- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Hát, ahogy feljebb lépsz, 4-5-s tierben már élvezhetőbb a vadászok élete
Nagyobb tűzerő, nagyobb sebesség, sokkal jobb manőverezhetőség. Én kisebb tierben úgy próbáltam magam érvényesíteni, hogy hátul maradtam, hátul röpködtem, és megnéztem, hogyan "állnak" fel a csapatok
A pálya oldalára kimentem, és olyan célpontokat kerestem, ahol 1-1 ellenfél van csak. Oda berepültem gyors, leszedtem azt az 1 ellenfelet, azt újra ki a pálya szélére.
Meg az is hatásos lehet a tapasztalatlanabb pilóták számára, ha a saját légvédelmünk köré csaljuk az ellenfelet, és ott vadászunk rá, ott a légvédelem is nekünk segítÉn amikor kezdtem, bombázóval irtottam a vadászokat, bombákkal felrobbantgattam őket
-
forras2
őstag
Legnagyobb hülyeség a játékban. Szemtől szembe repülök 1 valamilyen BF-géppel. Én BF109E-vel voltam.
Lelőtt, és utána szemtől szembe keresztül repült a roncsomon. -
forras2
őstag
válasz
Lavidaloka #619 üzenetére
Zárt bétában én is 2k fölött voltam
-
forras2
őstag
válasz
Lavidaloka #611 üzenetére
Tetszik nekem is a játék. Nyomnám is, de mindig elveszi a kedvem, amikor arra gondolok, hogy nemsokára kapok 1 resetet, és semmissé válik minden eddig bele fektetett időm
Zárt bétában pár száz csatát lenyomtam már, és ott is elszomorodtam, amikor kijött a nyílt béta, és kaptam 1 resetet -
-
forras2
őstag
A hátsó lövész minden esetben lő, ha a lőhatárán belülre kerül 1 ellenséges repülő. Fejlettségi szinttől függetlenül.
molex
Minden esetben NAGYJÁBÓL ugyan olyan pontosan lő a hátsó lövész. Sem a sebesség, sem a magasság nincs rá hatással. A lövész célzása pontosodik, ahogy a %-a megy föl. -
forras2
őstag
Pfúúú, de gyűlölöm, amikor vadászok 1 gépre, jön 1 csapattárs, és belém repül
Írok neki, utána meg vissza ír, hogy én mentem bele, mert Ő vadászott rá.
Ember, 3-as géppel vadászol 6-os vadászra, miközben Neked bombázód van????????Itt is kezd egyre több b@lf@sz lenni, mint a WoT-ban
-
forras2
őstag
nemzetek közt nincs igazán különbség. mindegyiknek meg van a jobb és rosszabb gépei. free xp annyival másabb, hogy azt bármelyik gépednél felhasználhatod. xpt és kreditet a harctéri teljesítményed alapján kapod. minél több gépet lősz le, minél többet sebzel, minél több földi célpontot lősz le, annál több xpt és kreditet kapsz.
-
forras2
őstag
válasz
homeless09 #552 üzenetére
Ha valakivel szemtől szembe mész, és úgy érzed, hogy már nem lehet kitérni, van 1 lehetőség
Vedd le gyorsan a gázt, és akkor menj hirtelen lefele. Ilyenkor gyorsan megindul lefele, ha lefordítod a gép orrát, így el lehet kerülni, az elkerülhetetlen ütközések többségét -
forras2
őstag
válasz
homeless09 #548 üzenetére
Ezt nem értettem soha a WoT-nál sem. Ha nagyok közé dob be, Neked miért a legnagyobbnak kell neki menned?? Miért nem jó Neked a veled 1 szintűek??
-
forras2
őstag
Nekem tetszenek a bombázók
Igaz még csak német 3nál járok, de jók
Hiába van benn kisebb, meg kevesebb gépágyú, mégis sokkal jobban sebzi a földi célpontokat, mint bármilyen felszerelésű vadászgép. Illetve imádom, amikor vadászik rám 1 röpcsi, azt a hátsó lövészem egyszer csak leszedi -
forras2
őstag
Szerintem felesleges gyűjtögetni.
Ha kijön a játék végleges verzióban, minden account kap 1 resetet, azaz elveszik minden. Így sztem inkább hasznosabb felhasználni, hogy minél több tapasztalatot szerezhessen az ember
Én konkrétan prém repcsire költöttem. 5-s orosz gépre. Sokkal megkönnyítette a fejlődésemet, mert 1 jobb körben 200k feletti kreditet hoz. Kipróbáltam a legénység fejlesztést is. Csak bombázónál, de ott, a bomba pontosságán nagyon sokat segített, 2k méter magasból is 10-ből 7× pontosan csapódik be a bomba
Tehát magyarul mind a kettő okos ötlet lehet a token elköltésére. -
forras2
őstag
válasz
Micsurin #482 üzenetére
A WoWp-nek kisebb a gépigénye mint a WoT-nak. Vagy legalább is, hasonló graf beállításokon, átlag 15 fps-el többel megy mint a WoT nálam.
1-2 gameplay, meg videót lehet már találni neten, de semmi infó, vagy időpont nincs még, hogy mikor lesz belőle valami, vagy egyáltalán closed béta mikor lesz.
-
forras2
őstag
Sziasztok
Rakétával sikerült már valakinek valamit eltalálnia?
Hova kell vele célozni? A célpont fölé, vagy alá? Mert a rakéta nem oda megy, ahova a célkereszt mutat -
forras2
őstag
Hú de szar lett... Zárt bétában legalább lehetett rendesen manőverezni, itt nem lehet, mindig mást csinál a gép
-
forras2
őstag
Sziasztok
Még tavaly játszottam a WoWp-vel, akkor kaptam béta kulcsot. Az óta már letöröltem. De most szórakoznék vele ismét 1 kicsit. Meg van az akkori telepítő, de az nem jó. Mindig azt írja ki, hogy nincs elegendő szabad hely a meghajtón... Közben meg van 36GB szabad hely. Az oldalról meg nem tudok másik telepítőt lehúzni, csak ha beírom az invite kódomat. De nekem az már rég nincs meg
Mit tudok tenni? Újra jelentkezni?Plusz... Én anno az amcsi szerverre regiztem, ott játszottam. Most meg oda nem enged belépni, csak az európaira
Erre valami ötlet?
-
forras2
őstag
WoT az már 1 fix játék
Amihez jönnek ki folyamatosan a patch-ek, javítások, azért, mert ez nem 1 sima PC-s játék, ezért folyamatosan frissítik, hogy ne laposodjon el!
A WoWp-ről meg már kb tavaly október óta mondják, hogy jön-jön-jön, azt még mindig bétánál jár csak.
Bár személyem szerint, ez a repülős izé, jobban tetszik a War Thunder név alatt, az összetettebb, valósághűbb, irányíthatóbb, és úgy egyben jobb -
forras2
őstag
válasz
Patrick76496 #344 üzenetére
Nekem nem furcsa, és aránylag jól megy ez az egérrel irányítás....
Habár én megszoktam más repcsis játékokból ezt az egeres módszert... -
forras2
őstag
kijött 1 új frissítés... leszedtem, és újra vannak küldetések, amiket elkezdtem.
Az most bug, vagy mi a fene, hogy az első bombázós feladatnál nem tudom ledobni a célra a bombát, csak utána?Nem engedi a célra dobni, és ez miatt mindig failed van.
irányítani nem tudom a gépet, csak bombázni kéne a célt, de nem megy..... -
forras2
őstag
Lejött a game.
Elkezdte telepíteni a letöltött tartalmat.
Elment 40%-ig, és kb 1 órája ott áll.
Tapasztalt már más is ilyet? -
forras2
őstag
Én konkrétan nem nagyon akarom vele nyomni, csak kicsit ökörködni, így mindegy kivel játszok. Csak azt hittem, hogy amcsira nem fogok tudni belépni, mert hogy sokan panaszkodtak miatta, hogy oda kaptak meghívót.
Forgotten battlessal sokat játszottam, ott is bill.+egér kombó volt az irányítás, így talán lesz valamicske kis előnyöm
-
forras2
őstag
Van-e már valami hír, hogy mikor kerülhet a gépünkre nem béta formában a game?
-
forras2
őstag
-
forras2
őstag
Én attól az egytől félek, mint a WoT esetében volt. WoT könnyebb volt ilyen téren, mert nem mindegyik tankot ismertem. De a repülők 90%-át ismerem, és "tudom" milyenek voltak, és félek hogy csalódás lesz, mert nem lesz olyan képességük a gépeknek, mint a II. VH-ban valójában volt.
-
forras2
őstag
Van már vmi hír, hogy mikor kerülhet a mi gépünkre is játszható formában a játék?
-
forras2
őstag
Videók alapján elég ígéretesnek tűnik a dolog
Kíváncsi leszek rá, hogy mit hoznak ki belőle az orosz fiúk
Mire lehet számítani, mikorra kerülhet a gépeinkre végleges verzióban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged