Hirdetés
Aktív témák
-
Attici
őstag
válasz
GrooveHero #49247 üzenetére
Nagyon király!!!
Jó sok zsetonodba kerülhetett! -
nemeth989
senior tag
válasz
GrooveHero #49288 üzenetére
Arra tudok gondolni még, hogy azok a személyek, amelyeknek ilyen jelvénye van, lehet klán alapítók, de ez csak elképzelés nem tudom.
Most nézem van benne valami, az egyik Commander a másik meg Diplomata. Szóval lehet a vezetőségi tagok neve mellett van ilyen jelvény.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Én a perket tettem volna előre a loadereknél
(és nem ugyan azt mind2nek - bár nem tudom milyen gyakran lövik ki őket)
joergie: én meg 1280*800ba 24"en xD
-
Gyuri27
félisten
válasz
Legalább a festék lehetne korhű ha minden más nem az.
-
joergie
őstag
válasz
a kopasz baka
tetszik. megsimogatnám
Bakker most jövök rá hogy kéne egy nagyobb monitor, 1280*1024be tolom 17"-on. -
ThunderStrm
csendes tag
válasz
Hiányos a PzIV legénysége
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #49237 üzenetére
-
CptMisi
őstag
válasz
GrooveHero #49237 üzenetére
Klán nélkül?
-
zalman90
őstag
válasz
GrooveHero #49229 üzenetére
nincs bekapcsolva a gyorsított képzés ?
-
Tesi
tag
válasz
Az ágyúval valami nem stimmel...
-
marked one94
őstag
válasz
De szép ágyúd van
-
Dobi 562
addikt
válasz
Semmi furcsa nincs a képen, bár ez a németek által zsákmányolt IS-4 elég ronda színű lett.
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #48191 üzenetére
De eléggé összenéz a két szemével... Igaz, 2 hp-val nem csoda
------------------------------
És akkor az előzőhöz a folytatás:
Defeat
Battle: Arctic Region 2012. május 9. 21:53:52
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 526
Credits received: 32 601Victory!
Battle: Ensk 2012. május 9. 22:01:10
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 6 335 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 32 286Ezt az utolsót is csak azért sikerült nyerni, mert nekünk nem jutott D-25T-s IS-4, hanem csak egy Maus
Replay Nem az a tipikus TD gameplay.. Mentem a medek után takarítani.
-
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #47159 üzenetére
sok boldogságot
-
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #47156 üzenetére
hoho dúl a láw
-
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #47071 üzenetére
akkor mondhatni átlagos kör
-
whatnot
őstag
válasz
GrooveHero #45772 üzenetére
És mégis miért volt rossz az "egyes" megfogalmazással?
-
vhw
addikt
válasz
GrooveHero #45772 üzenetére
Igazából, a Löwe, T34, KT, és IS3-nak jobb a pen, T32, VK Ausf. A, KV5, M6 prem-nek rosszabb, szal ez fele-fele.
-
CptMisi
őstag
válasz
GrooveHero #45767 üzenetére
T32 198mm, VK A 200mm.
-
-vitya-
őstag
válasz
GrooveHero #45507 üzenetére
a szokásos: elbasszák az eddig nagyon jól teljesítő dolgokat. Arra számítok, hogy az új orosz ágyú xarrrá válik, és sírni kezd ;-)
-
Mcray
senior tag
válasz
GrooveHero #45381 üzenetére
Aztaaa. Majdnem sírtam. Azt hittem a Maus lesz az új szerető. Már mondtam magamban, hogy "tipikus oktató videó a mai csajoknak, hogy csak BMW's nagy kopaszokkal álljanak szóba"
-
Paul119
addikt
válasz
hát ez aranyos
[link] kár hogy nem értem mit írnak -
Iron Funeral
őstag
válasz
What the...
I'm speechless -
szalai56
senior tag
válasz
GrooveHero #45062 üzenetére
Mi a baj vele? Én szeretném azt az IS4 statot.
Remusz911
Ha rászánsz aranyat, akkor vegyél egy Löwe-t, azzal tudsz pénzt keresni. -
Paul119
addikt
válasz
ezt meg hogy?
-
whatnot
őstag
válasz
És ezt így hogyan? Aranyért XP?
Remusz: az átváltás adja a legrosszabb arányt. Vegyél inkább prémium tankot, azzal játszatsz is és akkor használod, amikor akarod, mert örökre megmarad.
-
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #44661 üzenetére
én nyomtam vele teszten közel 40 gamet és sokszor a minimumot lövi az ágyú, is8on sosem lövök 400 alatt
-
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #41150 üzenetére
Tegnap nem akartam nagyon belemerülni de fenntartom amíg nem bizonyít addig nettó nagyotmondás, hogy finoman fogalmazzak ami itt állít és te meg megpróbálod megerősíteni.
Ha valóban rátaláltunk akkor meg tényleg semmi alapja arra, hogy megkérdőjelezhetetlenként állítsa be magát az asszisztálásoddal.
Ha eljut egy diegho körüli szintre, na akkor esetleg fogok adni a véleményére de még akkor sem biztos, hogy meg is fog egyezni amit tapasztalunk.
Tehát vagy bizonyít vagy kussoljon de legalábbis vegyen kissé vissza az arcából.
És akkor még arra nem is tértem ki, hogy az ELIT-ben nincs igazán egy játékos se akire azt lehetne mondani, hogy mérvadó a játékbeli tudása. -
Bobyjack
senior tag
válasz
Ha minden álításod igaz akkor ő lenne az a bizonyos titokzatos egyén: Rewiag
549 csata IS4-el.
Bat-Chat, IS7, Obj704, T92, T34, T50-2 a garázsban. Az eddigi információk alapján minden klappol. Az, hogy miért lépett ki az ELIT-ből azt nem tudom, de 9 napja még a tagja volt.Lehet, hogy Groove mester túl sok árulkodó információt megadott. Nehogy már kiderüljön gyorsan kilépett?
-
bullseye
addikt
válasz
Én spec. hiszek neked, sőt átérzem a problémát, én is voltam már postás több topikban is. De örülök, hogy még mosolyogsz a dolgon, én egy ideje már nem szeretem más szemetét takarítani.
Szóval, ha barát, ha klántárs, megtehetne érted annyit, hogy vagy megadja az adatait (aztán max. nevet vált, ha terhes neki hogy ráköszönnek néha), vagy megpróbál egy kicsit empatikusabban fogalmazni - netán távol tartja magát a topiktól.
-
Paul119
addikt
válasz
-
bullseye
addikt
válasz
GrooveHero #41135 üzenetére
nagyon jó barátod lehet, hogy ennyit szívsz miatta/érte...
-
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #41141 üzenetére
én nem állítottam hogy rossz tank az is4 kezdjük ott szerintem igen is jó bár tény hogy kicsit kevésbé pattog de ettől eltekintve semmi baja, "ő azt állította" egyem meg a szíved
-
vhw
addikt
válasz
GrooveHero #41078 üzenetére
Adsz egy nicket, és ha valóban olyan csili-vili a stat, akkor mindenki kivétel nélkül földre borul a nagysága előtt.
De tudom én, hogy jobb név nélkül trollkodni mindenkivel. -
Djuree
félisten
válasz
GrooveHero #41086 üzenetére
ahogy most állok sztem 2500 csata és meglesz a 10-es tank. végig volt prémiumom majdnem, talán 1 hétig nem. mindjárt IS-4 megvan, 1700 csatám van, de húzok minden szart összevissza, ha csak a 10-es tankra mentem volna már rég meglenne...azért nem akarok 10-es tankot, mert akkor nem lesz miért játszani, nem lesz hova fejlődni, nálam ez öl meg egy játékot. meg 10-es tankkal nem olyan élvezet játszani, majdnem halhatatlan vagyok, ha vigyázok ki sem tudnak lőni majdhogynem
mondjuk mire JT meg GW Type E meglesz az viszont sok lesz, ezekkel nem megy, csak a tankokkal...
-
virkir
veterán
válasz
Mindaddig hazudik szvsz amíg nincs annyi gerince, hogy linkelje a csodás eredményeit.
Talán nem ELIT tag mert az első húszban nincs senki akinek hasonló tank gyűjteménye lenne.
Ötven százalék alá nem mentem a tagok között.
Lássuk legalább a statisztika szerint mit tud, bár szvsz ez még messze nem tükrözi a tényleges tudást se azt, hogyan viselkedik egy csatában.
És igen, jelenleg a stock IS-4 egy raklap fosch szemből kb az nem lövi át aki nem akarja.
Lehet ha meglenne az S-70 mindjárt más lenne de farmoljon 90k xp-t ezzel akinek hat anyja volt. -
Gyuri27
félisten
válasz
Pénz és idő kérdése a sok x tier tank. Skill nem nagyon kell hozzá.
Ezért kellene egy nick. -
Bobyjack
senior tag
válasz
GrooveHero #41052 üzenetére
Így értem.
Én nem magyarázok, (pedig úgy látszik nekem szabadna
) de nagyon kíváncsivá tettetek!
-
Bobyjack
senior tag
válasz
GrooveHero #41044 üzenetére
Ezek a tankok megvannak neki? Ezen mi olyan nagy szám? A klánomban van olyan akinek megvan mind az 5 tier X-es és mind a három tier VIII-as arty stb... Nekem is három tier X áll a garázsban. A stat jobban érdekelne...
-
válasz
Alapvetően szerintem nem ezzel van a gond - legalábbis részemről már az első alkalommal sem -. Lehet, hogy az egyik legjobb hazai játékos - ha jól emlékszem egyszer ezt is mondta, de ha nem, akkor ezért elnézést, rosszul emlékeztem- .
Akár lehet - főleg úgy, hogy az arca néha tényleg akkora, hogy tuti beszorulna a Szegedi Dóm tornyai közé -, de azért azt te is elismered talán, hogy manapság bemondásra, meg egy "vadidegen" cimborájának a becsszavára elég kevés dolgot adnak.
Scheffer: Anyuuu neeee... Most ez vagy baromi nagy poén volt a legjobb pillanatban, vagy csak nem olvastad az utolsó 15 hsz-t.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
felesleges. retardáltnak se bizonygatod hogy kék az ég. ha ő azt mondja zöld, akkor az bizony zöld. csak szenvedés ha megpróbálod meggyőzni hogy az tényleg kék, magadat meg miért szopatnád?
-
Gyuri27
félisten
válasz
GrooveHero #41042 üzenetére
Mennyit nem mutattunk fel. Ez itt a kérdés.
De kb ez is olyan mint Colombo felesége. Beszélünk róla, de senki nem látta.
Másrészt lehet ez kapott vett acc is (én erre gyanakszom). -
Gyuri27
félisten
válasz
GrooveHero #41032 üzenetére
Hol volt itt vita az is4-ről? Globálisan nem értettünk egyet.
Miszerint a 7.2 sok tanknál hozott változást.
Másrészt ha annyira penge miért nem tudjuk a nickjét?
Szóval picit vegyél vissza. Mert nekem még mindig hihetetlen, hogy az ember ekkora ász. -
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #41035 üzenetére
Ez nem túlzás... saját maga írta le ebbe a fórumba hogy AFK-val farmolt.
Olvasd vissza. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
GrooveHero #41035 üzenetére
Én csak azt nem értem miért olyan titkos a nickje?
-
-vitya-
őstag
válasz
GrooveHero #40583 üzenetére
mivel melóban vagyok, ennyi
-
kugli81
aktív tag
válasz
GrooveHero #39655 üzenetére
Nem értem ezt a karácsony elött reggeltél dolgot és mit kapok meg ? Amúgy már régebben természetesen ... Nem tudom eldönteni várjak új tankokra vagy fejleszzem az amerikait mert öszintén az orosz vonalon szinte minden megvan és szerintem jobb az amcsinál...
-
Eagle16
addikt
válasz
GrooveHero #39655 üzenetére
??
Megvenni nem tudja majd 12k aranyért. Ha most kigrindeli akkor ugyanúgy megkapja akkor is ha tegnap regisztrált.
-
emre
veterán
válasz
GrooveHero #39261 üzenetére
Csak a kép alapján:
Ezt most komolyan mondod?
A csapat 73%-a úgy pusztult el, hogy mindössze két frag-et szereztetek.
Ilyen helyzetben én is beleszarnék nagy ívben.
Ezt hívom én kiegyenlített csapat teljesítménynek, és ilyenkor én semmit nem hányok a másik szemére, mert ebben mindenki vastagon benne van.A replay-t majd meló után megnézem.
(#39260) Eagle16
Én egy kicsit másképp emlékszek ezekre a dolgokra, de biztosat nem tudok mondani.
Majd utánanézek.
Nem 0,43 ami 0.7.1-ben 0,35-et jelent? -
KaLeun
senior tag
válasz
GrooveHero #39261 üzenetére
Megmondtam, hogy az E-75 tulajok közt kiugróan magas az idióták száma...
-
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #38925 üzenetére
Ha nem ment volna át megkönnyebbülés sóhaja volt nem a vágyakozásé.
Még egy olyan szar tankot, mire oda értem volna vele már vége volt a csatának, a tornyot ha elkezdtem rávinni egy ellenfélre tuti kilőtték mire odafordult meg becélzott.
Egyedül az ágyúi amik jók de abból is inkább a troll ha magas tierbe pakolt mert lőttem kettőt aztán meghaltam de adta a kreditet meg az xp-t.
Hozzá kell tennem, hogy soha nem szerettem igazán a közép tiert mostanában meg egyenesen katasztrófális. -
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #38915 üzenetére
Jézus...
Nálam a fosch kategória így néz ki:
1. ARL44
2. KV
3. -
4. -
.
.
.
.
.
.
28. PzIV
Az egyik olyan tankom volt amit nagy sóhajjal száműztem a garázs sarkába amint meglett a KV-3 soha nem is lesz belőle elit pedig szeretem ha minden ki van fejlesztve egy tankon. -
Hunor27
csendes tag
válasz
GrooveHero #38892 üzenetére
Nem húzom ki ISU-t elég a T95, sebességét leszámítva legjobb TD szerintem,csak hát könnyű célpont az artynak ezért nem valami kellemes mikor sok az arty,hát Ferdinek hiába jó a páncélja,ha az alja egy lemez mint a JT-nek is, el is adtam mind2 tank mert nem valami jól teljesítettek utóbbi idökben
UI: és jön a Dio3 onnan meg wot háttérbe kerül teljes egészében
-
Hunor27
csendes tag
válasz
GrooveHero #38889 üzenetére
Talán azért mert túl op egy isura egy bl10 föleg egy t8,oké legyen de akkor kb max sebbzés csökkentést vagy egy páncél átűtést csökkenteni lehetne,mert vicc ebben a tierben ,ok hp kicsi, de fölös mivel tdvel állt campel a tulaj nem pedig russol előre,bár arra is képes mert nem lassú,mire meg felspotolják te halott vagy,ha épp nem akkor visszont pár 100 hp minuszod van!!Ezért siralmas,ahogy te is írtad simán robbantja is3 és már nem első esett..
-
bozont
veterán
válasz
GrooveHero #38880 üzenetére
Csak fel kell tenni a wet ammoracket és nem fog pukkanni. Én legalább is nem vettem észre ilyet a több száz meccs alatt, talán egyszer-kétszer, de az meg belefér.
Hunor27
Vedd már észre magad és fejezd be a személyeskedést, mielőtt egy modi teszi meg helyetted. -
CptMisi
őstag
válasz
GrooveHero #38878 üzenetére
Én nekem szép emlékeim vannak az IS3-ról, még nagyon régen játszottam vele, nem emlékszem ilyen ammorack problémákra, de nagyon sok ember panaszkodik rá mostanában, és én is látom... Kár azért a tankért....
-
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #38468 üzenetére
Gondoltam, hogy nem 122mm ágyúról beszéltél, de akinek válaszoltál az arról beszélt
-
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #38464 üzenetére
"OTM" marad a játékban, egyébként a 122mm ágyúk max. sebzése 487.
-
MadPjotr
tag
válasz
GrooveHero #38409 üzenetére
mondjuk az E-100-nak a nagy lövege lehengerlő erejű ez mozdítana abban az irányban inkább bár a lomhaság pedig zavarna!
A kedvenc tankom az ob.704 és nagyon tudnám élvezni azt a tankot amin kb ugyan ez az erejű löveg de még ráadásul forog is !
Viszont az is biztos, hogy sokan kitanulták már az E-100 gyenge pontjait így már nem annyira lehengerlő... nem tudom nagyon vacillálok
A TP nem számít most is 300.000 Free TP-m van fölösben, de az a rohadt kredit nagyon nehezen jön még Prémiummal is ! -
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #38238 üzenetére
Ami nekem volt elég sűrűn kapott ammo racket, lehet gyári hibás volt
Remélem amit most kapok jobb lesz
Meg ahoz képest hogy nem szerettem a statom nem rossz vele
-
CptMisi
őstag
válasz
GrooveHero #37680 üzenetére
Karácsony előtt regisztráltak.
-
Zeratul
addikt
válasz
GrooveHero #37353 üzenetére
Volt olyan hogy az csata elején írtam hogy védjetek meg a T-50-2-től (Hummellel voltam), persze a legelső dolga az ellen scoutjának az artyk felderítése és kinyírása volt. Egyet sikerült beledurrantani, de nem döglött bele 2.ra meg nem volt alkalom. Utána hogy dongóm megkapta a kemotoxot, a saját top tankunk köszönte meg a csapatnak hogy milyen remekül megvédték az artyt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #37353 üzenetére
400+ kör alatt eddig 1 alkalommal lötte ki az E100-amat egy t50-2.
Elég kellemetlen szitú, de én nem haragszom rá.Arty... megint kezdenek szaparodni és ha jól gondolom 7.2 után megint többen lesznek.
Random csatában az elején védem öket ha kell, az ellen artyjait kimondottan pusztitom, néha a saját káromra is, de hogy megint legyen min csámcsogni, ha a saját csapat nyerésre áll, akkor bizony nem szívesen megyek vissza az artynkat megvédeni.
Ha elpusztul, lehet legközelebb nem artyval jön... -
Chris0321
veterán
válasz
GrooveHero #37332 üzenetére
Könnyű egy olyan kis vacakkal szívatni a lassú nagy tankokat. Én személy szerint rühellem ezeket a tankokat. Még jó, hogy ilyen jó véleménnyel vagy a többiekről.
-
válasz
GrooveHero #37332 üzenetére
2801-re hajtok
-
válasz
GrooveHero #37330 üzenetére
Nem érdekel, röhej-doboz. 5/2szer gyújtott, ez az emlék még eléggé él bennem
vettem egy Hetzert, nem gondoltam, hogy ilyen jó móka a TD
-
válasz
GrooveHero #37328 üzenetére
az a matchbox egy vicc...
-
belaazallat
addikt
válasz
GrooveHero #35397 üzenetére
Hali!
Neked is és (#35398) MCGaiwer-nek is.
Mint object 704 tulaj mondom szép a papírformáról beszélgetni. Amit Ti leírtatok igaz, de ez csak a papírforma. Adjátok hozzá a MM hülyeségeit:
- object 704-ről gyakram bármi képes lepattani (40 méterről IS-4 szemtől szembe, gyenge pontra lőtt)
- ha az MM akarja, akkor az object nem csak pattog, hanem bármilyen távolságból bead minden találatot.Persze mindez fordítva is le szokott zajlani.
Másik, ugyan olyan távolságról a JT nagyobb célpont könnyebb eltalálni a pontatlanabb ágyú ellenére.
-
jimmy74
őstag
válasz
GrooveHero #35034 üzenetére
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #34780 üzenetére
Majdhogynem felesleges is HE-t vinni a 100mm-es francia löveghez. Amivel szembe kerülhetsz, azokat oldalról, hátulról biztosan lehet lőni vele.
Én csak a T7-T8 artik miatt viszek T9-T10 lövegekhez HE-t is csatába, jobb abból 1-1-et beléjük ereszteni, mint AP-t pazarolni rájuk (mivel nem nagy a valószínűsége, hogy egy lövéssel elintézem őket, míg HE-vel megeshet).
A franciákhoz még azért is felesleges, mert ha esetleg mégis áttöltene az ember, az piszok sok időbe kerül.. -
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #34780 üzenetére
ezek a francia auto reloaderes izék olyasmik mint pl a pz2n lévő kis 20mmeres? 10 töltényt ki köpköd gyorsan aztán hosszú töltés?
-
KaLeun
senior tag
válasz
GrooveHero #33287 üzenetére
Ferdis rész az vmi atomi...
-
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #31958 üzenetére
Azért megjegyezném, hogy azonos magasságú terepen (pl. Hummelsdorf 8as főút) a BL-9 jobb eséllyel lövi át az E-75 hasát mint az L/68 az okból kifolyólag, hogy mindkét tank amire felkerül alacsonyabb profillal van megáldva mint akár a KT akár az E-75 ami nem ad extra döntést a haspáncélnak. Nekem pl. soha (és úgy értem, soha) nem pattant le E-100 hasáról a BL-9, érdekes is lett volna (208mm), E-75 hasáról már fordult elő ilyen (221mm), csak akkor lett volna ilyen amikor nagyon beforgatja a tankot, de akkor meg minek lőjek rá.
Az ammo rackról meg annyit, hogy "working as intended" akár csak a begyulladó váltóolaj, vagy a motort tönkretevő szemből jövő lövések (mind US mind németeknél van ilyen, sőt, pár francia is magáénak tudhatja mindezt) sosem volt arról szó, hogy rack immúnissá teszik ezeket a tankokat, arról volt szó, hogy átkerülnek a hitboxok kevésbé sérülékeny helyekre amik meg is történtek 0.7.0 bejövetelével, bár jó lett volna, ha megmarad a T-10 mint IS-3 top torony
-
hemaka
nagyúr
válasz
GrooveHero #31994 üzenetére
Az miért weakspot? Konkrétan nem szembe állt, ha jól látom, úgy az IS-7-et is át lehet lőni ott. Ráadásul E-75-tel....
-
virkir
veterán
válasz
Egy baj van az érveléseddel.
A két tank teljesen eltérő játékstílust követel meg.
Amíg a KT a komótosan bandukolunk azt jól szétlövünk mindent addig az IS-3 egy rendkívűl jó support tank amivel a megfelelő időben lehet flankolni ha van támogatása vagy átmozogni ahol éppen szükség lenne rá.
A KT abszolút heavy az IS-3 meg egy med/heavy keverék inkább.
Arról nem beszélve, hogy lehet szemből gyengébb mint a KT de amit az oldala meg a fara képes elnyelni-lepattintani az valami elképesztő.
Tehát szvsz mindkettő nagyon jó tank a játékban csak másként. -
bozont
veterán
válasz
GrooveHero #31967 üzenetére
"De azért egy dologban értsünk egyet, ez pedig az IS-3 ammo-rack durranások az új peccs óta."
De nem ez a dolog lesz az, sokat játszottam az új patch óta az IS3 tankkal, de egy ammorack robbanásom nem volt vele. Tény, a wet ammorack alap erre a tankra és nem fog robbanni. Mondjuk az igaz hogy még így is sokszor és nagyon könnyen megsérül ez a modul amivel sajnos a töltési idő is drasztikusan megnő.
Az én szememben az IS3 és KT nagyjából egyenlő, mindkettőnek megvannak a gyengéi és erősségei. Az IS3 papír a KT-hoz képest, viszont jóval mozgékonyabb és nagyobbat sebes az ágyúja. Általában 450-et lövök a BL9-cel, de nem olyan ritka mikor 500 közelit és párszáz csata után már rálehet érezni hogyan kell használni ezt az ágyút, messzire is egész pontosan lehet lőni vele. Nekem 78% a találati arányom ami szerintem nem olyan rossz és nem csak közelre szoktam lődözni. -
Murder3
addikt
válasz
én 4500 csata alatt egyszer sem lőttem ammo racket még.
wot balance 2012
ehhez képest majdnem nyertünk..befoglaltak és nem volt hátull már spotter meg a hegy takarta őket. -
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #31964 üzenetére
Netán olvastál tőlem olyat, hogy mit tapasztaltam KT vs IS3 ügyben?
Pedig nekem mindkettő van és mentem már velük pár kört.---
Amúgy igen, nekem is lehet ilyet írni és el is fogadom, ha tisztes szándákkal írja valaki, mert a Wot nem egy kötött szabályhalmaz alapján müködik, hanem nagy szerepet játszik több féle random faktor.
Ezért a játokosok saját tapasztalatból levont következtetései leginkább a saját "környezetükre" lehetnek igazak. Akkor is ha valamilyen szempontból ellentmondanak a többségi véleménynek.
(persze tévedésnek is van jó esélye, de ebből nem következik egyeneságon, hogy a vitapartner sült hülye) -
válasz
Még az IS-4 is kap időnként ammo rack-et szemből.
-
Murder3
addikt
válasz
szeemből aki kt-n pattan az nem céloz szal az ő bajuk....(különben nem kell zoomolva célozni se csak nagyon lentre kell célozni és tuti h a hasát találja el)
pl is-3 ha picit ferdén áll akkor a hullt már 80%-ba nem ütöd át és igaz h ott van az a csúcs az elején ha elvileg nevetve át viszed, csak ha 1-2mm-er mellé megy márpedig ittt úgy működnek az ágyúk h hol 40m-ert hol 1-5 mm-ert hord össze vissza.
és akkor az már pattan, na kt-nál ilyen nincs hisz ott a hasát mindenképp átviszed..hiába forgatod azt a legtöbb esetbe nem tudod eltakarni.
és akkor emellé h oldalról az is-3-at nehéz sebezni mert nagyon pici a felülete míg a kt-nál hatalmas és papír.+a torony az is-3nál átlőhetetlen a kt-nál meg az is papír oldlaról..de ha elég közel vannak ott van a torony tetején a kupola amit felkínászl.e-75 hasát nekem a l/68 nem annyira viszi kb olyan mint az is-4 csak valamivel talán gyakrabban viszem át.
-
emre
veterán
válasz
Nekem csak IS3 van, de egyet kell hogy értsek.
Kicsit olyan KV3 feelingem van ha játszok vele, mert sose tudom mikor szopok be vele valamit, és mikor pattanok valahonnét vele.
-
válasz
Murder3-nak csak német tankjai vannak, és szerinte mindig a német tankok a legrosszabbak.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
"És ha te így tapasztaltad akkor az így is van?"
Azért ez a kérdés többeknek is feltehető lenne... akár neked is.
-
Arpee78
senior tag
válasz
GrooveHero #31126 üzenetére
A wot wiki-ből szedtem.
• At 100m - gun has 100% penetration (+/- 25% random)
• At 500m - approx -20% to -25% to it's penetration value (varies based on the exit velocity of the shell from the gun).
• With distance, from 100m to 500m, penetration degrades linearly.35 a 167-nek 21%-a, azaz 35 lesz az átütése 500 méter távolságra, nem pedig 167-35
(#31136) ollie
Ahogy néztem főleg a kiosztott sebzést értékeli nagyra. Beleszámolja azt is milyen szintű tankkal játszik az illető. Ha alacsonyabb szinten okoz ugyanannyi sebzést, akkor magasabbra értékeli a játékost. -
válasz
GrooveHero #30843 üzenetére
dehogyis... [link]
(#30842) bandiras2:
jó hát, kettőnél több királytigris jött, az amcsik hívták a légierőt(#30844) r1E3S3E7T
Srácok. Ezt poénból raktam be. Nem kell komolyan venni mindent, a viccet észre kell venni -
Zeratul
addikt
válasz
GrooveHero #30367 üzenetére
halott legénység nem kap xp-t... Kap csak kevesebbet.
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #30372 üzenetére
Illetve mégsem, csak a kapott összeg van rajta.
azért berakom
mondjuk a javítás talán még soha nem volt 9 ezer, mindíg alatt volt, kb olyan 8k magasaága, plusz minusz 1-2százlettem még Invader, meg sniper, mg minden szar, csak azok lemaradtak a képről.
hja meg van itt egy nagyon jó El-Halluf csata akit érdekel, sztem nagyon jó lett, ajánlom mindenkinek.
a data.hu nem jó valamiért...
-
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #30104 üzenetére
Neki nem fogok egy betűnyit sem reagálni mert nem ér annyit.
Még tegnap illetve ma megkeresett ingame is csak miután megnéztem megint ki akar nagyokos lenni kapott egy ignore-t azonnal válasz nélkül.
Ezúton tudatom minden HAC-R-es játékossal, hogy továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy finoman fogalmazzak, érdekes mentalitású játékosok gyűjtő helye a klánjuk.
khm... majd küldök privátba egy replay-t nézd meg érdekes JT harcmodort láthatszGyuri27
Nem a HAC úgy általában hanem a HAC-R akiknél ezt tapasztalom. -
_seth_
veterán
válasz
GrooveHero #30104 üzenetére
Akinek ELIT van klán névben megadva azok "ti" vagytok?
-
emre
veterán
válasz
GrooveHero #29723 üzenetére
köszi!
Azért közben rájöttem én is miért ott lőtted. -
emre
veterán
válasz
GrooveHero #29717 üzenetére
Bevállt a fenyegetés
megnéztem.
Én az elején agyvérzést kaptam volna.
Először nem értettem, miért fent lövöd a ferdit, mert mióta nincs béta én ott egyszer tudtam átlőni. De az hogy gyakorlatilag 120 méterig nyílt területen nem látszódott az ellenfél elég idegesítő. Valamint örök tanulság, még mindig elég kevesen tudják hol kell lőni az IS4-et.A steelwall medálban biztos voltam.
-
emre
veterán
válasz
Sajnos a netezős gépemen sem tudom leszedni.
Meg csináltam egy restartot, de semmi eredmény.Mondjuk a szép az egészben, hogy a saját feltöltéseimet sem tudom leszedni.
Asszem megy fel egy új böngésző. -
Bobyjack
senior tag
válasz
Nekem működik.
-
emre
veterán
válasz
GrooveHero #29714 üzenetére
ezzel valami gáz van
A fájl nem található
Tudom, én is a data.hu-ra szoktam feltenni, és most mégsem engedi leszedni
-
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #29086 üzenetére
Mivel nem rég ért véget a sziesztám még nem vagyok a top-on így nem kapcsolódtam be, főleg mikor megláttam megint ki osztja az észt, habár volt amiben egyet értetettem vele.
-
vhw
addikt
válasz
GrooveHero #29042 üzenetére
Parancsoljatok, ilyen egy igazi belevaló profi statja; [MasterHUNWinters]
Ja és tudjátok amit tegnap belinkeltem hatékonyság kalkuláló oldalt, itt van kedves barátunk étéke; 949.15
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ASUS TUF Gaming F17 FX706HC, i5 11 gen, 16 gb DDR4, 500 gb SSD, RTX3050 4gb,144hz kijelző, 2 hó gari
- ASUS Phoenix GeForce GTX 1050Ti (tápcsati nélküli)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat! ITRIS
- DJI MINI 2 SE dron, újszerű állapotban eladó/ dji beszámítása
- IPhone Xr 64Gb - Black - 78% Akku - Hajszálkarcos elől hátul - Apró beégés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest