Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeZol

őstag

válasz MasterMark #82687 üzenetére

World questek -> revered repuk esetén jár szakmához a 3as recept ; exalted esetén vannak 355ös itemek ; champions of azeroth küldetéseket minden nap told le a nyaklánc repuszintenkénti +15 szintje miatt ; honorbound/7. légió küldetések kellenek a maradék 2 mythic dungeon megnyílásához (ezek mythic only, nincs belőle normal-hc), illetve a war campaign miatt is ez kell. Exalted esetén lehet maghar orcot vagy allis törpét indítani.

Ha 330-as ilvl-t elérted, akkor esik az emissary küldetésekből 340+-os item. Ennél több nem lesz egyelőre.

Normal dungeonöket pörgethetsz ha van időd, ott 310+ esik, majd amint lehet pörgesd a heroic dungeonöket, ott 325+ esik.

Ha ezekkel megvagy, és 330+-ban vagy, akkor mehetsz mythic 0-ákat (ezt már külön group finder-ben kell magadnak intézni, és érdemes youtube-on megnézni, melyik dungeonben mire kell figyelni!), ott 340+ esik, de ezeken heti 1xer mehetsz végig, míg a hc dungeonökön napi 1xer mindegyiken. Én toltam többet is ismeretlenekkel, és siralmas ami megy sok helyen. A legjobb mikor 30-40perc mire összeáll a group, majd 20 percen belül kifagy vmelyik, vagy kiderül h gigabénák és 1,5 óra alatt végeztek. Guildtársakkal 20-25perc egy insta...
    Én 3 hét alatt geareltem fel magam 333-ról 343-ra a mythic 0-ákkal, szóval ez eltartana egy darabig, DE már van mythic+, tehát kb. a végtelenségig lehet pörgetni a +2 és efeletti kulcsokat, ahol már 340-esnél nagyobb esik. A jelenlegi "limit" a +5-ös insta, innentől már 355+ esik (kéne a héten egy +10est letolni a jövő heti láda miatt), de jövő héttől +10-eseket kellene tolni, és akkor 370+ fog esni az insta végén, a heti ládából pedig 380+, de azerite armor 385-ös esik.
    Persze nem garantált, hogy insta végén van loot, van hogy 3. instában esik csak item, szóval ez nem elég, hogy elég nehéz, kicsit lassabban is gearelődsz, mint a mythic 0-ával, cserébe viszont többször tolhatod!

• Mister_X

nagyúr

válasz MasterMark #82687 üzenetére

- Tedd elérhetővé a world questeket és csináld azokat.
    - World questekkel szerezz minél több reputationt az emissary-knél (Honorbound/7th Legion legyen revered szint, a többi gearek miatt is)
    - menj normal majd heroic dungeonöket LFG által
    - folyamatosan küldd a followereket küldetésre (extra gold/azerite/reputation)
    - menj Island Expeditionökre
    - arénázz néha
    - pvp battleground esetleg, mert poén, kivéve a MoP pályák

Új hozzászólás Aktív témák