- ASUS notebook topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
WoT topikba linkelte valaki, de azért átrakom ide:
World of Warplanes (WoWP) alpha-test gameplay video HD
Ui.: Persze ilyen felvételt tilos csinálni a játékból.
-
Jamboo529
senior tag
Én kb egy hónapja regeltem ugyanazzal a nickkel amivel WoT-ozok is.
Semmi visszajelzés, gondolom akkor én nem voltam elég jó teszternek? -
D.Orion
veterán
Interview
April 27, 2012Anton Sitnikau on World of Warplanes
Interviewed by Erik "EinsteinEP" Pierce -
D.Orion
veterán
-
joergie
őstag
Na, én is megkaptam a behívómat, kipróbáltam de áh. Irányítás nagyon halál
Ezt nagyon tanulni kell. sokkal hamarabb le fognak róla mondani a retardok, mint WOT-ról
Én azért megpróbálom. -
csaabz
őstag
Valami info a bétáról?
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Semmi, rájöttem miért van.
-
bullseye
addikt
Sárkányok?! Mi van, ott már elseje van, vagy tényleg idióták?
-
hortope72
csendes tag
sziasztok ,hogyan lehet belépni a repülős játékba? segitsetek köszönöm
-
blackkaine
csendes tag
válasz
Stauffenberg #68 üzenetére
"camera sensitivity"-t "0"-ra lődd be és a célkereszt nem mászik el manőverezés közben, ez engem is idegesített, nemrég olvastam valahol, de még nem próbáltam ki.
Megragadom az alkalmat, hogy mindenkit üdvözöljek, nemrég kaptam én is a meghívót.
Sziasztok és jó repülést!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Werewolf20 #74 üzenetére
Én aznap jelentkeztem amikor megnyílt a lehetőség a jelentkezésre (kb 1 hónapja), de én még egy alpha fázissal korábban tettem meg. Szóval bő 3 hetet kellett várnom.
Én soha nem vettem egy Wargaming játékban sem prémium cuccot. Szerintem csak random sorsolnak hozzáféréseket azok között akik helyese töltötték ki a tesztet.
-
D.Orion
veterán
Bocs, hogy szólni mertem a modiknak azért, mert ti itt elkezdtétek offolni a topikot wot témával. Talán észre kéne venni, hogy ez nem az a topik és nem nagyképűen osztani az észt. A WoT topik már szét van offolva, ezt nem kell... Szintén egy igen fontos hsz-t tettél hozzá ezzel eme topikhoz. Ügyes vagy!
Továbbiakban maradj csendben ha nem tudsz mit hozzászólni a wawp-hez!
-
biggamer
veterán
vigyázzatok az OFF-al mert itt egyből rohannak a modikhoz sírni, h nem téma van !!!
-
Espa
csendes tag
Akkor pasz nem tom egyik haverom is előbb jelentkezett mint én és még neki se reagáltak semmit. nem tom mi alapján mehet
-
Espa
csendes tag
Nem hiszem,hogy atom gépnek számítana: 1 gigás videokártya dual core os 2,4 es proci 4 giga ram. Szerintem inkább a kérdések megfejtése ami számít. Meg lehet,hogy a WOT os játékidő, hányszor vettél prémiumot stb
-
Espa
csendes tag
válasz
Werewolf20 #72 üzenetére
Hali!
Kb 5-6 nappal előtte jelentkeztem.
-
Espa
csendes tag
Hali!
Nos én is bekerültem a teszterek közé 2 napja. Az a log out-os dolog amit megemlítettél nálam nincs meg simán azonnal reagál a gép minden joy mozgatásra.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én meg mostanában békés céllal repülök Flight Simulator X-el, meg egy tonna addon-al.
De lehet végre elő kéne vennem az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dovert is, mert csak a megjelenés körül próbáltam ki, de akkor olyannyira bugos és optimalizálatlan volt, hogy nem tudtam eldönteni a hibák vagy az állandó szaggatás nehezíti-e meg jobban a játékot. Pedig nincs egy túl gyenge vasam (lásd: adatlapom). Igaz ezen az FSX a tonna kiegészítőjével is hajlamos 24-25fps-re csökkenni, pedig nincs is maximum grafikán.
-
emre
veterán
válasz
Stauffenberg #68 üzenetére
Szerintem kihagyom, inkább pakolom vissza a Sturmovikot.
-
Stauffenberg
nagyúr
Földi célok támadására lesznek megfelelő gépek. Lomhák, kevésbé fordulékonyak, de nagyon csúnyán csipkednek ha betalálnak (repesz-romboló lövedékekkel, stb). De vadászok ellen esélytelenek, pillanatok alatt szétkapják ha nem fedezik. De B17 szerű bombázókat ne is várj.
Balanszról még ne beszéljünk egy korai alpha kiadás esetén, szóval erre kár lenne szót vesztegetni.
Tech tree mint mondtam nincs. Van Tier1, Tier3, Tier6, Tier10. Pont ugyan azok a gépek vannak a játékban, mint a kiadott videókban. Szóval még elég kevés.
A célzási rendszer viszont rohadt idegesítő. A célkereszt nem középen van lefixálva, hanem egy kicsit el tud mozogni középről ahogy a gépet manőverezed. Ennek hátránya, hogy 100 méternél távolabbi célokat szinte lehetetlen eltalálni "zoom" módban, mert ahogy rávezeted a gépet a célra folyton körbe-körbe bénázol a cél körül az irányzékkal...
Nehéz ezt így leírni... ezt a szenvedést érezni kell.
-
Murder3
addikt
lol full ME meg BF a német fa....
Amúgy ne már tényleg nem terveznek bombázókat/felderítőket berakni?
:S -
Murder3
addikt
Német tech tree-ről vmi képet esetleg?
vagy hogy áll fel a német tech tree
balanszírozás milyen német oldalról?engem csak ezek érdekelnek
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
atti_2010 #64 üzenetére
Első blikkre tetszik a koncepció. Azzal gondolom nem okozok meglepetést, hogy az irányítás teljesen árkádos, billentyűzetről is el lehet vele boldogulni. Nem érzem amúgy a joystick előnyeit.
Sőt, mivel én igazi szimulátorhoz vagyok szokva, ezért még kényelmetlen/szokatlan is. Bénázok össze vissza a joystick-al... hozzá vagyok szokva a valós (vagy ahhoz igen közeli) repülési modellhez és vannak manőverek amiknél túl érzékeny és van ahol nem elég érzékeny. Nyilván ez azért van, hogy aki csak felületesen is csak alig ismeri a repülés alapjait az is elboldoguljon, csak így meg pont én vagyok az akinek szoknia kell a dolgot. De nem vészes. Van átesés ha nem figyelsz, de szinte csak akkor ha leesik a sebességet. Túl éles fordulóval még nem sikerült lepottyannom az égből.
Játékmódokról nem tudom, hogy beszélhetek-e, szóval ezt kihagyom. A sajtónak kiadott anyagban ha szerepel akkor el tudjátok olvasni, ha meg nem, akkor én inkább pofabe módban maradok.
Repülők közül egyelőre csak azok vannak amik a kiadott concept artokon és videókon is szerepelnek. Szóval nincs mondjuk tier2, hanem a tier1 után rögtön a tier3 jön.
Egy dolgot (talán bugot) viszont megfigyeltem és nem tudom minek tudható be:
Az input lag hatalmas. Kb egy másodperc mire reagál a gép bármilyen utasításra. Ez is szokható és inkább csak lomhának érzed tőle a gépet, mint irányíthatatlannak, de azért fura. Lehet csak nálam van így, nem tudom. Majd megírom a hivatalos fórumra is.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Stauffenberg #63 üzenetére
Amúgy milyen az első benyomásod a játékról, majd ha lesz kedved írj pár dolgot róla. Köszi!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
atti_2010 #62 üzenetére
Nyilván meg Wikipédiáról is minden kikereshető volt, csak tudnod kell mit hol keress. A lényeg inkább az volt, hogy tényleg akarsz-e részt venni vagy arra sem veszed a fáradtságot, hogy utána nézz a válaszoknak.
A bétáról még nem tudok semmit. Az alpha is még nagyon üres, délután 2 körül az EU szerveren kereken 17 (!) online player volt és kb 6 percig pörgött a match making mire összerakott egy 4v4 leosztást.
Most megyek kicsit játszani, az esti órákban van esély, hogy kicsit többen vannak fent.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Stauffenberg #61 üzenetére
A válaszok rég fent vannak valahol a netten úgy hogy nem azután választanak inkább a sorrend ahogyan feliratkoznak a döntő, na majd meglátjuk, a Beta nem lehet tudni mikor indul?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
atti_2010 #60 üzenetére
Feliratkoztam még az előző alpha fázis idején, de teszthez volt kötve a dolog. Volt kb 15 kérdés amit meg kellett válaszolni.
Félig aviatikai és félig repüléstörténeti kérdések voltak. Szerencsére mindkettővel jól állok, mert egyébként is szoktam komolyabb szimulátorokkal játszani. Szóval az alpha tesztre látszólag olyanokat keresnek akik nem csak szeretik a légi lövöldét, de értenek is a repüléshez.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Stauffenberg #56 üzenetére
Feliratkoztál vagy csak úgy küldték?
-
D.Orion
veterán
válasz
Stauffenberg #58 üzenetére
Oksa. Ja ki is lettek tiltva páran.
-
Stauffenberg
nagyúr
-
D.Orion
veterán
válasz
Stauffenberg #56 üzenetére
Grat
, de vigyázz a szabályok betartására. Eme képpel még nem szegtél meg semmit, de mást nyíltan már ne linkelj az alpha játékból.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem tudom, hogy én vagyok-e az egyetlen a jelenlévők közül, de kaptam egy csinos meghívást a World of Warplanes Global Alpha tesztre.
Már települ a kliens:
-
doc
nagyúr
Ha lehet, terjunk vissza a repulokhoz, a WoT-nak van sajat foruma
koszonom -
bullseye
addikt
a WoTnak megvan a saját topikja...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
marked one94 #50 üzenetére
Szerintem is, pl nekem egy IS4 van de nem vagyok tőle elájulva az agyú nagyon gyengécske és pontatlan rajta.
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #46 üzenetére
Őőő... egy szóval az amcsi repcsik: paperconcorde
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #44 üzenetére
Eddig tapasztalatok alapján meg fog ismétlődni az mint a WoT-ban, azaz mindig lesz egy szovjet gép az adott ágon ami valamiért jobb, mint más nemzet gépei.
Hallomásból olyan híreket találtam, hogy majdnem minden Tier-ben a szovjet gépeken jobb fegyverzet + motorerő van, mint a németeken.
Lesznek itt érdekes dolgok, főleg a leendő prémium repcsik miatt.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Kérdés:
In future will it be smt like connection between WoT and WoWP? I mean I am talking about normal tank's battle with planes in the air?
Válasz:
There will be no direct interaction, only through clan wars. That is, a clan's planes will be able to engage in an air battle before the tank battle begins to assert air dominance, which will grant the tank team with abilities such as air strikes. -
emre
veterán
Ezt találtam:
Dear Friends!
We are getting close to CBT (close beta testing) and developers are doing their best to implement additional services. These changes will affect forum.
We are going to unify WoT and WoWp accounts at CBT start and this will lead to:1. If your login(e-mail address) differs from your WoT login(e-mail address) we insistently recommend you to register new forum WoWp account with login(e-mail address) similar to your WoT account.
2. If you don't have WoT account we recommend you to create WoT account under login(e-mail address) you are already using at WoWp forum.Finally, your logins(e-mails) are to be the same in the both projects.
Your WoWp nickname will imported from WoT without any alternatives.
Otherwise, after the opening of WoWp game portal unsynchronized accounts will be blocked without any opportunity to be recovered. After opening the game portal you will be able to log in to forum using your WoT credentials.
-
emre
veterán
uppsz, ha jól látom elindult az alpha tesz
-
D.Orion
veterán
-
marked one94
őstag
Nekem sajnos csak egy Genius Gamepad MaxFire G-12U Vibration gamepadom van ezzel nehéz repülős játékot játszani pl: IL lehetetlen volt vele irányítani vagy csak én voltam a béna. De ha valami joy támogatás lesz és a játék is jó lesz beszerzek valamit.
Én még semmit infót nem találtam mikor lesz nyílt beta.
Így még marad a tankozás -
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #29 üzenetére
Remélem a joystick támogatás rendes lesz benne. Logitech Extreme™ 3D Pro-val várom ezt a játékot. Biztos nem lesz egy IL, de azért a levegőben sok béna béla el fog férni.
-
marked one94
őstag
World of Warplanes: American Planes Trailer
USA Release Tech Tree
[link] -
marked one94
őstag
Valaki tud valami infót a játékról? pl mikor jelenik meg?
-
D.Orion
veterán
válasz
GrooveHero #19 üzenetére
Én nem írnám le a World of Planes-t. Érdemes azért figyelembe venni, hogy a Gaijin milyen tapasztalattal rendelkezik már repülős játékokban, Csak, hogy pár nevet említsek:
Birds of Steel
Wings of Luftwaffe
Wings of Prey
IL-2: Birds of PreySzerintem ha elkészül(jelenleg closed beta van), akkor a két játék hatalmas ellenfele lesz egymásnak. Én mondjuk furcsállom kicsit, hogy két orosz fejlesztőbrigád ugyanolyan típusú játékon dolgozik és nagyjából ugyanott is tartanak fejlesztésben. Olyan mintha a háttérben titokban összedolgoznának. Kb. egyszerre lesznek kész mind a ketten és így egymás elől fogják elvenni a játékosokat. Igaz az egyik(wargaming) mikrotranzakciós lesz, míg a másik(gaijin) gyaníthatóan rendes (dobozos)játékként megvásárolható és esetlegesen Rise of Flight stílusban tovább bővíthető.
-
grunge
addikt
válasz
GrooveHero #23 üzenetére
Hullamód arcade lesz,balance rendszere ala WG. Mig 17-19 a Me-262 ellen..na köszönöm
Vicc lesz ez is ebben az aspektusban
-
biggamer
veterán
válasz
GrooveHero #19 üzenetére
Ezzel egy a baj ... h ez nem az a játék , ez egy teljesen mááás !!!
Amit linkeltél az a World of Planes viszont ez a World of Warplanes topikja !!! -
GrooveHero
addikt
válasz
marked one94 #20 üzenetére
Én is nagyon remélem, hogy nem lesz igazam. Csocsó, klántárs nagy repülős, őt is aggasztja a helyzet, pláne az, hogy talán túl arcade lesz, nem iagzán szimulátor.
Bár a mostani sok kis pöcsös 10 évesnek könnyne fogyasztható játék kel, nem egy olyan szimulátor, hogy még a gépet sem tudja beindítani -
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #19 üzenetére
A videó szép meg minden, de elszomorító amit írtál. Remélem nem lesz igazad, mert ha igen akkor maradok a tankoknál.
-
GrooveHero
addikt
Egy új alpha verziós videjó:
elég jó hangulatos. Viszont a játék ahogy olvastam nem lesz olyan nagy durranás. Úgy is mondhatnám, hogy konkrétan szar lesz. Mert fizika annyi lesz benne kb, mint egy cementes zsákban. A gép nem fog tudni átesni, ezzel pedig az egész repülés lényegét veszik el a játéktól, mert így lehetett a legnagyobb csatákat vívni, ki tud a másik mögé kerülni, és kilőni. Ha ilyen lesz, akkor nem sok jövőt jósolok neki a vinyómon
-
biggamer
veterán
-
bullseye
addikt
válasz
BoogeyM@n. #7 üzenetére
azért érdekes lesz, amikor a légcsavarosok után bejönnek a lökösek...
(+F104 a T10, amikor legendásan gyenge önveszélyes egy dög volt)
-
csaabz
őstag
IL-2 Sturmovik rulez!
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
Itt a hivatalos oldaluk ... nem sok infóóó eddig.
-
RaZroX
addikt
Kiváncsi leszek az irányítására..
-
Johnny001
senior tag
Hi!
És mikor fogok dolgozni, meg tankozni?
By.: Johnny
-
BoogeyM@n.
aktív tag
-
marked one94
őstag
Itt van még néhány kép
-
marked one94
őstag
Szuper! Kell egy kis változatosság tankok már néha unalmasak
-
biggamer
veterán
Sziasztok ... megjött a World of Warplanes trailer, nem hosszú de nagyon ígéretesnek néz ki.
Ők készítették a World of Tanks című MMO-t, ha ez is olyan sikeres lesz akkor le a kalappal az orosz srácok elött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- ASUS notebook topic
- AliExpress tapasztalatok
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 7420, 15,6" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest