Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jonnyjoker01

veterán

Oh most vettem észre hogy van már topikja. Kicsit durván ráfüggtem. Union lvl 35 vagyok, lvl 20-as a databank (csak nem lehet aktiválni lvl 40-ig). Encore esett beginner bannerből (50 húzás), Verinát választottam az ingyen 5 csillagos választóból és a choice banneren Calcharo-t választottam (70 húzásból jött ki).

Csapatok terén Encore - Sanhua - Verina az amire elsődlegesen fókuszáltam, emellett Calcharo - Yinlin - Baizhi amit szeretnék összerakni majd, és harmadik csapatnak szerintem Havoc Rover köré építek majd, videók alapján brutálisan erős tud lenni.

Alulbecsültem hogy mennyi pullt lehet összeszedni, jelenleg 16k astrite-m van (kb 98 pull) + 30 limitált pull + 11 pullnyi coral, exploration még csak 57%, csomó sidequestet nem csináltam még meg szóval Yinlin szerintem garantált lesz akkor is ha szerencsétlen vagyok :DDD

Nyersanyaghiányt én is érzem, főleg echo XP terén, ennek ellenére úgy érzem az echo rendszer sokkal megengedőbb mint Genshinben az artifactek. Encore-omon már egy elég jó 5* molten szett van, +25 mindegyik darabja, substatok is okésak ahhoz képest hogy egy hete jelent meg a játék (mindegyiken van crit, 2-n rate és dmg is).

Új hozzászólás Aktív témák