Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Azt azért remélem tudod, hogy nem a supportosnak van extra dolga a blizzconnal.
-
Csokishurka
őstag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Nekem egy negatív élményem van, mikor a BO4-el toltam pár órát, rájöttem hogy nekem ez nem kell és nem akarták visszatéríteni, de ettől függetlenül mindig tudtak segíteni.
-
TBT
addikt
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Velem is előfordult már, hogy segítséget kellett kérnem. Eddig mindenben azonnal tudtak segíteni (nem kellett sem órákig, sem napokig várnom) és baromi jófej volt mindegyik. Support szempontjából még mindig a Blizzard az első a videojáték piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gumi és felni topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő