- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
-vitya-
őstag
válasz
Murder3 #11548 üzenetére
ott apont: valakit leszólni a win rátiója miatt nem okos dolog! tegnap elött még 61% volt a win ratiom a pantherrel, tegnap úgy határoztam, hogy panther2 lesz belőle, ha törik , ha szakad.
lett vagy 95% elvesztett meccsem tenap, így le is esett a win ratio. egyszerűen így fogtam ki, ha megszakadtam sem tudtam megfordítani a csaták menetét - főleg azzal a kicsit sebző valamivel a pantheren;-)
viszont megvan a panther 2, és leszarom a statokat.
-
Murder3
addikt
válasz
diegho #11547 üzenetére
statt azért itt ebbe a játékba eléggé sántít mert túl sok a random tényező.
pl ha folyamatosan a vesztes csapatba tol akkor ha magvaszakadt se fogsz tudni nyerni, vagy épp olyan napja van a játéknak h minden lövés lepattan és minden 3. eltűnik...vagy szimplán balszerencse és jönnek az arty oneshotok...
-
diegho
nagyúr
válasz
AlexWolf #11539 üzenetére
Statod alapján te pont nem tudod, de ez már más kérdés
Többiek: Igen kétélű, de amikor 30 másodperc elteltével jön a T29 és a KV-3 az egyik utcán, a TigerP meg még a hegyre felvezető utat sem találta meg, akkor simán visszafordulhatna. Amúgy meg a hegyet lentről a legjobb védeni, mert így biztosan te lősz először az ellenségre, hiszen ő a hegyről nem biztos, hogy le tud lőni az utca aljában álló tankra, amikor pedig le akar jönni látod a haspéncélját, tehát 1 tuti találatod van mielőtt ő bármit csinálna, plusz mivel ő magasabban van, amíg oda nem ér eléd végig látni fogod a haspáncélját, ami szinte minden tankon papírból van. Persze tudom a hegyről lehet lőni sokfelé, de a hegy az artyknak is tiszta célpont.
-
-
AlexWolf
senior tag
tudjuk, tudjuk diegho.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
diegho #11537 üzenetére
Sand Riveren indultunk az egyes pontról, és ilyen TigerII szintű tankok állnak be a TD helyekre, és még nekik áll feljebb, mikor szóltak nekik, hogy tán harcolni kellene azokkal a vackokkal, nem kempelni...
Am tegnap én köszöntem rád Malinovka mapon, csak nem volt idő csevegni.
-
diegho
nagyúr
Himmelsdorf 7-es a max tank és a TigerP-nk felmegy a hegyre, az ellenfél meg átjön rajtunk mint a huzat. Már az elején kérdeztem mit akar ott. Válasz nincs. Mondom neki, hogy te idióta miattad bukunk. Erre egy társam KV (én is KV-val voltam) elkezdi, hogy igen mondjad csak neki, verd rá az egészet te balfasz. 0 kill-es KV-volt én legalább egyet öltem, meg egy T29-et feltartottam elég sokáig... és én vagyok a balfasz... ennyire nagyon buták ezek? Most már csak abban reménykedek, ha netán 3. VH lesz, akkor a velünk hadban állók ilyen kis hülyékkel lesz tele, mert akkor az 1000szeres túlerőt is hozzuk veszteségek nélkül.
-
-vitya-
őstag
nem oroszok, fehéroroszok;-)!!
komolyan, pont ugyanaz, mint amikor mi nyalunk az osztrákoknak, történelmi okokból - hogy együtt éltünk, és együtt harcoltunk... Az is vicces. Nyaljunk nekik, de ne ezért, nyaljunk. Okosabban fejlesztik a gazdaságukat meg ilyenek, azért ok, de történelmi okokból???
A fehéroroszok tök ugyanez.
A ruszkik jól behódoltatták őket, ki is végeztek belőlük (többet mint az SS...), internáltak, munkatáborok, kellemes, napos szibéria - ezt ezek a gyerekek már simán elfelejtették, és felnéznek a ruszki istenekre... hát, komolyan. (és Wittman-t meg leszólják)
-
Paul119
addikt
válasz
-vitya- #11531 üzenetére
"Wittmann is most famous for his ambush of elements of the British 7th Armoured Division, during the Battle of Villers-Bocage on 13 June 1944. While in command of a single Panzerkampfwagen VI Tiger he destroyed up to 14 tanks and 15 personnel carriers along with 2 anti-tank guns within the space of 15 minutes."
-
-vitya-
őstag
ha eddigi hozzászólásokból netán nem jöttél rá:
A világ leghíresebb, és legeredményesebb tank ászáról elnevezett medált (Wittman's Medal) lecserélik, mert az illető egy SS magasabb egységben szolgált - a WaffenSS tagja volt.
Az oroszok rákérdeztek, hogy ezt most miért, és írtak olyat, hogy minden katona megérdemli a tiszteletet - akiről ugye nem bizonyosodott be, hogy brutális gyilkosságokat követett el.
Erre a fejlesztőnek teljesen elgurult a gyógyszere, és gyerekesen azt a választ adta, hogy
ad1.: minden SS katona náci háborús bűnös (kollektív bűnösség, igaz Nürnbergi perben is kimondták, hogy kollektív bűnösség nincs, max kollektív felelősség)
ad2.: az ő őseit gyilkolták meg ezek a barbárok, mindenki aki védi őket menjen a fenébe
ad3.: meg amúgy is, jogukban áll azt csinálni amit akarnak
ui.: jajj, viszont a firefox helyesírás ellenőrzője a WaffenSS szót aláhúzza, és javasolja cseréljem ki "Fenséges" -re - ez milyen már!!!
-
-
Murder3
addikt
pff lassan ott tartok h a tigris lesz a legjobb grind tankom
-
Paul119
addikt
nem igaz hogy ennyire idiótákkal vagyok körül véve fogom sand riveren a jobb oldalt vissza tartok egy e75öt egy is3 at 2 m46ost, és még pár tankot de basznak jönni segíteni az is3at és a két m46ost ki lőttem de az artyk egyfolytában a scouthra lövöldöztek
grunge. látnád mit irogatnak ingame az amcsi szerveren, mindenki szidja az oroszokat mint a bokrot.. én is kaptam megint 1 hét chat bant mert meg mertem említeni az oroszok mit csináltak a háborúban
-
grunge
addikt
válasz
Murder3 #11517 üzenetére
Az orosz medálok persze mentesek mindenféle rossztól juhu! 2011-ben hogy lehet enynire függni az ideológiáktól..pfff..nem tudom mi bajuk Wittmannal. Minden idők egyik legelismertebb tank ásza volt. Ennyi. Evvel sem lopták be magukat a szívembe. Fórumokat elnézve eléggé nagy a felháborodás.
-
AlexWolf
senior tag
Baszki bárhogy nézem Wittmann hős volt, ugyanúgy mint rengeteg orosz és amcsi társa. Egy kiemelkedő parancsnok és stratéga.
Az a gond, hogy a világ még mindig úgy gondolja, a német hadsereg a 2. vh. alatt csak és kizárólag náci háborús bűnösökből állt, akik szabadidejükben (amikor nem éppen más országokat foglaltak el) zsidókat és egyéb helyi lakosokat gyilkoltak pihenés gyanánt. -
Paul119
addikt
anno mikor utaztam vonaton beszélgetett két idős úriember és az egyik mesélte hogy egy ss tiszt volt a vezetőjük és őt eltalálta egy repesz a lábán és az ss tiszt gondolkodás nélkül be szaladt érte ... ez mi ha nem tiszteletre méltó?
-
bullseye
addikt
válasz
AlexWolf #11514 üzenetére
nem honfitársait, az őseit...
ilyen hozzáállással, ilyen játékban, ilyen poszton b+... nem mondom, 1-2 hitlert meg hasonló nicket én is hátbalőttem már BF 1942-ben is, de ez durva volt. Valszeg nem számított ekkora balhéra, és elszakadt a cérna, de akkor is nagyon durva.Követeljünk a lelki sérelemért 5xXp nyitócsatás hetet!
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
Murder3
addikt
na jóvan persze eltalálom egy wolwerinet a l/71-el utánna rálövök 3-at ugyan úgy maximálisan megvárva a rázoomolást, nem mozdult és eltűnik a lövedék még 2-t rálövök egyik lánctalp másik meg nem üti át na persze..
-
joergie
őstag
válasz
Dictator^ #11483 üzenetére
Dezertálásról akkor beszélünk, ha saját döntésed szerint hagyod el a harcteret, tehát nem lőnek ki, és úgy lépsz ki. Ebben az esetben xp-nek és, zsetonnak is kb a 10edét ha megkapod. Abban az esetben ha kilőttek, büntetlenül otthagyhatod a csatát, csak a tankod marad lefoglalva a csata végéig.
-
csaabz
őstag
"107mm ZiS-6-S, aiming time set to 2.5 sec"
Szoval gyorsabban fog szukulni a celkereszt a KV-n? -
-vitya-
őstag
huhhh....
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/57358-developer-qa-on-replacing-wittmanns-medal-in-the-game/
elég köcs*gök
-
-vitya-
őstag
életem első meccse a panther2-vel:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2011. szeptember 14. 2:19:10
Vehicle: Panther II
Experience received: 2 952 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 40 476
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Sniper -
Paul119
addikt
annyira rühellem az ilyen idiótákat, látja hogy lövök erre be áll elém persze hogy bele döglik.. és tőlem von le pontot a gép
,remélem javitanak majd valamit az e75 128as ágyuján mert kriminálisan szar 350men kivül
Aktív témák
Hirdetés
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Peugeot, Citroën topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest