-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz joergie #91368 üzenetére
Én most kezdtem el élvezni a játékot, mert nekem is kb. minden megvan, amit szerettem volna. Tökre szeretek 10-es csatákba menni randomban csak úgy, mert picit talán értelmesebb játékosok játszanak ott, mint alacsonyabb szinteken. Sokkal kiélezettebbb a küzdelem ezért élvezetből játszom pl. a Maussal, vagy a Leo1-el, vagy az IS-7-tel. A küldetésekkel egyre kevesebbet foglalkozom, már szinte nem is tudom, hogy éppen mit kéne csinálni, vagy beadja vagy nem. Azért régen elég sok volt az izzadtságszagú grind, mire eljutottam oda, hogy van egy rakás 10-es tank.
Spg fronton érzek lemaradást, mert a legnagyobbat pukkantó arty-m az S-51. Ott szeretnék legalább a IX-ig eljutni, de az se most lesz. De az S-51-el is úgyahogy megbarátkoztam már, úgyhogy nem muszájból játszom vele. Illetve jó lenne kigründolni egy nagyot pukkantó TD-t is. A JgPE100 a célpont mert megvan a Jt, de elég messze vagyok tőle.
A prémium szovjet med tankhoz pedig csak annyit, hogy én nem valószínű, hogy megveszem, így a T-34-85M után, képzésre az is pont jó nekem. Szerencsére van egy nagyon fejlett rádiósom, aki nem halássza el a bónusz xp-ket a többiektől.
A CDC már jobban érdekel, bár a BC legénység képzésére nem annyira alkalmas, főleg azért nem mert nekem abban csupa csaj van. A másik francia med ágtól meg nagyon messze vagyok.
Kompromisszummentes linux gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest