Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Lavidaloka #1166 üzenetére
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Lavidaloka #1168 üzenetére
Kicsit dobhatnál belőle.
-
anytime
őstag
válasz
Szep kis aranymag, az hiszem Dev hasznat tudna venni
-
DEV_NULL
őstag
válasz
De az megvan még? Wipeolták az accokat OB után...Jah látom megvan, jó neked.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Lavidaloka #800 üzenetére
úgy látom elbuktátok... nembaj ez is szép eredmény. gratulálok!
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Lavidaloka #787 üzenetére
Na mi lett?
-
-kdM-
senior tag
válasz
Lavidaloka #705 üzenetére
nem bánnám, de azt is el tudom képzelni, hogy az egyensúly megtartása miatt indulnak handicappel a bombázók
-
-kdM-
senior tag
válasz
Lavidaloka #703 üzenetére
azért egy tartókonzol nem egyenlő egy 100 kilós bombával bárhogy is nézem
de ha egyenlő lenne is, szerintem egy 2 tonna körüli gép karakterisztikáját befolyásolnia kéne, ha hirtelen megszabadul ~200 kilótól -
Bingisz
addikt
válasz
Lavidaloka #682 üzenetére
Látom te rendesen benne vagy a játékban. Nekem még csak tier 3-4 gépeim vannak, de nem nem hiszem, hogy sokkal feljebb lépek, úgy látom hogy az FW57-el és a japán tier 3-4 repcsivel gyorsan meg lehet csinálni a napi küldetéseket.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Lavidaloka #662 üzenetére
Nem hiszem hogy erre gondolt. Szerintem olyan invite kódot keres ami egy kis plusz lökést ad a kezdéshez pl kredit meg arany. Én nem tudok róla hogy ilyen létezne szerintem csak a megjelenés után lesz.
-
vhw
addikt
válasz
Lavidaloka #657 üzenetére
Ez ok, ezt megtaláltam. De én a repülőgépes adatokhoz hülye vagyok - nem tudom mi számít jónak, mik a lépcsőfokok... nem tudom mihez hasonlítani/viszonyítani. Számomra meg semmitmondó adatokat hiába hasonlítanék össze különböző gépeknél...
Amit felfogok, hogy mennyi ágyú, bomba, milyen elrendezésben... Ezért inkább valami szöveges jellemzés lenne jó. (ahogy a tankos wiki oldalon is; előnyök/hátrányok, tippek az alkalmazandó taktikára)Visszatérve a Me210-re, azt írogatják itt-ott forumokon, hogy a nehéz vadászokra bombát rakni hiba, és hogy nem kéne ezzel lerontani az egyébként igen hatásos tűzerejüket. Meghogy a profik nélkülük ölik halomra az ellent.
Na most ezt már én is észrevettem, hogy 1-2 Bf 110 pár másodperces sorozattal darabokra tud lőni gépeket. De eddig szegény alacsony szintű hf-ekkel (Ao és Fw) a lövöldözősdi totál eredménytelen... csak ezt a lenézett földicélpont robbantgatást csináltam/csinálom velük. Másokra már akkor kezdek el lövöldözni, mikor elfogytak a bombák - de nem sok sikerrel.Már a 20mm-es gépágyút is kifejlesztettem az Ar80-ra és az Fw-re is, de sehogy nem akarnak pillanatok alatt elfogyni a célbavett gépek... (vadászok sem, nem csak sok HP-s szovjet gépek)
Ennyire számítana a 100%-os crew? (az Ar-en már felhúztam 75-re) Vagy még én bénázok és ügyesebben kéne célontartani a gépágyúkat? Lőszerből már így is a legdrágábbat használom...
Igyekezzek beszerezni az 50k célzáspontosító cuccot? -
PAtr0n
addikt
válasz
Lavidaloka #655 üzenetére
Azért az nem is rossz.
Nem vagy már kezdő.
vhw:
A Prem. repcsikkel is az a gond akárcsak a WoT-ban. Kapsz egy fullos kifejlesztett tankot, ami amúgy az esetek többségében gyengébb az összes többinél. Nincs sok értelme. -
PAtr0n
addikt
válasz
Lavidaloka #644 üzenetére
Mióta szét-offolás 1hsz.? De bocsánat, többet nem teszem, mellesleg a kutya (ha már kutyázunk) nem szólt hozzád. Akinek szántam a hsz.t-t tud normálisan válaszolni, míg te nem. Megértenélek, ha állandóan a WT-ről áradoznék itt. Viszont ha úgy érzed túl sok az OFF, szólj egy modinak, és utasítson rendre ő.
vhw:
Ebben teljesen igazad van, ez egy logikus szemlélet. Próbálkozok én is a WoWP-al, de egyenlőre a másik játék (jajj ki ne mondjam többet a nevét), sokkal jobban tetszik. Mondjuk párhuzamosan tolom a WoT-al, mert azért azt sem könnyű abbahagyni.Amúgy ez a közös premium rendszer nagyon szimpi, így sokan ki fogják próbálni a WoWP-t, akik eddig csak WoT-oztak.
-
forras2
őstag
válasz
Lavidaloka #619 üzenetére
Zárt bétában én is 2k fölött voltam
-
NewFree
csendes tag
válasz
Lavidaloka #619 üzenetére
Az szép eredmény!
-
NewFree
csendes tag
válasz
Lavidaloka #607 üzenetére
Nagyon király játékos lehetsz, ha nem rég nyílt béta verzióban keresel profikat.
-
forras2
őstag
válasz
Lavidaloka #611 üzenetére
Tetszik nekem is a játék. Nyomnám is, de mindig elveszi a kedvem, amikor arra gondolok, hogy nemsokára kapok 1 resetet, és semmissé válik minden eddig bele fektetett időm
Zárt bétában pár száz csatát lenyomtam már, és ott is elszomorodtam, amikor kijött a nyílt béta, és kaptam 1 resetet -
molex
csendes tag
válasz
Lavidaloka #607 üzenetére
profi vagy Apám..
mióta játszol?
irányításhoz mit használsz? -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Lavidaloka #497 üzenetére
te benne vagy a fejlesztő v alfa tesztelő brigádban h ennyi repcsid van?
én tegnap kezdtem, warthunderrel soha nem játszottam de nem is érdekel (prémium acc miatt is), ez megadja amit egy arcade repülős játétéktől vár az ember, és a társaság egyelőre 100%-al normálisabb mint a WoT-ban. nekimegyek valakinek nem anyáz nooboz, elnézést kérek, semmi gond jön a válasz - nem egyszeri eset. szóval egyelőre az érdekelne, hogy amiket most elér az ember open beta után törlődni fog? vagy ez a stat/hangár már maradni fog? mert akkor nem grindolok ilyen aktívan (egy nap alatt 60 csata). köszi előre is. (nekem csak 5 kill a rekordom)
-
Dobi 562
addikt
válasz
Lavidaloka #457 üzenetére
Gratulálok! A 10 killhez is ész ezüst éremhez is!
-
nchelp
tag
válasz
Lavidaloka #425 üzenetére
Igen, senkiházi oroszok fűvel-fával, csak minket néznek bokornak...
-
mikersz1
senior tag
válasz
Lavidaloka #423 üzenetére
Szóval aki eddig leszedte, annak le kell törölnie, és aztán újra leszednie a másik verziót?
-
unyadavid
senior tag
válasz
Lavidaloka #419 üzenetére
Mennyivel másabb egy tizessel nyomulni mint pl. egy 5-6-ossal? (kb. mint mikor az elején szinte nemis haladunk semmit
?)
-
nchelp
tag
válasz
Lavidaloka #415 üzenetére
Fullos a gép...
-
unyadavid
senior tag
válasz
Lavidaloka #403 üzenetére
Vajon törlik az eddig elérteket, vagy marad minden?
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Lavidaloka #397 üzenetére
Részt vettem a Silver Wing1 -en is...de sajna a csapatunkban(ZeroWing) a 4+2 játékosból csak ketten értünk valamit....
de még így is bekerültünk a nyolcad döntőbe.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Lavidaloka #394 üzenetére
Akkor örülhetsz mert az open beta kezdésével jön a "hard wipe".
-
bullseye
addikt
válasz
Lavidaloka #394 üzenetére
És mivel a legjobb irányítani szerinted?
-
lacex
tag
válasz
Lavidaloka #365 üzenetére
Az megfelelő, szerintem teszek egy próbát vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest