Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
válasz
gaedbri-hun #299 üzenetére
Annyira azért nem bonyolult. Engem inkább az zavar, hogy nem lehet a gamepadot testreszabni.
-
gaedbri-hun
csendes tag
Jó lenne a beállitásokhozz egy magyar forditás
-
Attici
őstag
Nem egyszerű megszokni az irányítást.
Kipróbáltam gamepaddal is, de nem engedi a gombokat testre szabni, így azzal sem egyszerűbb. -
Tenken
őstag
Ejj, de lassan dolgoznak! Nektek mennyi idő volt mire kaptatok kulcsot?
-
Tenken
őstag
Igen, kérni kell
.
Meg oda kell figyelni, hogy eu-s szeróra regelj. Én azon röhögtem, hogy ilyen kérdőívet is kitöltettek az adataid mellé, hogy szerinted kik fejlesztettek a legtöbbet, meg kiknek voltak a legkiválóbb gépeik. Én egyik helyre sem soroltam a ruszkikat. Ha siet valaki egy kis nyalással lehet hamarabb célba ér
.
-
jano_77
nagyúr
Én kipróbáltam a játéok 2 nappal ezelőtt, de - mit mondjak - nem vmi egyszerű az irányítása.
Igaz, hogy csak az egeret kell használni, de hát a gyakorló részben, mikor már 2 gépet kell elintézni, na az kifogott rajtam. A 2 másik gép mindenféle flikk-flakkot nyomott, amit én persze nem tudtam még. Gondolom ezt majd ki kell tapasztalni.
Mindenesetre nem jött be annyira mint a WoT.
Amúgy regisztráció után nem automatikusan küldik a kulcsot?
Azt külön kérni kell? -
Tenken
őstag
Gondolom azért még lesz itt bővítés. Tech tree-t elnézegetve nagyon sok kiaknázatlan gép van..
-
Tenken
őstag
Én is kértem béta kulcsot.
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Öcsém is kapott meghívást a Warplanesre... Nos kipróbáltam és szánalmasan gyenge szerintem a War Thunderhez képest. Persze majd meglátjuk mindkettőből a véglegest...
-
forras2
őstag
Van-e már valami hír, hogy mikor kerülhet a gépünkre nem béta formában a game?
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok. Használ itt valaki ehez a játékhoz botkormányt? Én most egy Saitek x52 pro-val harcolok vele több kevesebb sikerrel.. művel érdekes dolgokat néha a játék.
-
csaabz
őstag
Miután a hétvégén végre megkaptam az EU-ra a behívót, volt szerencsém kipróbálni. A gépigény egyértelműen kisebb, mint a WoT-nál. A Vertical syncet nagyon hiányolom. Az irányítás nem egyszerű billentyűzet + egérrel, de szokható. Tetszik a személyre szabható festés. A csaták még kissé káosz szerűek, mindenki próbál a levegőben maradni és sok időbe telik mire sikerül egymást kilőni.
Összességében nem rossz.
-
Attici
őstag
Hát ez tényleg egész más. Azt hittem előnyben leszek, hogy már szinte mindent ismerek a WOT-ban, de ennek teljesen áttervezték a skinjét és szinte semmi nem ott van ahol gondolnám.
Az irányítás elég furcsa. Lehet, hogy mégis inkább gamepaddal vagy joystickkel kellene játszani. Ha lesz időm kipróbálom mindkettővel.
Itt azért sokkal több múlik az ügyességen, mint a taktikán.
A grafika nem rossz, de jobbra számítottam
A játékmenetet egyenlőre nem értem, ezért egyenlőre csak lövöm mint vak a poharat.
Elsőre a WOT is furcsa volt anno, de hamar meg lehetett szeretni (pláne a bétában)
Ezzel csak az a baj, hogy egyenlőre csak ahhoz tudom viszonyítani, nem egy sima repülős arcadehoz. A Heroes over Europe egyenlőre jobban tetszett. -
Attici
őstag
Már én is telepítem!
Alig bírom kivárni, hogy játsszak végre!
Van olyan jó mint a WOT? -
Frenky
csendes tag
válasz
Cooper911 #269 üzenetére
Kösz, kipróbáltam - hááát mit mondjak.... Asszem maradok a jó öreg IL-2 Sturmovik 1946_nál :-) IL 2 Sturmovik 1946 Magyarország
-
Frenky
csendes tag
Hi! Most kaptam hozzáférést a játékhoz, jön lefele.. :-) Nem tudom miért de az észak amerikai verziót tudom leszedni
oWp_web_installer_na.exe Majd kiderül. Lehet, hogy mikor regisztráltam nem az EU_s oldalon csináltam?! Kb. 1 óra és teszt. Valami okos 5let, mit érdemes állítani, stb...
-
csaabz
őstag
Megjött a behivóm... este kipróbálom.
Szóval hogy látjátok? Joystick vagy billentyűzet+egér? -
RaZroX
addikt
Ó bammeg végre kaptam meghívot, de az amcsi szerverre
-
csaabz
őstag
Van már hír a nyílt bétáról?
-
Cooper911
senior tag
válasz
Zizifull #258 üzenetére
Ezt mondam én is, hogy teljesen más játékstilus, nem biztos hogy mindenkinek be fog jönni.
Végre megoldódott a problémám, meghivtak az EU bétába is.
Jó, meg szép meg minden de mégis inkább a WOTnál maradok (pedig aktiv flightsimulátoros vagyok) persze azért néha letolok majd pár kört.Persze lessz azért játékos bőven szerintem, főleg a fiatalabb korosztályból, hiszen itt tényleg csak "menni" kell és lőni.
Kiváncsi vagyok ehhez képest milyen lesz a world of battleship játékmenete.
-
Zizifull
csendes tag
Sziasztok,
Van par ezer futott korom a WoT-al, es most a WoWp-al repultem par kort (ok, kozel sem annyit, meg a toredeket sem). Nem vagyok biztos benne, hogy akinek bejott a WoT taktikazos, celzott loveses jatek stilusa, annak tetszeni fog a WoWp.
A WoT arra epit, hogy a fedezekeket kihasznalva, rejtozkodve pontos lovesekkel legyozd az ellent.
A WoWp-ban sokkal kevesbe fontosak a 'fedezekek', sokkal inkabb epit a manoverezesre, arra, hogy helyesen tudd megbecsulni az ellenfel varhato mozgasat. Itt nincs celzott loves, orulsz ha eltalalod.
A WoT-ban 70% felett van a pontossag, itt szerintem 1% felett sem lesz.
A felreertesek elkerulese vegett nem azt mondom, hogy rossz a jatek, hanem csak teljesen mas stilust kovetel meg, megha a kinezete, fejlesztocsapata ugyan az is.Zizifull
-
forras2
őstag
-
RaZroX
addikt
Üdv!
Egyik haverom már tud játszani, át mentem hozzá kipróbálni de van egy kis gond. Amikor el akarom indítani a játékot feljön a launcher rámegyek a play-re elindul a játék de kis ablakban betölti a menüt aztán szimplán kikapcsol a játék semmi hibaüzenet.
Mi lehet a probléma ? Kompatibilitás mód, rendszergazdaként futtatás, már minden ilyesmit kipróbáltam de semmi..
-
nemaa
csendes tag
Na hát ez is ütős lesz, kicsit akciódúsabb és gyorsabb, mint a WoT, de nem is baj! Hallottam World of Battleships-ről is... vajon milyen lenne, ha egyszer majd összekötnék a három játékot és egyszerre lehetne többfajta járművel háborúzni?
-
vhw
addikt
Engem ezelőtt is inkább a tankok érdekeltek, szal annyira nem mélyültem el a repülők világában, így közelről se tudom összevetni az ingame/IRL adatokat-képességeket, csak nyomtam a battle gombot, hogy haladjunk
(mint egy vérbeli naab
)
Otthonosabban is mozogtam anno a WoT kezdésénél a paraméterek-modulok közt mint ennél. Nem nekem való ez...psycroptic: akkor mégse csak nálam jött elő ez, nem hiába béta még a drága...
-
forras2
őstag
Én attól az egytől félek, mint a WoT esetében volt. WoT könnyebb volt ilyen téren, mert nem mindegyik tankot ismertem. De a repülők 90%-át ismerem, és "tudom" milyenek voltak, és félek hogy csalódás lesz, mert nem lesz olyan képességük a gépeknek, mint a II. VH-ban valójában volt.
-
vhw
addikt
válasz
freelancer #243 üzenetére
Én a T2 német nehéz vadász gépet próbáltam ki (nem sok sikerrel).
Igazából nem néztem utána a dolgoknak a játékban, kezdésnek megcsináltam a kis tutorialt az elején, ami kb. semmire nem jó, ha pont ilyen géptípusokkal kapcsolatos alapvető taktikákat nem mutat be. (Egy GTA SA közben elsajátítja az ember ezeket... persze biztos vannak totál kezdők is, de ők is csak annyival vannak kisegítve, hogy hogy tartsa levegőben a gépet. De hogy mit is és hogy is kéne csinálnia, az homály marad) -
RaZroX
addikt
Normális, hogy még akkor regeltem, amikor az Alpha test bejött, de még mindig nincs meghívóm ?!
-
freelancer
tag
Két bombázótipus van a játékban, zuhanóbombázók és nehézbombázók. Az egyikkel rárepülsz a másik fajtával érdemes a magasban maradni mert iszonyatosan lomhán manőverezhetőek.
(#240) zozobp
Tier 5-től indul a móka mert addigra az értelmesebb játékosok rájönnek, hogy mi mire való. -
zozobp
csendes tag
Tegnap kaptam béta kulcsot és azt kell mondjam először nagy fájdalom volt a játék.
Azért mert nem tudtam lekövetni az enemy-t. Aztán kezdtem megszokni és rájöttem hogy a realisztikussága miatt van mert a sok manőver kiveszi a gépből a kraftot és emiatt gyakran átesik. Lomhán mozog.
Ahogy egyre jobbak lesznek a gépek egyre irányíthatóbbá válnak.
Most hogy megszoktam a kontrollt így már érzem jó kis gémre sikeredett. A bombázót nagyon bírom benne.
1500méterre felkúszik vele az ember irányt beállítja, majd átvált bombázó nézetbe, motor kikapcsol, lassan a cél fölé vitorlázik.... bomba kiold
enemy HQ destroyed
-
vhw
addikt
válasz
freelancer #238 üzenetére
Persze értem én, hogy béta, vannak-lehetnek hibák, ezért nem is verem az asztalt. (meg amúgyis sokadlagos jelentőségű nekem ez a játék, csak érdeklődtem azért kicsit, mások mit tapasztaltak)
-
vhw
addikt
válasz
freelancer #236 üzenetére
Elképzelhető... esetleg nem tetszik ennek az optimalizálatlan képződménynek a hardver összeállításom, netán a driverek... bár annyira nem betegszem bele, ha nem derül ki a probléma oka.
Igazából amíg nem észlelem más (lényegesebb) progiknál is, addig nem babrálom szét a jelenlegi, egyébként jól működő konfigot.
A tankos testvér már közel két éve, számtalan update után is 'gond' nélkül fut (leszámítva a valóban, többek által észlelt kis apróságokat)
De ilyen gyakori kifagyás, vagy játszhatatlan szintre csökken fps-t nem tapasztaltam ott. -
vhw
addikt
Kipróbáltam végre ezt a csodát.
Lövésem nincs mit szabad róla jelen állapotban mondani/beszélni.
De azért egy technikai kérdést csak feltehetek; másnál is előfordul, hogy a 15 vs 15 gépes csatákban beszaggat a játék? Minimum grafikán is ezt műveli nekem. És mikor már jól felhúztam az agyam ezen, akkor a gyors elhalálozásom után cseszik kilépni a csatából, megfagy a képernyő a 'kilépek a hangárba?' kérdésnél. Illetve nem hal meg maga a gépem, az egeret lehet mozgatni, a gépház led villog, de semmire nem reagál a cucc (Alt+Tab, Alt+F4, Ctrl+Alt+Del, Win billentyű... semmi...)
De a kisebb létszámú, 8 vs 8, 10 vs 10 csatákat meg simán viszi medium grafikánál is, és a kilépésnél sincs gond. -
Sixkiller6
őstag
üdv, kis segítség kéne. végre megkaptam a behívómat az észak-amerikai szerverre, hazaérek nyaralásból ráizgulva, erre nem tudok belépni, mert csak tölt, csak tölt, csak tölt.
az európai nyilván nem jó, mert oda másik account kell.
kérdésem, van vki, aki North America szerveren játszik, és le tudná ellenőrizni, hogy műkszik-e most az oldal?
köszönöm -
RaZroX
addikt
válasz
marked one94 #227 üzenetére
nekem nekem nekem kell!!!!
-
marked one94
őstag
Nekem van egy felesleges és nem wotos acc-on van talán ha valakit érdekli oda tudom adni
-
Vikunya
tag
Nos Urak! Most kaptam meg a "behívómat"!!! Örülés, most szedi a cuccot!
-
Cooper911
senior tag
Hú bammeg. Most vagy én nem tudok angolul, vagy a supportnál dolgoznak tökkelütöttek.
Leirtam a problémámat erre az volt a válasz, hogy jaajjj hát gratulálnak, hogy ki lettem válaszva, és hát a NA szerveren is lehet ám játszani...Megirtam nekik jó nagy betükkel, hogy deee neemm tudoook beeelléééépni....
Meg megérdeklődtem, hogy ugyan miért nem csekkelik már le, hogy az adott email cimhez milyen wot acc van és miért nem abba a régióba rakják. Meg most meddig tartana az EU-s hoz is hozzáadni, ha már az USre képtelen vagyok belépni. -
Cooper911
senior tag
válasz
psycroptic #220 üzenetére
Ez a link van: http://worldofwarplanes.com/en/update
Hát ezaz, hogy hiába regisztrálok mert az a regisztrál acc még nem lesz beengedve a bétába.
Ami az emailban van arról le tudom töltneni a klienst, le is szedtem de nem enged be (rosz emailcim és jelszó hibával) mert ugye az accom EUs ott meg csak NA clustert tudom választani. szal mission impossible... -
psycroptic
őstag
válasz
Cooper911 #219 üzenetére
Tehát kaptál meghívót a bétába ami egy NA-s klienst eredményez, ugye? Neked meg a WOT-nál EU-s accountod van. Az e-mailben milyen link van? Én ilyet kaptam: http://eu.worldofwarplanes.com/en/update
Ha jól emlékszem a kérdőív kitöltésénél is vigyázni kellett, arra, hogy milyen kontinensről vagy bejelentkezve.
Mégegy ötlet: regisztrálj az NA szerverre vagy ahonnan engedi letölteni a játékot. Legfeljebb lesz két accod.
-
Cooper911
senior tag
válasz
psycroptic #214 üzenetére
Megpróbáltam, ott meg azt irja, hogy várjak az emailra.
Irtam a supportnak.
Nem tudom miért nem lehet megnézni hogy ahhoz az emailhoz milyen acc tartozik és akkor abba a régióba beengedni az embert.
Játszanék én az US-en is mert tök mindegy, csak oda meg nem enged be. Köszi WG -
RaZroX
addikt
válasz
psycroptic #216 üzenetére
Mikor jön a nyílt béta ?
-
RaZroX
addikt
Mért van az, hogy én már több hónapja jelentkeztem és nem kerültem be, mások meg 1 hónap alatt bekerülnek ?
-
Cooper911
senior tag
Segitség!
Van egy EU-s WOT-os accountom. Jelentkeztem vele a WOW bétára, meg is jött az email, de mindenáron az US klienst akarja letölteni ha azt leszedem abba nem enged be. Ha belépek az EUs WOW oldalra ott meg azt irja, hogy várjak amig megjön az email.
Mássik accountal se hiszem hogy beenged az US-re mert ugye a fenti accra jött az email.
szerk: ja és a belépésnél csak NA Cluster van nem tudok EU-t választani.
Akkor most hogy a túróba játszak bétát?
-
psycroptic
őstag
Én nagyon vártam ezt a játékot. Most, hogy "beengedtek" kipróbáltam, de nekem nagyon nem tetszik. Szép a grafika meg minden, de valahogy nem az igazi.
-
forras2
őstag
Van már vmi hír, hogy mikor kerülhet a mi gépünkre is játszható formában a játék?
-
Jamboo529
senior tag
Múlt héten végre én is megkaptam a behívómat!
Nem sokat tudok játszani vele, de már megvan az első T4 repülőm.
Van otthon joystick is, de nekem eddig a bill+ egér kombó jött be a leginkább.
Valahogy nem tudtam még úgy beállítani a joy-t, hogy megfeleljen nekem.
Ha valakinek van esetleg már bevált beállítási típus, jelezhetné, hátha nekem is menni fog vele. Elvégre csak ezért vettem joy-t, hogy a repülős játékokat is tudjam rendesen kezelni.
(Vmi metalstrike pro, vagy mi van nekem.) -
longwild
aktív tag
Sziasztok!
En is nagyon varom mar ezt a gamet, azonban az első hírek felröppenésekor találtam egy riválist is, ahova regisztráltam.
A beta teszt lehetőség ott is most nyílik, ha reggeltek, talán Titeket is bevesznek...Hallottatok már róla? Véleményetek?
-
Vikunya
tag
Sziasztok.Tegnap küldtem be kérelmet én is, kiváncsi vagyok mikor kapok választ (ha kapok egyáltalán).
-
predator00
tag
válasz
psycroptic #203 üzenetére
Nem vagy vak, még nincs
Az irányitás tényleg förtelmes.
-
psycroptic
őstag
Na megkaptam én is a meghívómat. Az irányítás egyenlőre förtelmes billentyűzettel, nagyon meg kellenne szokni. Még csak trainingezek, de nem egyszerű kinyírni a másik repülőt legalábbis nekem. Nincs research menü? Vagy én vagyok vak?
-
Xmodule
őstag
hali ma kezdtem el a jatekot ha valaki akar csapatban menni ha lehet irjon privit aztan TeamSpeak en dumalhatunk jatek közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Léghűtés topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest