- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scyllarus
veterán
Abból mindenképp vegyél legalább egyet! Azt átteheted másik tankra ingyen, nem kell érte fizetni sem golddal, sem máshogy. Álló tankon +25% látótávot ad, nagyon hasznos majdnem mindegyiken (TD-ken szinte kötelező, de passzív spothoz is kell nagyon). Ha épp nem foglalja el semmi az egyik felszereléshelyet, akkor is rá lehet dobni jobb híján, egy kis spot plusz xp-t adhat
Ma nekem sem ment, nagyon nem. Ez a Chi-Nu stocknak szörnyű lehet, én freeből ráraktam a fejlesztett tornyot és a 3. ágyút, de ennél a tanknál a top ágyú nagyon kell, a többi sz.rt sem ér. -
scyllarus
veterán
Felteszel egy csigaszemet, és szétkapod. Tudod hányat szedtem már ki vele? A KV-1S vak, mint a denevér. Messziről a gyors, pontos ágyúval szépen elfogy a hp-ja, amíg mással harcol. Gyakran nem tűnik fel neki, hogy 50-ek hiányoznak a hp-jából, ráadásul gyullad is könnyen. Persze f2f nincs esélyed, kerüld el az ilyen szitukat.
Szerk. Hopp, megelőztek.
-
Simi37
őstag
De pl aki 75Hzes monitort használ az 75 FPSnél használja ki a gépet nem 60nál ha bepipálja lemegy elvileg 60ra (cáfoljatok meg ha nem így van egy 60Hz fölötti monitornál) és mivel az neki nem jó ezért nem pipálja be...neki nem mindegy h 60 vagy 110 FPS.
(#66634) Chris0321: Elrontottad a linket
Itt a jó: Fejlesztői hírcsokor #88
-
törölt tag
Tegnapelőtt padlógázzal vágtattam el a saját JpzE100-unk mellett wz-120-al, pont mikor az arty lövedéke becsapódott.
Mindketten 500 Hp körül voltunk, és amilyen mázlija volt, mindkettőnket kiszedett.
Anyáztam is rendesen.Néha viszont kellenek, mert láttam én már t95 triót, amit megközelíteni se lehetett, és csak az artyk tudták leépíteni őket.
-
Plasticbomb
addikt
T95: kissebb dombnak felfele is már csak 3 km/h a tempó. Artyk imádják. Artyval én is...
Lassan mozgó nagy lapos célpont, puha motortérrel... És ettől még egy kurvanagy móka ez a gépállat. Ugyan általában 2-3 perc, mire elérsz egy egy jó pontot, de megfizethetetlen élmény, amikor 15-30 lövés záporozik rád, is mind pattan! Amikor egy OB704 lő, és csak azt látom, hogy a golddetektor írja, hogy lepattant, lepattant, lepattant, amikor egy FV 183 td lő, dettó, pattant, pattant, pattant, vagy a JGPZE100, dettó ugyanez a móka. Érdekes, de amiktől tartok vele, az a T10es amcsi TD-k. Valahogy azok azok, amikkel még nem volt meg ez az élmény, hogy pattognak róla...
-
scyllarus
veterán
Matildába gold? Nálam 2 azaz kettő darab van: ha egy másik Matilda jön szembe, és létfontosságú a sebzés (pl. cap reset). Akkor elég kettőt belelőni, és már óvatosabb lesz, nem tudja, hogy nincs több
Egyébként meg tényleg bármit átlő gold nélkül is, a sebessége ellenére valóban az egyik legjobb tank a játékban. Amíg nem jött a 2. német TD vonal, saját tierben szinte sebezhetetlen volt. Én is 400+ kört mentem vele, néha előveszem idegnyugtatónak.
-
Valentin90
tag
A Matilda az egyik legjobb tank a játékban, saját szintjén OP. Ez elsősorban bázisvédő, illetve másodvonalból harcoló tank (a sebessége miatt). Használd ki azt, hogy eszméletlenül pontos, gyorsan tüzelő és nagy átütésű ágyúja van (és a páncélja is príma). A sebességével nem lehet mit kezdeni sajnos, ez ennyit tud.
Javaslom keress mindig olyan pozíciót, ami viszonylag jól védhető és onnan tüzelj. (Ha Top tier vagy akkor lehet nyugodtan, bátran előremenni.)
-
Chris0321
veterán
Ahhoz használsz amihez akarsz. Ne aranyért vedd, át lehet állítani kreditre ha rákattintasz a gold felíratra. Egy tanknak meg van adva mennyi lőszert vihet összesen, ha valamiből többet akarsz vinni valamelyiket csökkenteni kell. Én általában 5-5 he és gold lőszert szoktam vinni a többi ap. Persze ez nem érvényes a troll ágyúkra és az E-100-ra amit goldal használok.
-
superfly2
tag
Nem azért nem engedi mert fullon van a lőszerrekesz és több lőszert nem tudsz bele rakni?
Valamelyik lőszertípusból rakj bele kevesebbet és akkor tudsz bele tenni gold ammot is, de ezüstért is lehet bele venni, szerintem ne az aranyad pazarold arra
(#66494) Bingisz: Nem néz ki rosszul, bár szerintem hátrafelé elég rossz lesz a gun dep. mint a japán STA-1-nél
-
Chris0321
veterán
Én az IS ágat ajánlanám, nem tudom milyen tankból lehet kifejleszteni mobilról írok. Azt az ágat már végigvittem csak az IS7-et nem vettem még meg. A másik ágon a KV-4-nél járok, főleg igy stock motorral meg kell gondolni merre indul el az ember mert utána nem olyan egyszerű pozíciót váltani főleg pedig nem gyors. Az IS ágon gyorsabb, kevésbé páncélozott tankol vannak ugyanazokkal az ágyúkkal. Ez egy olyan játék ahol ha jól akarsz játszani meg kell tanulni az alapokat és nem szabad előre rohanni. Az 5-ös szint erre tökéletes. Sokan szoktak ott játszani ezért általában top tier az ember és tele van paradicsommal akiket lehet sebezni. Prémium nélkül legalább 10.000 keditet össze lehet hozni egy csatában ha többet sebez az ember és prémiummal még többet is. De ehhez tudnod kell mit csinálsz mikor hova kell menned.
-
Mindíg az első vonalban voltam vele spotoltam sebeztem is és ezek mindíg uanazon a pályán voltak.Majdhogynem telibe mindíg uanannyi lett és csak 1 osztályt adott.Ebből következtettem arra hogy csak kb 1-2 lövéssel maradtam le az ászról vele.A sejtésem végül beigazolódott mert megint azon a pályán megint ugyanoda mentem csak most összejött az a +1 lövés.Ennyi.Az ászhoz elegendő XP-t nem tudom hol lehet megnézni.
-
Mcray
senior tag
Ha szétszedik az KV-1S-t a következő javítással, akkor erős a gyanum, hogy a T-150 megkapja a KV-1S mostani kiváltságát. Azt, hogy sok rajongója lesz.
Most is fantasztikus, de mindenki úgy bele van esve a KV-1S-be, hogy nem látják a fától az erdőt
Semmilyen más tankkal nem öltem még meg 3 darab elit KV-1S-t, akik szakaszban egymást fedezték, és egyszerre jöttek rám 3 irányból. Egyetlen egyszer tudtak sebezni a T-150-ben, mert jó szögbe rángattam a vasat és sokkal gyorsabban töltöttem. Pár ilyen csata után eladtam, mert kellett a hely. Ha most elrontják a Hellcatet és a KV-1S-t (Majd kiderül, hogy igen vagy nem), veszem is vissza a T-150-et.
-
Angel1981
veterán
"Mert a végén az IS-4 nem elit."
Mire odaérsz, már rég az lesz; a KV-3 egyik ágyúját is megkaphatja, ezért nem elit, de értelemszerűen, mire kifullozod a KV-3-at, és meglesz a D-25T ágyú, azzá változik majd.
Egyébként mivel a KV-1S-t most megpiszkálják, és csak 3 fokos lesz a gun dep, én a KV-1 után a T-150-et javaslom inkább, mivel kezdő vagy.
Egyébként a KV-1 talán a legjobb "oktató" tank a kezdők számára, szerintem 200 csatát minimum menj vele! -
jozefgucci1
addikt
Szerintem amíg még egyben van a KV1S addig érdemes azzal menni , mert élvezetes . Tegnap a papír borsingom valagába küldött egy 473-at és el is füstöltem .Néha ha hatos szakasz van akkor azt vagy a Helcat-et viszem .
Más .: anno M6-al borzalmas rossz statot produkáltam , érdemes visszavenni most mennyire játszható ? Az volt az első ág amit húztam kezdőként és meg is látszik .
-
Angel1981
veterán
Nem sebzésre, hanem XP-re kapod meg.
A lényeg, hogy több XP-t csinálj vele az adott körben, mint az elmúlt egy hét átlagának 99%-a - ebből adódóan az XP követelmény is szokott váltakozni kicsit, attól függően, hogy mennyien játszanak az adott tankkal.
A wot replays honlapon be tudod határolni, csak szűrj rá az adott tankra, és rendezd XP szerint sorrendbe. -
Chris0321
veterán
Kresitfarmolásra az elején bőven elég a KV. Nem kell vele előre rohanni, kicsit beforgatod, használni kell a fedezékeket pl. míg töltesz azért vannak, nem szabad egyedül előre menni. Ha esetleg van tapasztaltabb ismerősöd akkor menjetek szakaszban. Tud segíteni ha bajba kerülsz és tanácsot adni, hogy ezt nem kellett volna csinálnod vagy éppen mit kellett volna vagy kell tenned. Igyekezz a saját hp-dat lesebezni és akkor a kredit is jönni fog. A 8-as prém tankkal várj addig amíg el nem éred magadtól legalább a 8-as szintet. Csak magadnak ártasz vele ha előre rohansz, kell egy bizonyos szintű tapasztalat azon a szinten. Ismerni kell a tankol gyenge pontjait, mi mekkorát sebez, ha nincs elég hp-d akkor ne Menj ki elé, stb. A wotreplay-ról tölts le jobb köröket és figyeld mit csinálnak bizonyos helyzetekben, én a tankászos köröket szoktam megnézni mert abban biztos sokat sebeznek, nem csak előrerohannak meghalni vagy Hátul campelnek egész csata alatt.
-
törölt tag
A premium tier8-asok közöl az FCM50t mozgékonyságára nem lehet panasz. Tulajdonképpen egy túlsúlyos med ( pár tonnával nehezebb a SuperPershingnél, viszont dupla erős a motor ). Szakértő kézben egészen jó cucc, de el kell fogadni, hogy minden lövést beszed. Cserébe nem gyullad ki és viszonylag ritkán hibásodnak meg a dolgok, nem patkol el könnyen a személyzet. Szvsz. ehhez tényleg kell a több ezer csatányi tapasztalat.
-
törölt tag
Csak egy tipp. Egy tier8-as premium tankkal 80-90K egyetlen csatával is összejön. Persze 2-3000 csatánál kevesebbel nem érdemes ilyet venni, mert addig csak nagydarab célpont leszel. Egyébként van 7 nemzet, úgyhogy legalább 7 tankot érdemes egyszerre fejleszteni. A premium tankok másik előnye, hogy átképzés nélkül bepakolhatod az azonos nemzetiségű, azonos típusú ( könnyű, közepes, nehéz, páncélvadász, tüzér ) járműből a legényeket. Amikor hétvégén van pl. 5x-es szorzó, akkor simán előfordul, hogy egyetlen legénységet egymás után 4-5 tankban is megjáratok.
-
Dryman
őstag
T-28-at ne sirasd...lesz még azon az ágon néhány tank amit szeretni fogsz!
Én a comet-et adtam el már 2-szer aztán akcióban újra megvásároltam....
először azért ment el, mert idegesített az eredménytelensége....
másodszorra azért mert kellett a zsé másra....
3-szorra is visszavettem mert változott a játékstílusom, és bizony nem is olyan papír ez a kis med. -
-
törölt tag
-
-
Valentin90
tag
Ha Churchill 3at választasz akkor mindenképpen érdemes EGLD-t (vagy más néven Célzásgyorsítót raknod rá) mert kevesebb mint 2 másodpercenként köpködi a tank a lövedékeit, ellenben a célzása 2.3 mp. Ergo sokkal hamarabb betölt a tank, mint hogy be tudnád célozni az ellenséget. Ventit majd csak leárazva érdemes belevenni, mert 600000 kredit borzasztóan borsos érte. Harmadik kiegészítőként én Binoculart javasolnék. Ez a tank amúgy sem az a kimondott közelharci eset. Inkább amolyan középtávról támogató szerepet tölt be.
-
-
Mcray
senior tag
Még egy érv a Churchill III mellett, hogy nem lát 7-es csatát, mint más normál 5-ös tankok. A lövegének a sebessége + arany lőszer ( ha kemény 6-ossal találkozik az ember), tökéletesen elegendőek, hogy bármit le tudjon küzdeni. 3 db Churchill III egy szakaszban olyan mintha gépagyúval szórnák az ellent. Mindent megesznek
-
Valentin90
tag
Azt is figyelembe kell venni, hogy a prémiumtankok elsősorban a kreditszerzés+legénységhúzás célját szolgálják. Többségükkel nem nagyon lehet és nem is nagyon szabad Rambózni. Le kell szögezni azt is, hogy sajnos sok prémtank kimeríti a pofátlan pénzlehúzás fogalmát és egy egy kalap sz*** sem érnek (pl: PZ.IV Schmaltrum, AT15A)
Mindenek előtt én olyan prémtankot ajánlanék Neked, ami kedvezményes MM-et kap. Ilyen például a Churchill 3, Matilda 4, Matilda BP. Magasabb szinten meg az FCM 50t (brutálisan jó az ágyúja) és a Super Pershing. Illetve, ha a német ágat favorziálod, azon belül is a TDket akkor E25
Elsőnek viszont én is inkább egy alacsonyabb szintű prémtankot ajánlanék, mert nagy méreg tud ám lenni, hogy kipengetsz sok 1000 aranyat egy tankra és aztán rájössz, hogy ez a játékstílus nem igazán tetszik.
-
törölt tag
Vidd ezt az ágat is, mert elég sok a közös modul, amit ki tudsz fejleszteni.
Ez a keresztfejlesztés minden nemzetnél megvan.
Az angol medeken például az egy szinttel alacsonyabb heavyk top ágyúját fogod használni legnagyobb ágyúnak.
Egyenlőre a garázshely lesz a legszűkösebb.
A legközelebbi féláras akcióban érdemes lesz arra költened az aranyad. -
vJokka
aktív tag
Én a helyedben még elgondolkoznék azon, hogy nekifeküdjek a brit közepes ágnak. A tízesből prémtankot csinálnak elvileg valamikor az év végén, és ha bent van a garázsodban, akkor megkapod T8 prénként. Ráadásul a Cromwelltől egész élvezhető tankok vannak (az FV4202-ről még nincs tapasztalatom - T9-ben járok).
-
dfsz34
őstag
Az én véleményem csak egy, de ha kredit kell és sok, akkor én mást nem ajánlanék, mint a nashorn-t.
A WT TD ág egyébként is brutál jó, pár kivétellel (tier5 és 7 kérdőjeles) és ott a végén minden TD-k OP királya jelenleg
a rettegett WTE100.
A másik, régi ág is jó egyébként, tényleg egy rossz szót sem tudok róla mondani, talán egyedül a tier6 tank nem jó, de nekem a WT ág sokkal jobban bejövős. A kérdés, hogy melyik tízes TD-t preferálod, a szörnyeteg WTE-t a töltőtárjával, vagy a szintén durva, de egyszer lő nagyot JPE. Szerintem játék szempontjából a WTE egy óriási tank, mentem vele teszten, hát ahhoz mérhető pusztító erő nincs a játékban még egy.
De vissza a számokhoz
A stug átlag sebzése 356, ezzel "gyárt" 6660 kreditet. A ráta 18.7 kredit per sebzés pont
A nashorn átlag sebzése 605, ezzel 7150 kreditet. A ráta 11.8Ez alapján a stug jobban termeli egységnyi sebzésre a kreditet, de összegszerűen a nashorn többet termel, márpedig a csata az csata, az átlag játékos 500 kredittel többet termel.
A másik dolog az, hogy komolyan kifejlesztve a tank mire képes. Ezt nem tudom számokkal alátámasztani, de egy dolog árulkodó, egy tier-t lépsz felfele és 70%-al nő az átlag sebzés, ez már árulkodó jel, hogy bizony a nashorn egy nagyon komoly képességű tank.
Összegezve, nézz meg pár videót a két német tier10 TD-ről, döntsd el melyik tetszik jobban és ha maradsz ezen az ágon, akkor a stug is teljesen rendben van, de a másik ág talán ígéretesebb és ott farmolni is jobban lehet a nashorn-al.
Ezt a döntést neked kell meghozni, csak a privát véleményem tudom adni, hogy a WT ág szerintem érdekesebb, a TD-k pusztítóbbak és nagyon erősek, tényleg csak a tier5 és 7 igényel türelmet. Egy jellemző példa, mikor a tier8 wt-t próbálgattam, 2300 prémes xp nem volt elég az ász szinthez, most már kicsit lement a szint, de nem sokat. "Csak" ennyire durva az a TD
A kilences nekem még jobban tetszett, a tier10 meg maga pusztító erő.
-
dfsz34
őstag
Akkor +1 a Nashorn mellett. Nem tudok más normál tankot mondani, ami akárcsak a közelében van annak, amit azzal lehet keresni. Ismerősnek kell néha kreditet termelnem és megvetettem vele a Nashorn-t fix legénységgel és modulokkal. Nincs jobb ennél, csak prém tankok.
Az ágyúja brutálisan jó a tierjében és 390m alap látótáv hozzá. Hiába papír a tank maga, a TD stílus miatt ez nem akkora hátrány, ráadásul egy Nashorn-t senki nem fog hp veszteség nélkül megközelíteni. Kicsit kigyúrod a legénységet, dobsz rá modulokat és kész a kredit gyár. Lehet, hogy még te magad is meglepődsz majd, hogy mennyire lehet vele termelni.
A statisztika se tévesszen meg, bár ott sem panaszkodhat, csak prém tankok meg az fv304 arty előzi meg, de és ez a legfontosabb, a legtöbben csak átrohannak rajta (pl az fv304-el rengeteg pro is nyomja fun célokból, elit tankként, kigyúrt legénységgel, így kell nézni a dolgot), modulok nélkül, pocsék legénységgel.
-
Angel1981
veterán
Akkor max. 5. szintben gondolkodj - de én frankón nem tartanék hülyeségnek egy 3. szintűt elsőre; azok fillérekért vannak, és időre lebontva a kreditet sem hozzák olyan rosszul, mert az alacsony szintű csaták gyorsak szoktak lenni.
Általános jó tanács, hogy ne rohanj előre a magas tierekbe, szépen lassan ismerd ki a játékot az alacsony szinteken!
-
alldaybig
tag
ha higher tierbe rak akkor guerilla harcot kell nyomatni, mondjuk ez meddel ok, de pl egy vk3601 t8-ban szinte esélytelen, míg pl a kv1s t8ban az ágyúja miatt elég hatásos még mindig, csak bujkálni kell, igazából ott mutatkozik meg ki mennyire jó player, hogy 2 tierrel magasabbak ellen mennyire vagy hatásos, Én ellégé hatástalan vok XD
-
törölt tag
Valószínű adott.
Arra felkészülhetsz, hogy gond nélkül betesz 2 szinttel magasabb tankok közé a játék, hacsak nincs trierlimites tankod, mert azt csak egy szinttel magasabbak közé teszi be.
A könnyű tankok a kivételek, azokat 4 szinttel magasabbak közé is beteheti mint felderítő.
Sőt! az ötös Chaffe-al szinte csak tizesekkel találkozom. -
törölt tag
Nézz meg néhány replayt és youtube videót, hátha segít.
Ha valami nagyon fun és különleges kellene, akkor az e-25 a nyerő, bár az csak kb feleannyi lóvét hoz mint egy nyolcas prémheavy.
Ha te akarsz a legnépszerűbb lenni a csatában, akkor TOG-ozz.
A leghooossssszzzzzzzzzaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb tank a játékban, és mindenki rajta vidul. -
mcwolf79
veterán
Olyan prémtank nincs, ami többet nyújt,mint normál társa.
Én T6-tól felfelé a T34-et használom kezdetektől fogva. Ez tulképp egy T29 hasonló toronnyal (hátul erősebb), kielégítő alfával és pennel. Ha T10-be dob kívánja az aranyat ,de anélkül is el lehet vele lenni (hulldown taktikával). Persze megvannak a hátulütői: VISZONYLAG pontatlan ágyú és lassú célzás, de ki lehet bírni.
IS-6, Löwe és társai nálam felejtősek a tulajdonságaik alapján. -
Bingisz
addikt
Én nem annyira ajánlom két okból:
1. Ez lehet, hogy már nincs, de nagyon sokáig ha meglőttél egy kínai heavyt, akkor egy bazi nagy szám jelent meg a képernyőn.
2. Ha valamilyen tankkal egymásra estek, vagy rád esik egy torony, akkor gyakorlatilag kifagy több másodpercre.Én az aslain installert javasolnám, gyakorlatilag minden fontos mod benne van, teljesen testreszabhatóan, képekkel ábrázolva, hogy egy-egy mod mit takar.
-
csaba17
senior tag
kb nálam is ez van, egy 1-2 hete talán ha éjfél környékén van 40ms pinggem.
nap közben 60-100közötti illetve elég sűrűn villog a piros és érzem is hogy kicsiket, de ugrál a tank.
feltettem valami ping plotter nevű pogit, van hogy 15-20%os packet lostom van nap közben, ennek fele németben, másik meg egyből az első 2 szervernél.
novicom kft invitel területen, tőlük is jön a net.
szerintem ha ez így megy telefonálok a szolgáltatónak hogy legalább a saját hálózatukkal kezdjenek már valamit. -
ng0ofy
KORREKTOR
-
Sanya
nagyúr
-
Antonius1978
addikt
Hat sajnos ez azert van, mert ez a tank felderito.
Ezzel nem harcolni kell, hanem az ellenseget felderiteni.Termeszetesen ez nem egyszeru feladat egy olyannak, aki nemreg kezdte a jatekot, es nem ismeri a jatek mukodeset, a palyakat elegge, es nincs a felderito tankban jo legenysege sem.
Olvass vissza 1 teljes oldalt, valaki tett be egy Youtube-os hivatkozast MrScheff-tol, en is megneztem, es meg en is tanultam belole ujdonsagot majdnem 20 ezer csataval a hatam mogott.
Nos a videobol majd megerted hogy kb hogyan mukodik a felderites a jatekban.
Mar felteve, ha meg akarod tartani a felderitot, mert valoszinu, hogy a kovetkezo tank azon az agon ahol most vagy, az mar 5os szintu kozepes (es nem konnyu, azaz felderito) tank lesz. -
KaLeun
senior tag
-
Motyi
senior tag
-
törölt tag
Itt tudsz vásárolni.
Szerintem a Specials részben lévő 3500 gold+30 nap prém jobban megéri 6300 forintért.
Legalábbis én ebbe szoktam beruházni.
A 3500 aranyból még kitelik egy újabb hó prémium, és egy (sűrűn akciós) prémtank.Paypallal a legegyszerűbb a vásárlás, ha esetleg az nincs, kb. 10 perc megcsinálni.
-
jano_77
nagyúr
Illetve ne rohanj előre a tech tree-ben! Ne az legyen a célod, hogy minél előbb tier 6 vagy akár tier 10 tankod legyen, mert akkor nagy csalódások fognak érni! Próbálj minél többet játszani alacsony tierben, hogy a térképeket megismerd, ugyanígy a tankokat is megismerd, stb! Sok sikert a játékban!
-
Chris0321
veterán
Nem az a lényeg mennyit tankot lősz ki hanem az, hogy mennyit sebzel az ellenségbe. Ha már stabilan lesebzed a saját hp-at az már nem olyan rossz. Főleg míg gyenge a legénységed (ha lehet 75%-osra képezd őket) várd meg míg összeszűkül a célkereszt a biztosabb sebzés miatt. Hagyd a többieket előre menni, had derítsék fel az ellenséget minél tovább életben maradsz annál többet sebezhetsz. Persze nem kell megállni a hátsó sarokban és ha lehet soha ne menj egyedül sehova, főleg az elején. A lemming vonattal sem érdemes menni(ha nem tudnád a lemmingek azok akik sokan több mint a csapat fele egy irányba elindul ami az esetek nagy többségében vereséggel is zárul) mert ott már egymást fogják blokkolni.
-
Elsőre ne az eredményre figyelj (persze azért hozd ki a maximumot) hanem szokd a kezelőfelületet a tankok mozgását, a sniper nézetet és olvass sok infót. Minél előbb jutsz el egy alap ismereti szintre annál előbb fognak javulni az eredményeid is!
A 110 fps és a 20-30 ping az tökéletesnek nevezhető..... -
Kakumix
senior tag
Lehet, hogy rémítő, de itt (oktatás linkek) van egy csomó jó cikk amit érdemes elolvasni. Vagy, ha angolul szeretnél olvasni akkor a Wot Wiki. Ha videóznál akkor magyarul Cleverland és MrScheff videóit tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest