Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
animatrix11 #25379 üzenetére
2k? És ez fix? Alku van?
(bocs, csak az aláírásoddal együtt adta magát ... tudom, szánalmas poén volt
)
cl.aci: Ezt most nem értem. Akkor van egy hibád. Amire megtaláltad más fórumon a megoldást, de nem tudod megcsinálni amit leírtak? De akkor miért nem erről kérdezel?(némi konkrétumokat közölve) Akkor ne azt kérdezd, hogy mi lehet a problémád oka/megoldása.... ha az már megvan
Ja és sziasztok.
Régóta olvasgatom már ezt a topicot, de nem éreztem késztetést hogy postoljam a hülyeségeim.2 általános dologban kérném a véleményeteket,egyik sem technikai jellegű, hanem inkább szociális.
1.: Most nem kezdem el szidni a hordát,ez csak egy szimpla kérdés. Miszerint questelgetésnél rendszeres az, hogy képtelen elmenni mellettem egy hordás anélkül, hogy el ne kezdjen csépelni.(érdekes dolog, hogy csak a magasabb szintűek.Azonos szintűek nagyon ritkán ütnek be) Tudom, ellenséges nemzet, meg minden.Nem is sírok. Csak kérdezem.Hálisten ritka a gank, így annyira nem is zavar. Jómagam nem vagyok ennek híve.Szóval a kérdés, hogy ez a fajta hozzáállás Ally-s oldalon is megvan? (ezt ugye nem láthatom)Miért csak a magasabb szintű hordások arcoznak azzal, hogy levernek?Ennyire félelmetes lennék?
(78-as balance dudu) Legjobb példa erre nemrég történt. Alt-tal questelek(65-ös DK) jön a 68-as Wa,megáll...néz. Ütöm tovább a questmobot,fél szemmel figyelem. Egyszercsak rámcharge-ol.Leütöm, meg a mobokat is.(dk overpower még mindíg), folytatom, amit eddig csináltam. Felkel a gyerek a hullájánál,odamegyek,integetek neki,majd arrébb megyek qustelni.(gondoltam ezért ütött be, hogy maradjon neki is mob) Jön utánam, ugrál körülöttem...nem foglalkozok vele. Aztán egyszercsak SAP,és megjelenik mögöttem a 80-as rugó aki egészen véletlenül a WA klántársa.Persze meghaltam, majd jött a gank.
Szóval a kérdés konkrétan a hosszúra nyúlt beszámoló végén, hogy ez álltalános Horda mentalitás?(végülis illene a Horda feelingjébe) Álltalános WoW-os mentalitás?(érthető lenne,hisz mégiscsak ellenséges frakciók) Vagy szimplán a tizenévesek élik ki így a "kreativitásukat", és azért vannak kivételek, akik nem ilyenek.2.:Ez rövidebb lesz.A kérdés csak annyi, hogy az a tapasztalat, hogy nem érdemes 80-ig guildbe menni,mert nem igazán veszik a karimat emberszámba.(persze nem azért, mert Nightelf
) Persze 80-asok máshova járnak már mint pl én, de azért a guild tényleg arról szól, hogy 80-on megyünk Ulduar-ba időnként?Vagy csak én kerültem rossz helyre?(most nem egy HC guildről beszélek természetesen.. ez elvileg egy kis "családias" klán, mint azt a taglétszám is mutatja.)
Elnézést a sok firkáért.Remélem nem gond, hogy ilyesmi témát hoztam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Politika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik tápegységet vegyem?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad X260, 12,5" HD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest