Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Doe
senior tag
Nálam az fordult elő hogy amikor rányomtam a "current aircraft"-ra amit beadott hogy arra képezné át az bizony nagyon nem az a gép volt amiben ült. Nehéz vadász helyett sima vadászt adott fel ráadásul másik tierből is. Úgy kellett kikeresni hogy mire akarom átképezni. De ez csak egyszer fordult elő.
-
mcsp
csendes tag
mennyi token-t szedtek össze átlagban/nap?
-
Snooker
senior tag
Vettem egy új repülőt és a legénységet egy másik repcsiből raktam át. Átképeztem 75%-osra a "current aircraft"-ra, de mégis azt írja a játék, hogy crew incomplete. Why?
-
Snooker
senior tag
Jövőhéten még betudok váltani tokent prémium miatt? (péntek)
-
mcsp
csendes tag
hol kell keresnem játékon belül a küldetéseket,hogy kapjak prémiumot,amit a WOT-ban fel tudok használni?
-
Bigiordas
tag
Skacok, homályosítsatok fel kérlek. A bombázó, vadászbombázónál a hátsó géppuska magától tüzel autómatikusan, vagy nekem kell azt aktiválni valami billenyűzettel? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Fel
addikt
Ilyet én sem találtam, mikor a tier 4 gépekből átraktam embereket a tier 5 utódokba. Csodálkoztam is, hogy sem a megszokott bepirosodás, sem egyéb üzenet nincs ha ráviszem a kurzort a nevükre... Elképzelhető, hogy most nincs, de gondolom a 26-án érkező verzióban már ki lesz dolgozva rendesen.
John_Doe: Sajnálatos.. Pedig jobbnak tűnt a tier 6 japó. Valószínű nem esek neki a japán ágnak a wipe után.
Bingisz: Mondtam én, hogy egyszerűbb lesz
-
vhw
addikt
A pilótát át kell képezni a következő, ugyanolyan osztályú gépre? Nem írja sehol, hogy büntetést kapna, vagy levonnának a szintjéből.
-
Bingisz
addikt
válasz
Lavidaloka #682 üzenetére
Látom te rendesen benne vagy a játékban. Nekem még csak tier 3-4 gépeim vannak, de nem nem hiszem, hogy sokkal feljebb lépek, úgy látom hogy az FW57-el és a japán tier 3-4 repcsivel gyorsan meg lehet csinálni a napi küldetéseket.
-
Lavidaloka
aktív tag
-
John_Doe
senior tag
A japán gépek a papírból vannak. Nekem az A7M van meg és ez is ugyan olyan mint az előzőek. Én úgy tudom ez egyébiránt a valóságban is igaz volt a japán gépekre hogy a sebesség és manőverezés miatt a páncélzatuk nevetséges volt ahol volt egyáltalán. Ennek ellenére én kedvelem őket egyetlen hátránya számomra ha egy faroklövészes gépel vagyok kénytelen harcolni mert ott vagy gyorsan leszedem vagy megesz a lövész.
-
-
Fel
addikt
A japán gépekkel kinek milyen tapasztalata van? Meglett az A5M6, de... Bármely másik tier 5 gépnek csak csemege vagyok. Ugyan pörög forog szépen, de ha valami mégis elkap, akkor egy pár lövéstől széthullik a gépem. Meg aztán tier 5 gépnek 110 hp..?!
Ma láttam akcióban egy Reppu-t, nem tűnt rossznak. Megéri érte kínlódni? A Senden-től kezdve egész érdekesnek tűnik az ág. -
vhw
addikt
Másnak nem okoz gondot az alacsony fps?
A wot-nál nagyjából alacson/közepes beállításokon elfut 30-40 fps-el, a wowp mindent lecsavarva is ~25 körül ingadozik a visszaszámlálásnál! Hevesebb csatáknál, ahol több gép is összefut 14-17. Már nem tudok mit lejjebb venni rajta - és ami azt illeti igen hulladék a látvány... a repülőm egy pixelhalmaz, rossz ránézni.Ez a hivatalos honlapon szereplő minimum konfig tükrében elég szomorú... (szerintem azzal konkrétan még talán el sem indulna) Ennyire csak nem lehet kevés a gépem.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Bigiordas #672 üzenetére
Az innen onnan összeszedett információdarabkákból én úgy tudom hogy a wipe minden gépet töröl, törlődnek a plusz hangár helyek is, kivéve a t3 ajándék gépet. (I-15bis DM-2)
Ami még megmarad:
A pilóták által gyűjtött xp mégpedig úgy hogy a t1-es gépek pilótáira kapjuk vissza egyenletesen elosztva amik ha jól néztem eleve 100%-ról indulnak majd szóval ez már az első skill-re fog menni. (várhatóan megjelenés előtt jönnek az angolok vagyis 5 felé oszlik majd az xp)
Megmarad a tokenből vásárolt prémium idő is.
