aztán felraktam azt, amit a windows a netről töltött le (ugye ahoz nincsen semmien progi csak maga a driver). Sajnos a probléma maradt.3d mark 2003 a 2. játéktesztnél újra indítja a gépet, mert annyit hibázik a vga.A gépem adatai: d805-ös dual core prockó(2x1 mega cash és 2660 MHz),egy mezei alap asrock alaplap, 2x512 mezei DDR1-es ram(szarrá húzva
)és egy Mercury 300 wattos táp.Na most én arra gyanakszom, hogy a táp lesz naon kevéske!!
Legalább is reménykedem és nem a kártyával van a baj.Amúgy mekkora tápot ajánlotok ehez a konfighoz???Egy márkátlan 400-as már elég nem?
Ja és még annyit, hogy észre vettem a ramokon, hogy sammsung 452-esek, nem 416 meg még alacsonyabb sorszámmal ellátottak mint amiket olvastam ezen a honlapon az x800-asokról. Ez jót jelent vajon?Előre is köszi a helept srácok, remélem én is be tudok majd illeszkedni az X800-asok pórum kubbjába
-
Viperboy
csendes tag
Na, úgy tűnink, hogy a hűtő volt a baja. Bár a 3Dmark még mindig kifagy (GPU olyan 70 fok körül), de memóriahibával. COD4 viszont simán fut 1024-ben 4xAA-val, minden maximumon és nem megy 80 fok fölé a GPU. Játszottam vele jó másfél órát.
-
Viperboy
csendes tag
Sziasztok!
Került most hozzám egy kép egy X800Pro@XT-vel, rajta egy Aerocool passzív hűtővel, amivel fagyogattak a játékok. Everesttel nézve, olyan 90 fokig ment el a GPU mag. Most kicseréltem egy Zalman ZM800-HP-re (dual heatpipe). Erre nem hal le a 3DMark2k3 a második tesztnél (1024x768, 4xAA), viszont a GPU hője kúszik szépen felfelé, egészen 110 fokig (!). Ez normális?
Vagy csak simán szart mutat a hőmérő? (Zalman csak langyo, kézzel könnyen megfogható).
Nyugodtan játszak így vele, hogy a hőmérő 110 fokot mutat a GPU-n?
-
varga911
senior tag
válasz
Peter Kiss #1930 üzenetére
Más gépben kirpóbálni esetleg?
-
messy
tag
Hy lenne egy x800gto és piros csikokat produkál,szeretnék biostváltoztatni rajta!de nem találtam a rabit nevü progit!
tudna valaki linkelni egyet?
csinál olyat is hogyha felteszek egy drivert ujrainditom és windows betőltésekor kikapcsol a monitor! -
Peter Kiss
őstag
Sziasztok!
Van egy rossz X800XT AGP-s kártyám, az a baj vele, hogy kéri a tápot! Be van dugva, a tápom is jó (Chieftec 400W). Egy srác kimérte, elméletileg nem kontakthibás a csatlakozó.
Valami ötlet?Köszi!
-
spyduck
nagyúr
B.Ú.É.K. X800 series!
-
bolcsodal
addikt
Sziasztok, e jelenlegi x700Pro-m helyébe készülök venni egy x800Xt Pe karit. A kérdésem az lenne, hogy a konfigomat vajon elvinné-e egy 370W-os Enermax táp? Külön 12V-os molex áll rendelkezésre csak a vidkarinak.
Ebben a cikkben: [link]
Azt írják, hogy kb 65W-os peak-eket kell kiállnia a tápnak a kártyától. A tápom 12V-on 18A-t biztosít. Ez alapján nem lehet gond.
-
csangooo
csendes tag
azt szeretném kérdezni egy ilyen gépel crysisbe én css és cod4ben mennyi fps lesz kb:
amd 4600 x2
2 gb 800 mhz
Asus M2A-VM alaplap sAM2
x800XT VIVO 256 gddr
160 gb maxtor 7200 rmp
előre is kösz! -
spyduck
nagyúr
Újra x800xt tulaj leszek
megválok az x1950-emtől! -
varga911
senior tag
válasz
SystemRoot #1920 üzenetére
Nem tudok ilyenről, pedig végignyálaztam a témát annó.
DriverCleaner biztosan működik, azzal tuti kipucolod.
-
YAKEN
aktív tag
Nekem van egy ideiglenes x800xtm de ahányszor felakarok tenni egy ati catalistot mindig azt írja ki hogy vann fenn már egy fenn pedig nincs......Bezzeg a 8800GTvel nem volt gond.
Mi lehet a gond, Nvidia driver sincs fenn ha netán valaki kérdezné. -
menalcas
őstag
HATALMAS UP az egész topiknak és minden x800 tulajdonosnak
-
Badb0y
addikt
-
zolforg
tag
Nos ma kapott az X800pro egy Ati silencert,az eredmény:
megszűnt a sugárhajtómű hang és kb.10 fokkal alacsonyabb a hőmérséklet
most már csak a négy pipe aktiválása van hátra -
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
850XT-vel (PCI-e) kapcsolatban ilyenekre lennék kíváncsi:
- milyen gép, ami bőven kihajtja (adataimnál van a mostani)
- milyen játékokban hogy teljesít? Van-e olyan game, amit nem visz, mert már "régi"?Mindösszesen azért, mert szimpinek tűnik a teljesítménye, meg az ára (már ahol
)
Lehet vennék ilyen VGA-t...
Köszi,
A. -
spyduck
nagyúr
ez vmi windowsos progi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest