- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
bullseye #41149 üzenetére
Nem a barátom, mert nem ismerjük egymást személyesen...sajnos...de ami késik, nem múlik. Van klánod? Mert ha igen, sztem vezetőként te is kiállnál a klántársadért...
erről ennyit.
Amúgy csak mosolygok itt a dolgokon, azon, hogy mennyire nem hisztek nekem, mikor azt mondom, hogy ő egy jó játékos, és elég sok mindent felmutatott már itt a játékban, mégis olyanok osztják, akik a közelébe sem érhetnek. Nem azt mondom, hogy nincsenek hibái, mert mindenkinek vannak. De amit mondd a dolgokkal kapcsolatban, azt jogosan mondja, és jól, igaz ti ezt nem hiszitek el. Ha neki nem hisztek, legalább nekem hihetnétek, amikor írok vmit vele kapcsolatban. Szóval mégegyszer mondom, amit eddig róla írtam, az teljes mértékben megfelel a valóságnak.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest