Új hozzászólás Aktív témák
-
kiwep
csendes tag
válasz
zsoltee10 #17 üzenetére
Szerintem is van különbség egy jó crt és egy jó tft között a szem kímélése szempontjából.
Nemrég volt alkalmam egy Samsung 910T előtt huzamosabb ideig dolgozni. Kicsit szokatlan volt eleinte, meg nem is szerettem annyira a tft-ket, de elég könnyű megszokni. Azóta itt a crt-m előtt ülve folyamatosan érzem, hogy nem az igazi, fárad a szemem mint eddig, sokkal élesebben látom a geometria apró torzulásait, stb. A tft-nél az egyetlen nehezen megszokható dolog nekem csak az, hogy lassú, nem szeretem látni böngészés közben görgetésénél azt, ahogy utánahúz a szövegnek.
Szóval most itt ülök, gondokodom, hogy vegyek-e tft-t, de nagyon afelé hajlok, hogy veszek egyet, mert baromi sokat vagyok a gép előtt, és érezhetően kevéssé nyúzta a szemem. Persze ez is teljesen szubjektív, csak gondoltam hozzászólok a témához ezen a szálon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest