Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joergie

őstag

válasz Dobi 562 #237209 üzenetére

Tudom mit érzel. Időbe telt nekem is. Egyszerűen ennek a tanknak a tempója maximum fele a megszokott meta a tempójához képest. Működik az, csak vissza kell venni a vérmérsékletből. Szépen lassan lehet vele az ellent felőrölni, de hagyni kell időt neki. Ebből adódik, hogy ne hétvégén próbálgasd.
    Az ágyú tényleg hitvány, de hát mit lehet ilyenkor tenni?! Közelebb mész.

Más. Próbálkozik valaki ezzel a mid-autumn ökörséggel? nemtom mikor volt utoljára ilyen tankszórás, hasonló egy maratonhoz, ha valaki beleáll.
    Véletlen ;] futottam pár jó kört artyval, csináltam 6600 stun dmg-et egy csatában, amire 14-15 pontot kaptam. Egyszercsak észrevettem az eventet, megnéztem 200adik voltam a listában, az első 89 meg már tankot kap, úgyhogy fellövöldöztem magam abba a sávba. Tudom a turtle nincs olyan mint egy ts5 vagy lis, de szvsz 2 nagyságrenddel kevesebbet kell érte dolgozni, ha mást nem becserélni jó lesz. Azért szoktam artizni, mert ha a napi küldi az, hogy üssek meg 15 tankot, vagy okozzak 15 kritikust, azt artyval legkönnyebb(erre tartottam meg a tier9 fv3805öst, amit a 279e küldik miatt vettem vissza).

Próbálkoztam td szinten is, tegnapelőtt jól adta obj268assal, aztán tegnap azzal nem, inkább e4-el. De akkor se megy csatánként 3800as átlagot hozni, pláne hogy türelmetlen vagyok. így se nagyon lehetne már utólérni az elejét.

Új hozzászólás Aktív témák