Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Oh most vettem észre hogy van már topikja. Kicsit durván ráfüggtem. Union lvl 35 vagyok, lvl 20-as a databank (csak nem lehet aktiválni lvl 40-ig). Encore esett beginner bannerből (50 húzás), Verinát választottam az ingyen 5 csillagos választóból és a choice banneren Calcharo-t választottam (70 húzásból jött ki).
Csapatok terén Encore - Sanhua - Verina az amire elsődlegesen fókuszáltam, emellett Calcharo - Yinlin - Baizhi amit szeretnék összerakni majd, és harmadik csapatnak szerintem Havoc Rover köré építek majd, videók alapján brutálisan erős tud lenni.
Alulbecsültem hogy mennyi pullt lehet összeszedni, jelenleg 16k astrite-m van (kb 98 pull) + 30 limitált pull + 11 pullnyi coral, exploration még csak 57%, csomó sidequestet nem csináltam még meg szóval Yinlin szerintem garantált lesz akkor is ha szerencsétlen vagyok
Nyersanyaghiányt én is érzem, főleg echo XP terén, ennek ellenére úgy érzem az echo rendszer sokkal megengedőbb mint Genshinben az artifactek. Encore-omon már egy elég jó 5* molten szett van, +25 mindegyik darabja, substatok is okésak ahhoz képest hogy egy hete jelent meg a játék (mindegyiken van crit, 2-n rate és dmg is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest