- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
A többire nem veszek extrákat, én nem tudok annyit játszani egy tankkal mint ti, mert mire kifejlesztem belőle a következőt, megunom, és el kell adni, hogy legyen kredit a kövire.
Egyszer kell megvenni (amikor felaron van, mint most), aztan egy reszuket (periszkop, alcahalo, szerszamoslada) at lehet tenni a kovetkezo tankokra is.
Tobbi cucc leszerelese 10 goldba kerul, ki lehet birni.Ugyan ez van a legénységgel is, mire kifejlesztem, át kell rakni a következőbe, ezért még sosem volt olyan, hogy a másodlagos képesség ki lenne fejlesztve, pedig már 5000+ csatánál vagyok
Tier5 folott lelassul a fejlodes, kovetkezo tank megszerzesehez lenyegesen tobb XP kell, igy ezalatt a legenyseg is sokkal komolyan fejlodik, mint alacsony szinten.
Pl. stock M103 elitre fejlesztesehez kell kb. 371k XP.
100% legenyseg elso skilljenek kifejlesztesehez kell 220k, masodik skillhez 440k XP.
Vagyis ha mar van egy masfel skilles legenyseged, akkor mire vegere ersz a kilences tanknak, addigra mar a harmadik skillt fogjak tanulni.2x/3x crew bonuszos hetvegek meg plane megdobjak, hiszen akkor a legenyseg 2x/3x annyi XPt kap, mint ami a tankon gyulik.
Amit viszont nem tudtam: kilott csapattag -10% XP.
Átképzésnél a másodlagos képességek %-a ugye nem esik vissza?
Nem.
Csak akkor csokken, ha eldobod a korabban valasztott kepessegeket, hogy mast hasznalj az adott tankon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- PlayStation 5
- Jelszókezelők
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest