Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Projektor topic
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
demerion
üzenetére
válasz mindkettőtöknek van címezve, úgy vegyétek.
Igazából én a guild mastert is megértem, mert nyilván nem akar 0 DPS emberkéket vinni mythicre és carryzni a picsájukat. Az a baj, hogy még nincs meg nekik Argus, gondolom ha leütik, utána majd viszik a kicsit lowabb embereket is. Egyébként 965 lock vagyok, ~1.5M DPS-sel, szóval valamit nagyon rosszul csinálhatok, és nem tudom, hogy mit, pedig követem a rotát.
Egyébként sajnos egy olyan szerveren vagyok, ahol guild szinten elég gyér a helyzet... Főleg horda oldalon. Egyszerűen nincs, ez ilyen "csak úgy van" realm, ahol úgy elvannak az emberek, de más nagyon nem történik. Talán heroic runok, de mythic annyira nem. Sajnos.
Heroicra tudok menni, de az már pugként is gyerekjáték és 2-3 óra alatt leüthető, ha normálisan el vannak magyarázva a bossok az újonnan jövőknek.
Btw, logokat néztek, és úgy mondták, hogy nem vagyok még készen mythic progressre.
A másik indok, amiért nem hagyom ott a francba őket: bármikor kérek segítséget M+-hoz, egyből jönnek, ha nem is 3-4 ember, de 1-2 mindig. Szóval ebből a szemszögből normálisak. Csak az a francos mythic progress...

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- E-roller topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi