- Azonnali informatikai kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Forrmell.enn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #55712 üzenetére
Figyelj Djuree, emlékszem, amikor a Ferkónak volt itthon egy bevetési egysége. Többségünk még talán a hwsw fórumában volt aktív.
Nem tudom, hogy szándékosan vagy félre értelmezve jutottál el egy következtetésre. Az ruszkik nem hatalmas pátosz mellett jutottak el erre, hanem a több milliárd rubel haszon bezsebelése mentén...
Most ezzel a hírveréssel, vitatkozás nélkül inkább megnézem a Fight Club-ot......
-
-
Djuree
félisten
válasz
sh4d0w #55711 üzenetére
bármilyen játékra költeni ökörség amúgy...de mondok jobbat (okosabbat ha úgy tetszik, hiszen te is nagy okosságot írtál), szerintem a horgászatra is...meg a bélyegekre...meg a....ugye érted?
na de ha nem lenne aki költ a wg játékaira te sem játszanál, sőt akár meg is köszönhetnéd, ha már... -
-
Djuree
félisten
válasz
KaLeun #55708 üzenetére
felesleges temetni a wowsot, ahogy a wotot sem kell. senki nem vágja le az aranytojást tojó tyúkot. csak az én ismerősi körömben olyan költések vannak ezirányban hogy durva. karácsonykor nekem is elugrik egy százas, és akkor az évközbeni dolgokról nem is beszélek....és ezzel a lista alja felé vagyok csak.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #55706 üzenetére
Egy kicsit el vagy azért tévedve.
A WoWs-t egészet ők fejlesztették, az EU részleg 3 év alatt csak arra a copypastára jutott csak el, hogy bizonyos 3D modelleken tornyot cserélnek és többnyire valami ízlésficamos skint maszatolnak össze.
Amíg ott pl. tényleges grafikai fejlesztések történtek.
Persze papíron ott is minden töretlen lesz, minden jól fog működik hisz mindenhol ez is fog megjelenni (mert ezek az orosz ablakok elég alacsonyak).
-
A Lestanal mar felmondtak 200-an, miota lecsuktak a tulajt es a hamarosan kovetkezo birosagi eljaras utanra var az alkalmazottak fele ugyanezzel. Azaz putler sem kap semmit, de a jatekosok is beszopjak, mert nem lesznek fejlesztok.
-
Tegla80
addikt
[link]
Remélem nem gond és lehet érdekel vkit a sub mentes vilag miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Nintendo Switch 2
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- TP-LINK routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest