- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ISO elrendezésű Keychron klaviatúrák numerikus paddal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
gebol18 #10175 üzenetére
Nyugi, velem is így volt. Szóltam vmit, erre mondták, hogy report. Amikor meg megmondtam, hogy reportolja az ősi mesterséggel foglalkozó anyukáját, mert azelőtt nap este nem nyújtott túl kimagaslót orális téren.
Erre nem kaptam semmit. De amikor kijelentettem, hogy a csapat egy rakás szerencsétlen idióta és uninstall the game, erre is mondák, hogy report. És meg is kaptam a 24órára a csetbanánt...nem értem egészen, hogy mi alapjánWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Hisense 43E7NQ QLED ÚJ BONTATLAN
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS érintő 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor RedDevil RX 7800XT 16GB első sorban CSERE!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest