Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Én szeretem a maw-ot. Az egyetlen hely, ahol ha nem figyelek bizony meghalok. Ráadásul mikor meghalok, kiesik kb 2000 Stygia is, amit muszáj visszaszereznem. Ha meghalnék mielőtt visszaszerzem, akkor meg örökre elveszik.
Egyszer beugrottam egy barlangba egy gödörbe, mert volt ott valami nagyobb ellenség, gondoltam lenyomom. Hát nem sikerült, mert mellette volt még pár lény és nem bírta a pet és meghalt. A gödörből nem volt kiút, csak use-olható lánc, ami kivisz, de odáig el kellett volna érni. 5-6-szor meghaltam mire kijutottam, de végül nem veszítettem stygiát. Persze a végére már kérdéses volt, hogy nem törik-e teljesen össze a fegyverem, hogy támadni se tudjak. Javítás meg rohadt messze lett volna, mert ugye nincsen mount se.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő