Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
A segítségét kérem annak, aki hozzám hasonlóan tolja még ezt a remekművet és hasonló gondja akadt a játékkal: A gpu kihasználtság max 60% és akadozik. Korábban 5600+4070-el egész tűrhetően futott win10 alatt. Cseréltem 5700x3d-re és kilőtt a framerate, minden baba volt de másnap tiszta telepítéssel win11-re váltottam. Win11-el csak ez a szutyok akad, minden más fut, ahogy meg van írva. Próbáltam korábbi nvidia drivert, nvidia 3d settings-t, low-ultra graphics settings-t, kisebb-nagyobb felbontást de a gpu csak pihen. Win 10 alatt 130-ra maxolt fps-el játszottam, win11 alatt max 70-80 és az is mekegve. Megéltem már ezzel a játékkal sok mindent, de most tényleg vakarom a fejem.
-
redingitell
senior tag
Történt változás az elmúlt 10 hónapban?
-
pandras83
őstag
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
ha régen toltad sokat, mert bejött a hibái ellenére is, akkor meg fogsz lepődni hogy mennyit változott.
szerintem dinamikusabb lett a gunplay, a mozgás gyorsult és folyékonyabb lett. a mapokat jól átdolgozták, de még mindig van 1-2 fura megoldás, ami miatt túl sokszor és sokan zsúfolódnak össze bizonyos helyeken. a játékoszámmal nincs baj egyelőre, mindig talál meccset, gyorsan lehet fejleszteni a fegyókat, amikből elég jó a választék.
legnagyobb pro: atmoszféra - gunplay - bf 3-4 pótlék (nekem)
legnagyonn con: fegyverhangok nem az igaziak, továbbra is béna ui, túl sok és túl gyakori strike, nyomják őket mint a süket a csengőt. több és nagyobb térképet a népnek!
+ 1 amiért kinyalhatják: nem kapok semmi extrát "veteránként" -
pandras83
őstag
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
szerintem ugyanúgy steamen kell letölteni a launchert és az tölti le a játékot. helyzetjelentés alatt mit értesz?
-
Ergo_Proxy
tag
Sziasztok, valaki tudna írni egy rövid helyzetjelentést? Anno mikor megjelent megvettem ezt a játékot és nem is volt rossz csak kihalt pár hét alatt. Most azt se tudom mi van vele, ingyenes lett vagy nem, ha játszani akarok, honnan töltsem le? Köszi előre is
-
pandras83
őstag
decemberben új mapok elvileg fckyeah! már nagyon unom Moszkvát meg Varsót. Szmolenszk sem lett az igazi, az A1-A2 pont pl nagyon rosszul van kitalálva. a játékosszámmal egyelőre nincs gond szerintem -
Evome
senior tag
Lesz a játék még force wipeolva ? Mert ugye hivatalosan most még csak open beta van... 2 hónap múlva nagy release-kor lesz még 1 wipe ? Mert akkor nem szenvedek a fegyverek fejlesztésével egyenlőre
-
pandras83
őstag
bár ez lenne a legkisebb gond. még mindig nagyon nehéz vagy lehetetlen a bejutás nekem. de ha bejutok, akkor is max egyedül játszom, mert a friend request sem működik. a játékot magát élvezem, jó a gunplay és szeretem a mapokat is. A revive lehetősége nagyon kellene bele, illetve még legalább 10 map, de elnézve az eddigi tempót, nem lesz tíz map.
Annyira még nem vettem észre hogy falon át csalnak le vagy ilyesmi, pl lehet hogy a 3d spotos radar miatt hiszed azt hogy a falon át láttak. (Ha volt ilyen) Merthogy valóban láttak egy rövid időre, ez a lényege.
-
pandras83
őstag
most hogy már nagyjából játszható (néha), ki mit mond? el lehet vele lövöldözni?
-
pandras83
őstag
Nincs rá semmilyen megoldás. Gyalázzák őket discordon, twitteren, de meg se mukkannak.
Szerverek mellett marketingre se volt pénz, ez szerintem jól látszik. Mert a játék maga nem rossz, sőt...és így tudja meg a közönség hogy nem rossz.
Valami nagyon nagy gebasz lehet ott ha nem látják hogy az utolsó utáni lehetőség megy el éppen, de úgy tűnik hogy részleges sikert és mikrotarnzakciókat sem akarnak. -
Gyuri44
aktív tag
Mi a helyzet a játékkal,van elég játékos vagy haldokló ágra került?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Én még valamikor nagyon régen leszedtem még játszottam is vele, miegymás, most csak azt kérdezném, hogy mi a hivatalos fórum linkje, ha van? Én legutóljára ezen voltam http://forum.worldwar3.com, de ez most halott... Megszűnt, vagy paywallos lett?
-
Desy
tag
134251 változat
25.11.2021Az elvileg dübörgő játék többnyire vánszorog... avagy semmit sem csinál. Ez azért elgondolkodtat. Az is, hogy egy CBT zárt béta csomag megvásárlása is egy kisebb vagyon ráadásnak a játékszerverek többsége döglött. Viszont... béta... pénzért... nem egy rossz üzlet.
A letöltő viszont eléggé torrent hatású stílusban nyomatja a dolgokat. Letölt az ember 60GB anyagot és pár óra szenvedés után törli... vagy fenntartja és évente próbálkozik... hátha?! -
wjbhbdux
veterán
Új trailer a fegyverekről [link]
-
pandras83
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Beszarááás
Na sebaj, erről lemaradtunk. Nem baj, ez is egy plusz mapot jelent. -
pandras83
őstag
Ezen azért felröhögtem. Vajon lesz olyan játékos, aki egy ilyen bizonytalan jövőjű játéknál képes ezt megvenni? Talán valami orosz oligarcha unatkozó kölyke bekokózva. Vicc.
-
pandras83
őstag
válasz
redingitell
üzenetére
Nem tudomy hogy terveznek a betaval, de ha nem teszik mindenki számára elérhetővé, akkor a 2042 árnyékában gond lesz. Ezt a vajúdást, amit ez a brigád leművel ezzel a játékkal...
-
redingitell
senior tag
Nov 25-től BETA [link]
-
deadwing
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
Én nem éreztem ilyet... engem eléggé kiakasztott, hogy ugyan azt a szaggatást/röcögést éreztem mint a régi buildben. A playerek mozgásán nagyon látszott, de az fps szám is hiába volt magas, nem hozta a smooth feelinget. Ráadásul mintha eltűnt volna a Polyarny atmoszférája. Nem is szép... Na mindegy. Amíg ezt a röcögős hibát nem javítják, sztem esélytelen a BF-el szemben. Tudom, alfa... de ha 2 év alatt ennyit sikerült összehozni, akkor nem igazán tudok bizakodni

-
pandras83
őstag
Ide is berakom némi kegészítéssel, hátha valaki visszacsábul:
Felült a halott :[link]
Csalódott vásárlóknak is javasolt visszanézni a WW3-ba. Árkádosabb, warzoneosabb, battlefieldesebb lett az új build, a movement system rengeteget fejlődött, a mapokat is átdolgozták, a ui is sokat javult, bár néhol még mindig otrombán bugyuta a stílusa.Néhány korábban beígért feature is bekerült végre, van pl menet közbeni kieg. csere a fegyókon. A teljesítmény nálam majdnem megduplazódott, bár továbbra is hajlamos "dadogni" a játék és sajna lagolt is rendesen, bár a "dadogáson" a g-sync tudott javítani valamennyire. Ha az early access build 10/5 volt, akkor ez már 10/8 nálam, persze ebben van elfogultság is.
Ja és végre nem tűnik el a fegyver sprint közben + lehet gyorsabban sprintelni is, mint a Warzone-ban.
Új játékosok sajna nem csatlakozhatnak egyelőre, de akiknek megvan, azok nyugodtan tölthetik a WW3 PTE buildet Steamen. Ezúttal több eséllyel próbálja kifogni a szelet a 2042 vitorlájából.
A tegnapi 3 órás test session alatt többször megvolt ez a "na végre" érzésem, gyakran mintha egy másik játékkal játszottam volna.
Úgy érzem, hogy ismét van remény a játékban, főleg ha valóban F2P modellre vált. Rengeteg skin van készülőben és hegesztik a régi mapokat is + plusz készítik az újakat.
-
pandras83
őstag
Alpha teszt részletek azoknak, akik nem követik efbén a WW3-at:
The Veteran Alpha Test is nearly ready for select players to dive into, and we want to make sure everyone is ready to hit the battlefield as soon as possible. Here’s what you need to know:
WHAT IS THE VETERAN ALPHA TEST?
This exclusive technical test is available to Veterans (players who purchased the game during Early Access and own it in their Steam library) and offers access to a new and improved version of the game. This test is the first of many as more tests will happen in the coming months!
If you see any bugs or problems, feel free to report it in Discord in the new VAT-bug-reports channel!
WHEN CAN I DOWNLOAD AND PLAY?
If you’re eligible to participate in the Veteran Alpha Test, you can pre-load the test client in your Steam library from September 29 at 05:00 PT/12:00 GMT. You can play from September 30 at 05:00 PT/12:00 GMT until October 4 at 05:00 PT/12:00 GMT.
WHERE CAN I DOWNLOAD THE CLIENT?
If you’re eligible to play the Veteran Alpha Test (you previously purchased and played an Early Access version of World War 3), you will find ‘World War 3 PTE’ in your Steam library.
HOW CAN I DOWNLOAD THE CLIENT?
On the 29th of September at 12:00 GMT, click the 'Download' button to download and install the MY.GAMES GameCenter (approximately 80MB in size). This program is officially supported by MY.GAMES and authorized by Steam, and will launch as an authenticator when you start the game.
HOW CAN I PLAY?
Once you have downloaded MY.GAMES GameCenter and the Veteran Alpha Test is live on September 30, simply press the 'Play' button via the World War 3 PTE page on Steam.
MY.GAMES GameCenter will also launch as an authenticator when you play World War 3. Alternatively, you can also simply click the World War 3 PTE game icon via your programs or desktop.
ABOUT THE VETERAN ALPHA TEST
The Veteran Alpha Test will offer exclusive access to a new and improved version of the game from September 30 at 05:00 PT/12:00 GMT until October 4 at 05:00 PT/12:00 GMT to select players. Future World War 3 tests will be available to larger groups of players. -
wjbhbdux
veterán
Bemutató a készülô új verzióról, sok minden változik [link]
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Valószínüleg az 1.0 megjelenésnél fognak a marketingre költeni legközelebb, addig a lehető legjobb állapotba kell tenni. Most egy félkész betat még egyszer reklámozni nem lenne túl jó dolog, mert harmadik esélyt már senki se fog adni.
-
Ergo_Proxy
tag
Amúgy mennyire kéne leesnie a játékos számnak, hogy fejlesztők elgondolkozzanak azon, hogy ingyenesség tegyék és inkább a mikrotranzakciókból próbáljanak pénzt csinálni?! 50 körüli az átlag játékos szám basszus, felkell tölteni a játékosbázist, szerintem ennek még azok is örülnének akik megvették anno pénzért, négyen rohangálni egy kihalt pályán baromira nem szórakoztató.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nincs mit lecsekkolni.. de ha mégis akarod.
-
deadwing
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Játékos elég kevés, de én változatlanul imádom az atmoszféráját. Mondjuk kizárólag Smolensk és Polyarny amin játszom. Igaz elég ritkán most...
-
deadwing
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
Dettó.
Ma amit műveltem, az nem volt kd szempontjából fasza... 6/18 vagy vmi ilyesmi, de annyira élveztem a játékot, hogy ez az apróság egyáltalán nem frusztrált. Fegyvereket próbálgatom most, a játékmenet iszonyat jó. A 2 pontos összekötés -aka chain link- nagyon jól el van találva. Majd ha pár hét után is így gondolom, lehet jövök játékosokat toborozni
Most el kell mennem vidékre, de ahogy visszajöttem nyomatom tovább. -
qad
senior tag
válasz
deadwing
üzenetére
Sajnos a sok pozitív újdonságot tettek bele, mint szerver kereső, team death match, bővült a war zone, dögivel tolják bele a fegyvereket, kinézet és a killstreak rewardokat. Na de attól még szinte egy kezemen megszámolom hány 20 vagy 30-as szervert talál a kereső. Kicsi a világ

-
-
deadwing
addikt
Ma ismét jót játszottam. Igen, vannak instant halálok... ma volt egy faszi 79:6-al végzett.
Nem mondom, hogy nem idegelt fel, de ez a gyanús kd jóval kevesebb volt mint amiket BFV alatt láttam.
Összesítve 1-es kd-m sincs, de az élmény sokkal jobb mint a BFV alatt. Az okát nem tudom, ezt élvezem, amazt meg nem...
És csak 1 fegyóval nyomtam eddig. Jó lesz ez!
-
qad
senior tag
válasz
deadwing
üzenetére
Az tűnt még fel, hogy ha komolyabb páncélzatot veszel fel akkor lassabban tudsz futni, a sebzésnél meg ennél az ellenkezőjét veszem észre, hogy a leggyengébb páncélzatot érdemes felvenni mert sebzés szempontjából semmilyen különbséget nem veszek észre. Eddig mintha számított volna a páncéltörő lőszer is de most mind1 mert instant döglök mindentől.
-
deadwing
addikt
-
qad
senior tag
válasz
deadwing
üzenetére
Kellemes csalódás, hogy ezzel a javítással sikerült a képi akadásokat megszüntetniük. Viszont előjött az hogy összefutunk az ellenséggel és én mire elkezdeném a fegyvert felhúzni ő már meg is ölt. 15-20 ilyen halál után pihentetni fogom megint a játékot 1-2 hónapig. Ez elején még a 80-90-es pinggel sem volt ennyire rossz.
-
deadwing
addikt
És ez még mindig probléma, mint ahogy tegnap kiderült. Nálam minden szép és jó, 9900k HT off mellett + 1080Ti, de 2 havernak 6700k HT on + 1080Ti és nekik szaggat mint állat. Másik haver 4770k ugyancsak HT on + 1070, és neki meg jó... Ez egy olyan rejtély amit már fél évvel ezelőtt sem tudtam megfejteni, mert akkor még nekem is szaggatott 8700k procival, hiába volt tele a net olyan videókkal ahol minden vajsimán ment.
Jó lenne ha kiderülne mi okozhatja ezt. Közös pontot még mindig nem látok amire ráfoghatnám
-
deadwing
addikt
Legutóbbi megapeccs óta a játék teljesen játszható!
Elmúlt az a hülye röcögés is ami miatt nálam játszhatatlan volt a game.
Továbbá a játékosszám is növekszik végre
[link]Bizakodom most már

-
ScomComputer
veterán
-
qad
senior tag
Krónikus FPS játék hiány lépett fel a szervezetemben, amit gyors steam elindítást követett és máris a szemembe ötlött a nemrég vásárolt játékom. Na mondom megnézem, hogy hol tart az early játék.
Több dolog is szembe ötlött, pont elosztásos rendszer és a Team death match játékmód. Na egyből neki is ugrottam a tdm módnak, de nem akar betölteni semmi pénzért. Nagyon szép a töltő képernyő háttere, de meddig kellene még várnom? 5 perc után már a háttér lövöldözéseket sem hallom.Ehh, kilépni sem enged, erőszakkal kell bezárnom a játékot és újra kell indítanom.
-
Ergo_Proxy
tag
A következő patchben jön az Abrams, tegnap bemutatták a modellt, valószínű még karácsony előtt érkezik mert a patch notesban szerepelnek karácsonyi kiegészítők.
[link] -
Ergo_Proxy
tag
Sziasztok, én két hete vettem meg a játékot, napi szinten játszok vele, gondoltam leírom a véleményem, ha valaki azért nézne fel ide, hogy milyen a játék

Az elején úgy voltam vele, hogy ellötyögök vele néha egy egy órára, aztán teljesen beszívott, nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog, a fegyverek, a karakter, és járművek testreszabhatósága egészen bámulatos, nekem ez is sokat hozzá tesz. A játékmenetet is nagyon élvezhető, tetszik, hogy párban kell foglalni a pontokat, ez egy kicsit jobban megfűszerezi a taktikázást. A másik nagy pozitívum, hogy nincs megkötve a kezünk arra vonatkozóan, hogy milyen fegyver összeállításban megyünk, de az önsúlyunkra hatással van, ha megpakoljuk magunkat lassabban tudunk csak futni. DE, azért itt változtatnék valamin, bekéne vezetni a staminát, mert az a helyzet, hogy ha valaki bemegy a legnehezebb páncélzatban, két nagy fegyverrel, csak annyi hátránya lesz, hogy valamivel lassabban fut, ez egyszerűen nem elég, vagy szinte csak kocogni tudjon, vagy legyen stamina és az fogyjon el sokkal hamarabb. Néztem egy streamert múltkor aki a sniper puska mellé egy lightmachinegunt szokott vinni, és azért ez így nem nagyon fair szerintem.
Optimalizációval nekem nincs gondom (I5 7500, 16gb ddr4, GTX 1060 6GB), nem is állítottam a grafikán, azon hagytam amire belépéskor rakta a játék, szépen fut. Bugok vannak, érdekesek, viccesek, és bosszantóak is, de azért megbocsáthatóak, a karakter animációkon is lehetne csiszolni még, vannak nyersnek tűnő dolgok. Ami engem a legjobban idegesít, pedig egy apróság, hogy a customization menüben, nincs előnézete a dolgoknak, ha valamire ráklikkelsz akkor azt megvetted...
Szerintem ez egy nagyon élvezetes játék, az early access csiszolatlanságain így én könnyen túllépek, lehet ez valakit jobban idegesít, és mivel nagy haditechnika buzi vagyok lehet elfogult is vagyok, de én könnyű szívvel ajánlom mindenkinek akit érdekel, az ára is baráti. -
qad
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
"rengeteg csaló...
" Tegnap mentem én is egy kanyart és egyből csalónak neveztek... Délután körbenézek rendesen. -
qad
senior tag
Egy nagy és egy kisebb patch után próbálta már valaki a játékot? Vélemény? Milyen szembeötlő javulás várható? Patch note-ot elolvastam, de kipróbálni már nincs időm.
-
pandras83
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Köszönöm, rápróbálok!
-
SirRalph
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az volt a bajom hogy a menü után amikor elindítok egy játékot kifagyott.
A megoldás az hogy a virtuális memóriát be kell állítani hogy a windows kezelje.
Ezután gond nélkül elindult. Az fps dropon javított az hogy a virtuális memóriát kitettem ramdiskre!
Az a vicces az egészben hogy nem is használ olyan sokat de kb 4 giga megléte kell neki...
Valamint a a virtuális memória indulási méretére is "allergiás"...Üdv!
-
Jani18
aktív tag
Jön az első nagy patch. patch notes
-
-
qad
senior tag
Nálam is kifagyott 3x is, de szerintem szerver hiba volt. Ezt onnan tudom, hogy dobott be olyan szerverre aminél a visszaszámláló nem 45 perctől számolt vissza hanem alig volt már hátra idő és volt olyan is, hogy már a pontszám is maximum(5000 pont) közelében volt, de a szerver meg üres volt(elsőként csatlakoztam be). Tehát valószínűleg játszottak rajta csak mindenkit kidobott. Nekem öreg intel rendszerem van nvidia(ez sem fiatal) vga-val.
-
Hajdi
senior tag
válasz
monchichi20
üzenetére
Nekem is első szériás Zen proci van és Vega 64, de még egyszer sem fagyott. Nem tudom mennyire tuningoltad a gépet, lehet érdemes lenne ránézni egy bios reset után.
-
qad
senior tag
válasz
Maxx Jácint
üzenetére
Maximálisan egyetértek. Az elején még voltak olyanok akik csinálták a játékban megadott feladatokat és volt sikerélményem is, azaz győzelem. Az utóbbi pár napban vagy csupa kezdővel dobott össze(nem ismerik a pályát/map) vagy senkit sem érdekelt a pontok elfoglalása. Részemről is pihentetve van egy ideig amíg kiegyensúlyozzák a játékot.
A késleltetéssel is kezdhetnének valamit, mert 50-es kezdő ping a játék vége felé már 80-90-nél ugrál és az adatcsomag szerver elérési útvonala is megkerülve a fél világot jut el az EU-s szerverhez. A többi szervert ki sem mertem próbálni. Mondjuk az is rontja a játékélményt, hogy hát nem kevés cirill betűs játékos jelenik meg EU-s szerveren ahelyett, hogy azanyjába menneazsiai vagy bármely másik szerverre menne játszani. -
monchichi20
aktív tag
válasz
Maxx Jácint
üzenetére
Nekem ultran 50-70 között ugrál legalább is amikor láttam abból a párperc játékból míg tudtam vele játszani.
Végül is nekem is van mivel játszani bár ezzel jobban játszanék most. -
Maxx Jácint
csendes tag
válasz
pandras83
üzenetére
Nem tudom,soha nem mértem az fps számokat..érzésre megvan. De ha csak egy tanácsot fogadsz el tőlem ezzel a játékkal kapcsolatban akkor az ultra beállításokat ne erőltesd,feleslegesen zabálja fel az erőforrásokat és annyival nem szebb mint mondjuk high beállításon,így is az ellenfeleket alig lehet látni,de ha egy kicsit visszaveszed a grafikát akkor simán jó a látványvilág és flottul lehet látni mindent.
-
pandras83
őstag
válasz
Maxx Jácint
üzenetére
A szépen fut az azt jelenti hogy ultrán megvan a 60fps?
-
Maxx Jácint
csendes tag
válasz
monchichi20
üzenetére
Abban a pillanatban megvettem amikor megjelent,de az első pár napban én sem tudtam vele játszani egy percet sem,ha nem talál szervert max 10 percen belül akkor kilépek és keresek más játékot (bf1 pl.). Most jól fut,szervert is gyorsan talál és játék szépen szalad nálam. Itt kérdezte valaki nemrég és beírta a saját konfigurációját,az enyém is hasonló (Ryzen 5 1600x,16 giga ram és Geforce GTX 1060 6gigás),na ezen a konfigon szépen fut a játék 1920x1080-ban.
-
monchichi20
aktív tag
válasz
Maxx Jácint
üzenetére
Legalább te tudsz vele játszani

Nekem a 4 órából jó ha van 30 perces játék mentem vagy lelőnek ,de akkor legalább játszhatok tovább viszont ha én akarok lelőni akkor nagy eséllyel crashel a játék és felbassz az ideg.
Most is leakartam lőni az embert erre crashelt és még elküldeni se tudom a jelentésem soha hogy mi a francért csak akkor dob ki ha lelőnek valakit.

-
Maxx Jácint
csendes tag
Korai hozzáférésű a játék,de már utálom. Az alapelgondolás jó a játék szépen fut,de ebben egy kurva deka csapatjáték sincs,20 órát tettem bele eddig és nem sok sikerélményem van azon kívül,hogy ölök-halok nem történik semmi sem. Akinek az lenne a feladata,hogy védjen az kolbászol a pálya másik végében akinek meg az,hogy támadjon az meg vagy csinálja vagy nem. Sokan azt sem tudják,hogy mi a frászt kellene csinálniuk,csak mennek lőnek és persze a csapat kikap. Most volt egy ragequit-em mert az odajött az enemy az újjászületési ponthoz és beálltak oda tankokkal... ki sem bírtunk menni. Köszi! Elég! Majd ha lesz benne TDM akkor talán visszatérek és akkor én is csak arra koncentrálok,hogy kinyuvasszak mindenkit. Mert ez a játék jelenleg SZÁMOMRA értékelhetetlen a JÁTÉKOSOK miatt.
-
pandras83
őstag
Valakinek tapasztalat arról, hogy R5 2600-2x8 gb ram és GTX 1060 6GB elég a 1080p 60fps ultra beállításokhoz? A jelenlegi 3 gigás 1060-am 30-60 között ugrál, nagyon érezni a vram limitet.
-
Segal
veterán
Gondoltam beleolvasok a temaba mert rettenetesen vagynek egy modern haborus jatekra a ww2 tema utan de ugy erzem raerek majd hetek mulva visszanezni. Addig jo lovoldozest nektek

-
ScomComputer
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Most nekem is laggol néha 1000-el,meg azt nem értem,hogy miért megy nálam a menüben 100%-on a videókártya?Ja de tudom a szar-fos UE4 miatt!
-
Highground
aktív tag
Első próbálkozásnál rögtön game crash lett amikor betöltötte volna a pályát. :/
-
qad
senior tag
Újabb patch érkezett, nincs semmi szembetűnő a telepítés után. A pinggel csinálhatnának már valamit, rettenetesen instabil.
-
qad
senior tag
válasz
redingitell
üzenetére
Hmmm, most próbáltam és nekem 7 másodpercen belül betöltött. A második töltő képernyőről beszélek.
-
redingitell
senior tag
Most próbálkoztam belépni, de nem indul el megint.....

-
qad
senior tag
válasz
redingitell
üzenetére
-Tegnapi nap folyamán már kijött a javítás amivel már fegyverzeten és a ruházaton eszközölt átállításokat elmenti a játék.
Ugyanezzel a frissítéssel már kijött valamilyen fizetőeszköz jelzés is, ami valamilyen pénz vagy érme rendszeret takar. Nem akarom elkiabálni, de az én meglátásom szerint itt is lesz valamilyen játékban kapható virtuális érme rendszer és lesz valamilyen rendes pénzből megvehető |átváltható érme. Van egy harmadik valami is, de azt még nem tudtam megállapítani mit takarhat.
Újdonság még a fejlődést jelző rendszer, szintenkénti rang megnevezéssel. Tapasztalati pontokat is kapunk már meccsenként de ennél többet nem tudtam még kideríteni erről sem, mert sajnos annyira alpha, hogy ezt is csak akkor jelzi ki ha újra indítod a játékot és belépsz a főmenübe.Nem akarom elkiabálni, de (lehet azért mert még nincs csúcsidő, bár tegnap reggel csúcsidőtől függetlenül is sokáig töltött) úgy néz ki már gyorsabban tölt be a játék. Az első képnél ahol két katona beszélget egy tank csöve előtt az még ugyanolyan lassú, de a network rész már 5 ms alatt betölt.
-
Jani18
aktív tag
válasz
redingitell
üzenetére
Sajnos még nem javították.Dolgoznak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest