Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• J o e

tag

Egy tény: a játék jelenlegi formájában játszhatatlan.A többmillió játékos, aki fizeti a havidíjat, nem a semmiért adja a Blizzardnak azt az x ezer Ftot.
    Szolgáltatás-ellenszolgáltatás.Ha fizetek valamiért, elvárom, hogy cserébe én is kapjak valamit.Ha önhibámon kívül, nem tudok játszani, azért jobb helyeken kompenzálni szoktak, Blizzardnál ilyenre gondolni se lehet.
    Nézzük meg, jelen pillanatban mit tettek azért, hogy javuljon a helyzet:
    "Limitáltuk a szerverek kapacitását, azaz x játékosszám után, csak extrém hosszú várakozás után lehet bejutni"
    Köszönjük szépen.Tehát aki megteheti, belogol reggel, és bentmarad egész nap, míg azok, akik valamiért nem tudnak, csak este, azok....nos, így jártak.
    Hogy lehetséges az, hogy egy ilyen háttérrel rendelkező cég, ilyet megenged magának?Ezzel biztosan nem szereznek maguknak új előfizetőket, sőt, ha huzamosabb ideig nem oldják meg a gondokat,meg fognak indulni a cancel subok...
    Cata launch-ot láttam, MoPnél már aktívan részt vettem, de mindkét esetben megjelenés után max másnap már játszható volt, kisebb-nagyobb szenvedésekkel.
    Ez itt egyenlőre elkeserítő.

Új hozzászólás Aktív témák