Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Renok

senior tag

válasz Dewri #155 üzenetére

Hehe, dettó. :K

Az 5.0 miatt benéztem, de majd behánytam az új karakterek még a szokásosnál is röhejesebb kinézetétől, a túltolt színvilágú új területtől, fúú nagyon fullba nyomják azt, ami nekem nem jön be.
    Megmutattam a 9 és 12 éves fiaimnak is, hát nekik sem nyerte el a tetszését a dolog. Pedig egyre inkább olyan érzésem van, hogy ezt a játékot fiatal gyerekeknek csinálják.

És akkor ezen felül jön mindaz, amiket Te is felsoroltál! Az első "elfogyott a staminám a sima sprint közben" szituban kapott el a "most mégis a mi a sz*rt csinálok?" érzés és kiléptem, uninstall.

Skip gomb: Wuwa mellett még mindig tolom a HSR-t, de ott komolyan felhúz, hogy a rohadt ismétlődő napi 1 db. Daily Quest (nem task/feladat, hanem "rendes" quest) fajták közül már mindet több tucatszor lenyomtam, és még mindig nem lehet ezeknél sem elnyomni a fölös pofázást, amihez már mocskos sok alkalommal volt "szerencsém" végigszenvedni. Legalább ezeknél lehetne ezt, de neeeem... :W

Wuthering-ben meg eközben kaptunk egy kegyetlen jó és viszonylag könnyen játszható 5 csillagos karit.

Új hozzászólás Aktív témák