- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Dobi 562 #237209 üzenetére
Tudom mit érzel. Időbe telt nekem is. Egyszerűen ennek a tanknak a tempója maximum fele a megszokott meta a tempójához képest. Működik az, csak vissza kell venni a vérmérsékletből. Szépen lassan lehet vele az ellent felőrölni, de hagyni kell időt neki. Ebből adódik, hogy ne hétvégén próbálgasd.
Az ágyú tényleg hitvány, de hát mit lehet ilyenkor tenni?! Közelebb mész.Más. Próbálkozik valaki ezzel a mid-autumn ökörséggel? nemtom mikor volt utoljára ilyen tankszórás, hasonló egy maratonhoz, ha valaki beleáll.
Véletlenfutottam pár jó kört artyval, csináltam 6600 stun dmg-et egy csatában, amire 14-15 pontot kaptam. Egyszercsak észrevettem az eventet, megnéztem 200adik voltam a listában, az első 89 meg már tankot kap, úgyhogy fellövöldöztem magam abba a sávba. Tudom a turtle nincs olyan mint egy ts5 vagy lis, de szvsz 2 nagyságrenddel kevesebbet kell érte dolgozni, ha mást nem becserélni jó lesz. Azért szoktam artizni, mert ha a napi küldi az, hogy üssek meg 15 tankot, vagy okozzak 15 kritikust, azt artyval legkönnyebb(erre tartottam meg a tier9 fv3805öst, amit a 279e küldik miatt vettem vissza).
Próbálkoztam td szinten is, tegnapelőtt jól adta obj268assal, aztán tegnap azzal nem, inkább e4-el. De akkor se megy csatánként 3800as átlagot hozni, pláne hogy türelmetlen vagyok. így se nagyon lehetne már utólérni az elejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged