Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Hát azért grat!
Én ezeket már elengedtem mert csak elrontsa nekem az egész játékélményt ha ráfeszülök de többet tényleg nem szeretnék Lingyangot látni attól függetlenül..
Van 1 Yinlin team/Jinhsi team meg 1 Havoc Team Rover/Danjin-al és ezekkel játszom meg fejlesztgetem őket azt kb ennyi meg majd talán összedobom a Jianxin setupot mert az egész bejött amikor próbáltam a karit.
Volt 1 haverom aki játszott eleinte a játékkal na ő képes volt 1 pullból kiszedni Yinlin fegyverét, na mondom húzz már a fenébe.'meg dupla SSR banner pullokat csinált, szó szerint nevetséges kategória és F2P volt de azóta elment másik F2P játékot játszani..'
Amúgy nekem eventekből ez a Illusive Realm a kedvencem, előzőleg is kiszedtem fullosra belőle mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest