- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Szegény kisgyerek jól beégette magát. Az amit a másik kis életkorú kommentelő írogat, legalább megér 3 facepalm-ot.
A legnagyobb T8-as persze. Én is akkor kezdtem el játszani, amikor még orosz tankok sem voltak.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, szerintem nem ártana egy 14-es korhatár erre a játékra. Az ilyenek 99%-a nem tud játszani, egy olyan 10-12 évesről nem hallottam még, aki tudna valamit. 10 év alatt szvsz annyian nem játszanak, szerintem ilyen idősen még oda sem engedik a szülők a gép közelébe.Az öngyilkosságokhoz: Tegnap marhára beégtem malinovkán Tigrissel, mert az arty ment ki a víz felé, úgy is tűnt, hogy tuti meghal. Beírom neki, hogy 8.2-től ugyanúgy ki kell majd fizetnie a javítást. Megyek tovább, gondoltam majd megfullad. Hát nem ott volt egy kis teraszon? Ki is lőtt aztán, mivel 0 dmg lett a lövésem, amitől tutira meghalt volna (13F3). Szerencsére a Pantherünk befoglalt, így csak 5 kill 2800 dmg. Bírom mindig az ilyen top gun lövések nem sebeznek, vagy mellé mennek full rászűkült célkeresztnél.

Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Arch Linux
- iPhone topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A legnagyobb T8-as persze. Én is akkor kezdtem el játszani, amikor még orosz tankok sem voltak.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, szerintem nem ártana egy 14-es korhatár erre a játékra. Az ilyenek 99%-a nem tud játszani, egy olyan 10-12 évesről nem hallottam még, aki tudna valamit. 10 év alatt szvsz annyian nem játszanak, szerintem ilyen idősen még oda sem engedik a szülők a gép közelébe.