Elvileg megmarad a gépek oldalára festett kill mark is. -
Bigiordas
tag
Sziasztok srácok, megköszönnék egy felhomályosítást egy engem foglakoztató kérdésre.
Nekem úgy ahogy bejön a játék, mellette 2011 augusztus óta WOT-ozom. Jelenleg amiket összeszedünk tokeneket, és abból vásárolunk tier V vagy VI. prém gépet, azokat áttudjuk majd vinni az éles garázsunkba szeptember 26-i után?VIII-ast nem látok a fejlődési fába. Ebből nekem az tűnik hogy igen, mert akkor érdemes lenne rá fordítódni, még akár garázs hely miatt is. Ha nem viszont váltanom kéne prémre az egészet.
Sehol nem látok róla infót, csak körvonalakba érintik a témát. Segítő válaszotokat előre is köszönöm.
-
NewFree
csendes tag
Na lassan megvan a 250 csatám.
-
D.Orion
veterán
Szia! Ezt a OP nettó hülyeséget most felejtsd el.
Csak, hogy később ne legyen belőle gondod.
Szeptember végén jön a végleges(nevezzük inkább fix statos) játék, akkor lesz egy account reset, így aztán addig nyugodtan tesztelhetsz bármilyen vonalat ill. repülőt. Ha netán eléred az 500 il.. 700 csatát addigra, akkor még "ajándékhoz is juthatsz. 100% crew, prém repcsi, egyéb apróságok.
-
mesysil
csendes tag
Sziasztok! Most kezdtem el a játékot és nem tudom melyik vonal a jó. Tudtok tippet adni melyik repcsi a jó? Úgy mint a WoT-ban az IS tank vonal nagyon OP.
-
D.Orion
veterán
Pár hét szünet után újra volt időm leülni játszani. Egy rövid és lényegre törő kérdésem lenne:
Mi a búbánat történt az irányítási rendszerrel???
Az egész játék felgyorsult és mintha minden gép taknyon csúszna! Ez valami borzalom lett! Ahol eddig röhögve elfordultam vagy éppen manővereztem ott most egyszerűen mintha kicsúszna a repülő. Röhejesen lassan fordulnak a gépek, ugyanakkor zuhanáskor pillanatok alatt felgyorsulnak és közben nem lehet őket felhúzni. Mégis mi a francért kellett ezt így elbaszni...
-
D.Orion
veterán
Bizony lehet vele aprítani. Nem egyszerű, de össze lehet hozni.
-
vhw
addikt
Elértem végül a Bf 110 B-t. Erről beszéltem én!
Végre nem csak lomha bombázó gyenge fegyverzettel, mint a két előd.
És nem is olyan törékeny mint a vadászok.
Ez már tényleg pillanatok alatt lekaszálja a könnyebb gépeket. Nem is foglalkozok már a bombákkal.
Hivtalos fórumról sikerült ellesni pár tippet a hf használattal kapcsolatban, így már nem is vagyok olyan elveszett. Öröm, hogy már nem csak ~100-150 xp-s körök jönnek egymás után sorban.Plecsni ugyan még nincs, de érik már az az 5 kill, eddig már 2 alkalommal akadt be 4 áldozat a kis 110-nek, idővel csak beadja!
-
John_Doe
senior tag
válasz
Lavidaloka #662 üzenetére
Nem hiszem hogy erre gondolt. Szerintem olyan invite kódot keres ami egy kis plusz lökést ad a kezdéshez pl kredit meg arany. Én nem tudok róla hogy ilyen létezne szerintem csak a megjelenés után lesz.
-
Bingisz
addikt
Hali!
Kis kikapcsolódásnak, (na meg a free wot prém miatt) kipróbálnám a játékot. Annyi lenne a kérdésem, hogy van-e elérhető invite code, valamint lehet-e használni meglévő tankos fiókhoz?
-
vhw
addikt
válasz
Lavidaloka #657 üzenetére
Ez ok, ezt megtaláltam. De én a repülőgépes adatokhoz hülye vagyok - nem tudom mi számít jónak, mik a lépcsőfokok... nem tudom mihez hasonlítani/viszonyítani. Számomra meg semmitmondó adatokat hiába hasonlítanék össze különböző gépeknél...
Amit felfogok, hogy mennyi ágyú, bomba, milyen elrendezésben... Ezért inkább valami szöveges jellemzés lenne jó. (ahogy a tankos wiki oldalon is; előnyök/hátrányok, tippek az alkalmazandó taktikára)Visszatérve a Me210-re, azt írogatják itt-ott forumokon, hogy a nehéz vadászokra bombát rakni hiba, és hogy nem kéne ezzel lerontani az egyébként igen hatásos tűzerejüket. Meghogy a profik nélkülük ölik halomra az ellent.
Na most ezt már én is észrevettem, hogy 1-2 Bf 110 pár másodperces sorozattal darabokra tud lőni gépeket. De eddig szegény alacsony szintű hf-ekkel (Ao és Fw) a lövöldözősdi totál eredménytelen... csak ezt a lenézett földicélpont robbantgatást csináltam/csinálom velük. Másokra már akkor kezdek el lövöldözni, mikor elfogytak a bombák - de nem sok sikerrel.Már a 20mm-es gépágyút is kifejlesztettem az Ar80-ra és az Fw-re is, de sehogy nem akarnak pillanatok alatt elfogyni a célbavett gépek... (vadászok sem, nem csak sok HP-s szovjet gépek)
Ennyire számítana a 100%-os crew? (az Ar-en már felhúztam 75-re) Vagy még én bénázok és ügyesebben kéne célontartani a gépágyúkat? Lőszerből már így is a legdrágábbat használom...
Igyekezzek beszerezni az 50k célzáspontosító cuccot? -
PAtr0n
addikt
válasz
Lavidaloka #655 üzenetére
Azért az nem is rossz.
Nem vagy már kezdő.
vhw:
A Prem. repcsikkel is az a gond akárcsak a WoT-ban. Kapsz egy fullos kifejlesztett tankot, ami amúgy az esetek többségében gyengébb az összes többinél. Nincs sok értelme. -
vhw
addikt
Gondolom nem sokan izgulnak rá a premium repülőkre, most meg aki párhuzamosan játszik a wot-tal nem veri el erre a tokeneket.
De aki próbálta korábban, vagy nem érdekli a wot, van valami tapasztalata véleménye róluk?
Most így konkrétan a Me-210 érdekelne, de bármelyikről olvasnék infókat, netán tanácsokat a játszásukhoz (eléggé szomorú, hogy még nincs a játéknak wot-hoz hasonló wiki oldala).Azt hiszem a wipe után beneveznék valami kicsit magasabb szintű (3-4-5) gépre, hogy ne kelljen megint nulláról szerencsétlenkednem. (úgyis csak másodlagos időpocsékoló lesz ez nekem
)
-
PAtr0n
addikt
válasz
Lavidaloka #644 üzenetére
Mióta szét-offolás 1hsz.? De bocsánat, többet nem teszem, mellesleg a kutya (ha már kutyázunk) nem szólt hozzád. Akinek szántam a hsz.t-t tud normálisan válaszolni, míg te nem. Megértenélek, ha állandóan a WT-ről áradoznék itt. Viszont ha úgy érzed túl sok az OFF, szólj egy modinak, és utasítson rendre ő.
vhw:
Ebben teljesen igazad van, ez egy logikus szemlélet. Próbálkozok én is a WoWP-al, de egyenlőre a másik játék (jajj ki ne mondjam többet a nevét), sokkal jobban tetszik. Mondjuk párhuzamosan tolom a WoT-al, mert azért azt sem könnyű abbahagyni.Amúgy ez a közös premium rendszer nagyon szimpi, így sokan ki fogják próbálni a WoWP-t, akik eddig csak WoT-oztak.
-
vhw
addikt
Nos ez lehet, sokat hallani róla, hogy állítólag melyik jobb.
De nem is erről van szó. Mint mondtam ez a játék amolyan változatosság gyanánt "kellene", igazából még mindig a wit ahol "otthon érzem magam". És mivel a két játék gold és free xp is(?) "egyesülni fog", így a jelenleg összegyűjtögethető tokennekkel vehetek oda is premium fiókot, valamint bizonyára eleinte erősen tolni fogják az ember képébe a wowp-t is (gift kódok miegyéb) amiből profitálhatna a tankos oldal is.
És ha a free xp is osztva lesz, akkor míg itt a repülőkkel bohóckodok gyűlne lassan ez is...Szóval ezért szimpatikusabb "házon belül" maradni.
(Egyébként; ezeket a tokeneket gondolom a játék kiadásáig lehet gyűjteni/felhasználni és aztán wipe. De a vásárolt premium fiókok csak eddig a bizonyos dátumig élnek? Vagy ha én fogom és utolsó előtti nap vásárolok be premium fiókból akkor az nullázódik másnap és ezzel együtt ugye a wotban is?)
-
forras2
őstag
Hát, ahogy feljebb lépsz, 4-5-s tierben már élvezhetőbb a vadászok élete
Nagyobb tűzerő, nagyobb sebesség, sokkal jobb manőverezhetőség. Én kisebb tierben úgy próbáltam magam érvényesíteni, hogy hátul maradtam, hátul röpködtem, és megnéztem, hogyan "állnak" fel a csapatok
A pálya oldalára kimentem, és olyan célpontokat kerestem, ahol 1-1 ellenfél van csak. Oda berepültem gyors, leszedtem azt az 1 ellenfelet, azt újra ki a pálya szélére.
Meg az is hatásos lehet a tapasztalatlanabb pilóták számára, ha a saját légvédelmünk köré csaljuk az ellenfelet, és ott vadászunk rá, ott a légvédelem is nekünk segítÉn amikor kezdtem, bombázóval irtottam a vadászokat, bombákkal felrobbantgattam őket
-
Lavidaloka
aktív tag
Rosszul írtam...:Itt a kutyát sem érdekli a Warthunder..!!!
-
PAtr0n
addikt
Nem szeretnélek a WoWP ellen beszélni, de jelen állásban a Warthunder számomra sokkal szerethetőbb/optimalizáltabb/szebb/könnyebben tanulhatóbb/és nem utolsó sorban hangulatosabb mint a WoWP. Tegyél vele egy próbát, a tutorial szépen fokozatosan megtanít mindenre, ha szeretnéd rögtön a lecsóba csaphatsz az arcade játékmóddal, de ha kicsit vontatottabb de ezáltal kimértebb és óvatos csatákra vágysz, akkor ott a Historycal mód, a legvégén pedig ha már mazohista szintre emelted légi tudásod, mehet a full real mód, ahol se segítség, se külső célkereszt, se semmi, csak a cockpit műszerek, és valósághű irányítás.
Jó lesz a WoWP is, de idővel, úgy ahogyan anno a WoT is indult.
Apropó opzimalizáltság: Amikor először indítottam a játékot (WT), mindent medium közelire állított be. A játékban lévő fps számláló mindig 55-60fps között ugrált, és még így is szép a játék. Ezután bátorkodtam mindent feljebb húzni, 1-2 erőforrászabáló dolog kivételével minden maxon, 1600x900 res.-en egy C2D E6750, HD4870OC-val 45 körül van mindig az fps. Pedig van hogy 9-10 repülő is találkozik egyszerre.
Sajnos a Wargaming motorja eléggé rossznak mondható ilyen szempontból, mostanában mintha a WoT-ban is lejjebb esett volna 7-8fps-el. Van olyan pálya ahol a 25 alig van meg. :/Na de egy szó mint száz, próbáld ki a WT-t hátha az jobban tetszik.
-
vhw
addikt
válasz
L-e-f-i-e #641 üzenetére
"Hát repüléshez nem árt tudni pár manőverezési technikát, melyik géppel hogy tudsz fordulni, melyikkel, hogy tudsz rágyorsulni, pl kanyarban rányomni a "gázt", vagy mikor kell épp "állóra" fékezni."
Na ez totál homály... ennyire nem...
A hernyótalpas vasdarabokkal jól kijövök, de levegőben teljes tanácstalanság - mit kéne, mikor kéne... az eddig látott légicsaták is csak egy nagy katyvasz volt mind, mindenki be a térkép közepére, aztán pörögni mint a trágyaszóró és lőni valamit... De hogy taktika vagy valami... Ehhez képest a wot bokorban kempelő vörös hadserege megfontolt illetők csoportjának tűnik.
Egyedül a földi célpontok bombázásában tudok valamit rendszeresen elérni, de ezzel meg nehezen lehet csatát nyerni.De ahogy elnézem nem lesz hosszúéletű a pilóta karrierem - nem akarok túl sokáig nooboskodni, ha egyszer nem megy.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Hát repüléshez nem árt tudni pár manőverezési technikát, melyik géppel hogy tudsz fordulni, melyikkel, hogy tudsz rágyorsulni, pl kanyarban rányomni a "gázt", vagy mikor kell épp "állóra" fékezni. Nekem a tiszta külső nézet jött be, belső nézettel normálisan célozni sem tudok, viszont külső nézetből már egész jó sorozatokat lehet leadni, sorozatokat, mert folyamatos tüzelés szintén nem jó. Nem vagyok egy pro pilóta (még
), de szerintem csak gyakorlás, tapasztalat kérdése.
-
vhw
addikt
Már egy félévvel ezelőtt kipróbáltam a játékot - játszottam ~20 csatát - annyira nem nyert meg magának, de tegnap újra letöltöttem.
Ezúttal kicsit kitartóbb vagyok, erőltetem-erőltetem, de az istennek nem akarnak összejönni a dolgok.
Kissé kétségbe vagyok esve... ennyire tehetetlen noob vagyok, vagy maga a játék nem "felhasználóbarát", vagy esetleg még a gyengécske repülők/fegyverzet - tapasztalatlan ~50%-os pilóták okoznak gondot?
(a teljes képhez hozzátartozik, hogy annyira nem vagyok nagy repülőgép rajongó, már anno a battlefield '42-ben is csak lezuhanni tudtam velük, de kicsit lazításnak, változatosságképp jó lenne valami kevésbbé "stresszes" mint a wot - és hát... kissé kényelmetlen, hogy ennyire analfabétának érzem magam ebben a játékban)
Eddig kicsi sikerélményt t1-ben az Ar65-el, mint vadásszal sikerült elérni - efelett már nem bírom működésre bírni a vadászokat. (a premium ajándék szovjet gép is meglehetősen haszontalannak tűnik azokban a t4-5 csatákban ahova általában kerül)
A másik az Ao volt - mert rápakoltam a bombákat - átsunnyogttam az ellenséges gépek között, levegőberöpítek 2-3-4 földi célpontot - mikor mennyi sikerül. Aztán közben a csapat vagy már megszerezte a fölényt és segítek levadászni a maradékot. Vagy... és az esetek nagy többségében ez történik - utolsók között maradok életben és lekaszabolnak minket...
A tapasztaltabbak mit javasolnak; mihamarabb elérni 4-5ös szintre és így talán gyakrabban kerül top dognak az ember és nagyobb esélye lesz bántani a "kisebbeket" - *sikerélmény* \o/ - ? Vagy szépen maradni t1-ben és tanulni? (bár ezek a "fából faragott" gépek még annyira sem vonzanak)
Ja, egér+billentyűzet kombóval szerencsétlenkedek - pro tip amire esetleg figyelni kéne?
Játékközben külső nézet vs "belső" nézet?
Tán mintha jobb lenne az ellenségre célzoni/lőni teljesen zoomolva, viszont akkor nem látni a környezetet. Vagy folyamatosan ajánlatos váltogatni, szükség szerint?(Egyébként valami bitang alacsony az fps, még ha ismerős is a wot optimalizáltsága. Ott legalább nagyjából közepes értékeken fut, ám itt majdcsaknem minimumon minden és így van ~30 fps - valaki ajánlotta, hogy lőjjem ki a bal alsó mini képernyőt - ez tényleg dobott valamit rajta.)
-
PAtr0n
addikt
Az a Warthunderben is édes élmény, nem is értem mit vár az enemy a fighterétől. Ja hogy arra játszik, hátha kilövi a pilótát. Kábé 50-ből 1x sikerül. De nem is ez a komikus, hanem az, hogy leszakítom a szárnyát a gépágyúval, belémrepül, és kiüti az egyik motort. Idegbaj ON.
-
forras2
őstag
Legnagyobb hülyeség a játékban. Szemtől szembe repülök 1 valamilyen BF-géppel. Én BF109E-vel voltam.
Lelőtt, és utána szemtől szembe keresztül repült a roncsomon. -
NewFree
csendes tag
Fasza lesz majd lassított nettel frissítést leszedni.
-
zserrbo
aktív tag
Jól fordítom, hogy a második fázisban tokenekért lehet venni oylan prém fiókot, ami mindkét játékban él?
"At this point, players can now spend their earned tokens to purchase a Unified Premium Account, granting you premium access to both World of Warplanes and World of Tanks. You can also spend your tokens on purchasing premium aircraft and hangar slots, converting experience and training your crews as well as converting them into credits."
Csak pár játékom van a repülősből, kipróbáltam eddig még csak, de erre felkaptam a fejem
valaki meg tudná mondani melyik fázis van most?
-
John_Doe
senior tag
Mától megszűnt az első 5 győzelemért járó 50+50+50+50+100 token és helyette jött ez:
For victories:
1st Victory - 10 tokens
3rd Victory - 20 tokens
10th Victory - 50 tokensFor destroying air targets:
1st air target - 10 tokens
3rd air target - 20 tokens
10th air target - 50 tokensFor destroying ground targets:
1st ground target - 10 tokens
3rd ground target - 20 tokens
10th ground target - 50 tokensvagyis az eddigi 300 helyett 240 az egy nap megszerezhető tokenek száma.
-
Snooker
senior tag
Hogy tudok "tokeneket" gyüjteni??? Csak a feladatok megcsinálása által?
-
BenQhunria
tag
Értem ,köszönöm.
-
John_Doe
senior tag
válasz
BenQhunria #622 üzenetére
Ez azért van mert ha megnézed oda van írva a launcher-be hogy "Server maintenance 11.00 - 15.00 CEST" ugyanis ma jön a 0.5.2 csak ezt elfelejtették kiírni az oldalra.
Link -
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Amikor be akarok lépni akkor ezt írja ki login status login rejected registration not respond.
Válaszokat előre is köszi -
forras2
őstag
válasz
Lavidaloka #619 üzenetére
Zárt bétában én is 2k fölött voltam
-
NewFree
csendes tag
válasz
Lavidaloka #619 üzenetére
Az szép eredmény!
-
NewFree
csendes tag
Érdeklõdnék, hogy van-e olyan klán ahol van tagfelvétel. Ha pedig nincs akkor alapítanék egyet. Mondjuk ... nemtudom mi lehetne a neve
-
NewFree
csendes tag
válasz
Lavidaloka #607 üzenetére
Nagyon király játékos lehetsz, ha nem rég nyílt béta verzióban keresel profikat.
-
Lavidaloka
aktív tag
-
forras2
őstag
válasz
Lavidaloka #611 üzenetére
Tetszik nekem is a játék. Nyomnám is, de mindig elveszi a kedvem, amikor arra gondolok, hogy nemsokára kapok 1 resetet, és semmissé válik minden eddig bele fektetett időm
Zárt bétában pár száz csatát lenyomtam már, és ott is elszomorodtam, amikor kijött a nyílt béta, és kaptam 1 resetet -
molex
csendes tag
válasz
Lavidaloka #607 üzenetére
profi vagy Apám..
mióta játszol?
irányításhoz mit használsz? -
Lavidaloka
aktív tag
Sziasztok!
Silver Wing 3 versenyre keresek sürgősen profi Magyar játékososkat.
Elvárásaim:
Minimum 700 lejátszott csata.
Minimum 1 Db Tier 6 vagy 7 repülő.
Minimum 70%-os gyözelmi arány.
TeamSpeak elérhetőség.A verseny augusztus 29/31 este lesz.Max nyeremény 8000 World of Tanks gold.
Akit esetleg érdekel az kérem jelentkezzen itt vagy Pm-ben vagy keressen meg a játékban....:
Lavidaloka -
Snooker
senior tag
Ha vége a nyílt bétának az addig kifejlesztett repülők eltünnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Léghűtés topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest