- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
h1mpi #108002 üzenetére
Én egyelőre nagyon nem találom a fonalat a kilences ruszkival, bár tegnap gurultam vele először. (Tegnapj nap 50+ meccs mindenféle tankkal, 1200 epénisz, agyhalottak tömege, meg hát én sem voltam topon).
Visszatérve az ST-I-re, hát... én elfelejthettem sidescrapelni... Első csatában minimális szögből IS-7 akkora lyukat ütött az oldalamba, hogy láttam benne a legénységet... Én meg pattantam a hasáról... Hogyne... Aztán a kupolát is belövik száz métetekről... Az ágyú valami borzalom, a KV-4 sebészkés ehhez képest... Szóval egyelőre én nem vagyok kibékülve vele, Tegyük hozzá user error... Majd megszeretem, legalábbis a küldetések miatt muszáj lesz. :-) -
galervin93
addikt
válasz
h1mpi #107922 üzenetére
Jelentem a CDC-vel lassan 900 csata alatt nem lőttem goldot! És nem is fogok. Lassan a WR is mászik fölfelé (végre 50% felett van, volt 44 is...). (Átlagsebzésem alacsony, mert amikor megvettem, a legmagasabb szintű tankjaim is csak hetesek voltak.
Mostanában azért már jobban megy vele, ritkán jövök ki 1500 alatt.)
Sajna legénységem most csak egy negyedik skillt tanuló parancsnokból meg 40%-os első skillt tanuló többi legényből áll, mert a többiek átmentek a 12t-ba. Biztonságos elhelyezés jól jön, meg minden célzást-töltést javító skill/perk. Hatodik érzék nélkül kemény a játék vele, anno az volt a szerencsém, hogy az FCM PAK-ból tudtam bele rakni jó parancsnokot...
Dugni kell minden porcikáját neki (is), meg kihasználni a sebesség + ágyúsüllyedés kombót.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #107920 üzenetére
Tényleg veszett dögök lettek, kíváncsian várom mikor jön rájuk a NERF!? Mondjuk valszeg mire én eljutok addig - T9-10 - , addigra megkapják majd és én már a butítottakkal tolhatom.
Viszont ez a 10K dmg nagyon durva! Rosszul tudom, hogy a T10-es a táras, ennek még sima lövege van, vagy már ez is 3-at tölt be egyszerre!?Jaaaaa....majd elfelejtettem lányos zavaromban: meglett az újabb T10-es tankom (15-ik) a JPz E100 személyében!
Majd lecsekkolom vmikor, hogy mennyire nehéz/vagy nem nehéz ezzel a 6K-t összelőni.
Bár gyanítom, hogy az 1.000-es puszikkal - nagyon várom már az érzést, hogy osszam őket és ne csak kapjam - könnyebb feladat mint a JT-el.
-
-
galervin93
addikt
válasz
h1mpi #107769 üzenetére
Nekem még az akciók legelején begurult a garázsba az ST-I, nagyon várom már, de free xp nélkül egyelőre nem vágtam bele. Rá akarom tenni a nagy tornyot + ágyút.
szerk.: nem vészes a KV-4 lövege, sőt, nagyon is pontos, legalábbis orosz fivéreihez képest. Az alfájával vérzik el. Kevés a 320, ami nem egyszer benéz háromszáz alá... Vicc... Ehhez képest még lassan is tölt. Ha mondjuk 8 másodpercenként köpné akkor oké, mert kettő kiosztása alatt egyet kapna az ember, de így nem lehet vele egy-egyezni, csak gyengébb tankok ellen. Na meg az ágyúpajzsot is buffolhatnák, túl könnyen lövik be, pedig bitang jó a páncélja. -
szbalogh
addikt
válasz
h1mpi #107609 üzenetére
Pattint a fenét! Bár nekem nincs de a T95E2-nek ugyan az a tornya, sőt még nagyobb a rétegelt lemez az elején de így is minden jöttment átüti bármivel.
A Centi AX tornya elég durván döntött és vastag is. A kukucskát meg nem lehet belőni, mert ha ki van használva a gundep, akkor nem is látszik. A felső lemez ugyan csak 80mm de a gundeppel az is 300+ mm effektív.
Nem is érdemes összehasonlítani a kettőt. -
mcwolf79
veterán
válasz
h1mpi #107607 üzenetére
Ha agresszív med-et akarok játszani ott az Obj.140.
Igaz a Cent AX-szel tartani kell egy tisztes távolságot, de úgy nagyon tud pirítani. Főleg hogy nekem már az 5. skill megy, így full álca is van rajta ... Hát így még hatékonyabb.
Egyébként jó ez így ,hogy nincs igazán über tank. mindenki megtalálja a saját kedvencét -
szbalogh
addikt
válasz
h1mpi #107576 üzenetére
Jaj ugyan már... Ti még céloztok?
A PzSfl killt nézd meg
-
Mister_X
nagyúr
válasz
h1mpi #107459 üzenetére
Nézd a másik oldalról, mire eljutok a Pershingig, lesz egy képzett legénységem és ismerni is fogom az ágat
Időközben véletlenül WZ-111 helyett vettem egy 112-t. Eleinte kicsit idegesített, utána meg belopta magát a tank a szívembe. Csak úgy pattog róla minden és a "szeretett" D25-T mordály van rajta. Mondjuk kicsit még szívom a fogam, hogy másfél millió ezüstöt erre is kell költeni és még a T34-en is csak repeszpáncél meg töltésgyorsitó van.
-
szbalogh
addikt
válasz
h1mpi #107446 üzenetére
Az az én replayem
Ne azt nézd, hogy lassú, hanem azt, hogy a félelmetes SU-85B löveg egy forgó tornyon van!
Pont azért húztam ilyen sokáig, mert mindig oda tudtam fordulni ahova kellett. A TD-vel ez nem ment volna.
Annyira nem is lassú egyébként, pont elégséges.
Nézd meg ezt is amiben a 6-os OI menekül előlem -
nyunyu
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi #107310 üzenetére
HÁ hova lett a tegnapi mákod?
Sok volt a PL sajna ma, asszem egy par reportot kaptam is....de azert adta többnyire. Sajna ISU152-re messze van a harmadik csillag még....
Illetve azt eszrevettétek hogy az egyik felirat es az egyik emlema ingyen van véglegesnek? Cicomaztam mindkét oldalát és amellet hogy felaron van, csak a felet szamolta fel.
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #107183 üzenetére
"ha bejelentkezek a vbaddict.net-re miért üresek a tank statjaim? 0 rekord van."
Mert fel kell töltened a wot dossier fájlját, hogy lást a statisztikáid. [link]
Upload your Dossier-nél betallózod a %APPDATA%\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache-nál a legújabb fájlodat és feltöltöd. Elég sok infohoz lehet jutni belőle. -
Jolet
őstag
válasz
h1mpi #107078 üzenetére
Ezt mégis hogy? Én próbáltam mivel lenne a legjobb végül a három táras T 10-nél maradtam. Összelőttem 14 ezret, kaptam 160 ezer kreditet meg kétezer feletti XP-t, de a végén gyakorlatilag nulla kreditet adtak nettóban. Ekkor hagytam abba a próbálkozást.
Bár lehet a bérelt tankokkal kellett volna menni? -
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #107068 üzenetére
Én se szeretem, de a küldetések miatt megyek vele mindig pár kört. Tegnap 6-ot mentem és mindegyikben találkoztam ezzel a 8-as cseh csodával, mindegyik kék-lila játékos volt és nem ugyanaz a játékos.
Már csökkentették a küldetések nehézségét és jól jönnek azok a +300 000 kreditek így karácsonyi akciókra. Illetve lehet szerezni xp, szabad xp, legénységi xp személyes tartalékokat is. Ezekből betárazok és lesz 3 nap amikor minden győztes csata x2 xp-t kap, akkor benyomom ezeket a tartalékokat és a prém napokat és ömleni fog az xp. -
zodo
nagyúr
válasz
h1mpi #106928 üzenetére
Mission 2
Psst! Here’s mission two: “You don’t pick your battles, the battles pick you!”
Play an Encounter or an Assault random battle and be victorious. Take a screenshot of the “Personal Score” of your battle results, proving you’ve completed the mission. Add it to a comment on this post along with your Wargaming EU username! Note, the battle must occur between now and December 26 at 12:59pm – which is also the time your entry must be submitted by!
Mod Users: Be sure your screenshot clearly shows your Wargaming EU nickname, the date and time of the battle, and the fulfilled mission objective.
More details can be found here: Link
The contest is in no way sponsored, endorsed, administered by, or associated with Facebook.Nyerj egy "Véletlenszerű" "Ütközet" vagy "Támadás" csatában.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
h1mpi #106953 üzenetére
Az már az a kategória, ahol elkezd az ember repeszen gondolkodni. Lehet, hogy nem sebez 1000-et, de akit eltalálsz, az onnantól tolószékben folytatja a csatát, ha nincs nagy javszere és EÜ-csomagja. És akkor mész, mint field-artillery.
(#106954) Greentea: RNGesus nem adja... Van ilyen. Nekem tegnap artival tolt pálfordulást. Első 10 csata (délelőtt) 2000+ WN8, aztán ilyen 20 lövésből 2 találat, pedig nem felejtettem el célozni... Átlőttem artival az E100-as láncai közt és mögötte csapódott be a lövedék!!! Akkor álltam fel és hagytam a francba az egészet...
-
Warton
őstag
válasz
h1mpi #106944 üzenetére
Nekem sem tartozik a kedvenc tankjaim közé, de mióta egy kicsit máshogy állok hozzá, javult egy kicsit az eredmény. Az nem TD, hanem egy torony nélküli nehéz tank. Egy E100 torony nélkül. Azaz nem a távolból kell vele lövöldözni, ahhoz túl pontatlan az ágyú, hanem belemászni a másik arcába és közelről pukkantani egy nagyot aztán fedezék. Főleg az LFP-t kell takarni, mert a tetején elég vastag a páncél, azt arannyal is macerás belőni.
Lehetőleg ne egyedül akciózzatok vele, mert ha a seggetekbe kerülnek akkor végetek van.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged