Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hehe, dettó.
Az 5.0 miatt benéztem, de majd behánytam az új karakterek még a szokásosnál is röhejesebb kinézetétől, a túltolt színvilágú új területtől, fúú nagyon fullba nyomják azt, ami nekem nem jön be.
Megmutattam a 9 és 12 éves fiaimnak is, hát nekik sem nyerte el a tetszését a dolog. Pedig egyre inkább olyan érzésem van, hogy ezt a játékot fiatal gyerekeknek csinálják.És akkor ezen felül jön mindaz, amiket Te is felsoroltál! Az első "elfogyott a staminám a sima sprint közben" szituban kapott el a "most mégis a mi a sz*rt csinálok?" érzés és kiléptem, uninstall.
Skip gomb: Wuwa mellett még mindig tolom a HSR-t, de ott komolyan felhúz, hogy a rohadt ismétlődő napi 1 db. Daily Quest (nem task/feladat, hanem "rendes" quest) fajták közül már mindet több tucatszor lenyomtam, és még mindig nem lehet ezeknél sem elnyomni a fölös pofázást, amihez már mocskos sok alkalommal volt "szerencsém" végigszenvedni. Legalább ezeknél lehetne ezt, de neeeem...
Wuthering-ben meg eközben kaptunk egy kegyetlen jó és viszonylag könnyen játszható 5 csillagos karit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest