Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Passz én nem vagyok Genshines mint írtam korábban nekem ez az egész rendszer teljesen új..
Mobile Legend Adventuret játszottam 2 és fél évig ott nem volt ilyen gondom soha mert olyan rendszerek voltak amik segítettek ebben illetve most Nikkeben sincs ilyen bajom. Jelenlegi egyik nyári limitált bannert konkrétan kiszedtem fixen max limit breakre vagyis 4x kellet hozzá a kari. '2x kiszedtem pullból 2x pity ticketből mert ott van ilyen és így meglett a játék lobbi animált háttere a karinak amit inkább nem linkelnék be ide'
Amúgy én elvagyok Yinlin-el sima lila fegyverrel is, persze biztos nem tudnék annyira jó Tower rankot csinálni de azért nem használhatatlan a fegyvere nélkül sem.
Ezt az oldalt használom Wutheringhez mint guide/útmutatás mert Nikkeben is ezt használtam amíg nem ismertem eléggé a játékot.
Ezek vannak Jinshinek listázva mint legjobb fegyverek és jelenlegi kariknak nem nagyon kell senki másnak szal azért nem próbálok rá inkább amíg nincs meg Jinshi. 'leszűkíted Broadblade-re a karikat és nekem ott csak Calcharo van meg és neki pl nem kell'
https://www.prydwen.gg/wuthering-waves/characters/jinhsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest