Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Wolverine #13491 üzenetére
Kis segítséget kérnék addonok terén
Bartander4-et akartam felrakni, de kezdésnek alig találtam hozzá letöltést. Az meg lett végül, viszont ace3-hoz nem sikerül találnom (ha jól értem az kell hozzá). Illetve még régen volt valami, hogy nem az ace3-at viszik tovább, aztán akkor mégis, meg kavartak fel alá...ezzel mi lett végül?
Másik kérdés: ha új karaktert kezdek, akkor addonok nagy részét állítgathatja be az ember újra, elég sok van, ami nem támogatja, hogy elmentsem a beállításokat. Ha ne adj isten más szerverre mennék, mint ahol épp vagyok, akkor végképp káosz minden. Mik azok a fájlok, amit egy beállított karaktertől ha átmásolok, akkor minden addon beállítás ugyanolyan lesz, mint a beállítottnál?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest