Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
HellGreg
üzenetére
Elmult 7 napban napi szinten jatszottam 1-1,5 orat a jatekkal, egyszeruen kiegek 1 ora utan mert akkora a kaosz.
Pedig 60% win rate megvan es idom is lenne ra de egyre kevesbe tudom toleralni a turistakat. Azt sem szeretem ha velem vannak, azt sem ha ellenem, semmi elvezetes nincsen abban ha mankos nyomorekokat verek agyon boxmeccsen.
#263403diegho: nyitott palyakon sajnos eldonti a csatat ha egyik csapat konnyu tankja nem tudja melyik a tank eleje es hatulja. Mulkor irtam is az egyiknek chat-en, hogy masik jatekos var 100 csatat, hogy light tankkal bekeruljon erre a palyara, te meg a TD-k mogott kempelsz, gratulalok hozza.
Tudom sosem hozna ezt be a WG de lekorlatoznam, hogy a turista mivel jatszhat meg bizonyos szint felett ne mehessenek szakaszban mert annak sem latom ertelmet, hogy miattuk 18 vs 12 lesz hirtelen a felallas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest