Új hozzászólás Aktív témák
-
kiwep
csendes tag
válasz
zsoltee10 #17 üzenetére
Szerintem is van különbség egy jó crt és egy jó tft között a szem kímélése szempontjából.
Nemrég volt alkalmam egy Samsung 910T előtt huzamosabb ideig dolgozni. Kicsit szokatlan volt eleinte, meg nem is szerettem annyira a tft-ket, de elég könnyű megszokni. Azóta itt a crt-m előtt ülve folyamatosan érzem, hogy nem az igazi, fárad a szemem mint eddig, sokkal élesebben látom a geometria apró torzulásait, stb. A tft-nél az egyetlen nehezen megszokható dolog nekem csak az, hogy lassú, nem szeretem látni böngészés közben görgetésénél azt, ahogy utánahúz a szövegnek.
Szóval most itt ülök, gondokodom, hogy vegyek-e tft-t, de nagyon afelé hajlok, hogy veszek egyet, mert baromi sokat vagyok a gép előtt, és érezhetően kevéssé nyúzta a szemem. Persze ez is teljesen szubjektív, csak gondoltam hozzászólok a témához ezen a szálon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Steam topic
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest