Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Kutykurutty.
Lehet vista miatt állnak meg fent emlitett projektek? -
westlake
félisten
igen, kozben rajottem, hogy ez szimpla hdc csomag.. az kavart meg, hogy megint eljutottam arra a szintre, hogy nem tolt le a gepem tobb gc csomagot (kiurult a raktar
).. igy a server lott nekem nehany hdc-t, amirol en naivan azt hittem, hogy beta.. elvegre b betuvel kezdodtek
azota megjobban tudatosult bennem, hogy ezek nem betak.. az itthoni ket gepen sem csak a szokasos faah-ok voltak, hanem kaptam nehany gc-t es hdc-t is.. ugy latszik a faah-ok is kifogytak a raktarbol
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
kaptam 2 beta hdc! juppiiii
az normalis, hogy a honlapukon nem talalom meg, mint eppen folyo munka?
-
kigyi_23
addikt
LOL ma már benne vagyok az első 10e-ben
mármint a wcg szerinti statban
Hogy mik vannak egyébként úgy 8-10e-vel jövök ma pontban a csapathoz (elgalábbis remailem). -
westlake
félisten
nem lehet, hogy kigyi es kozotted cserelodik az a gep?
ngabor2: ''vistat meg akkor sem tennek fel, ha teljesen onalloan kellene megtanulnom a linux mindennapi hasznalatat!'' ez csak ilyen poen akart lenni.. mondjuk en ezt halalosan komolyan gondolom a sajat esetemben..
szalontai: azert, mert a fejlesztoi kornyezet nincs x64-re optimalizalva, az meg nem az oprendszer hibaja.. sajat tapasztalatbol mondom, hogy stabilabb, mint a 32bites testvere..
[Szerkesztve] -
kigyi_23
addikt
És ez miért lenne örömhír, mi történt?
Amúgy az örömhír: ma reggel a C2D-m visszatért.
Láttam a grafikonunk kicsit visszaesett az utóbbi napok számításai (vagy nem számításai?) miatt De ígérem mindent megteszek, hogy feljebb tornásszam a magam kis 4-7e pontjával naponta.
Amúgy de gáz elindítom boinc hogy újra számolgasson így a Lan után hát mik vannak 5.12-ből kapok vagy 20-at megalol. -
tomazin
veterán
kora reggeli örömhír:kiesett egy 0-24es boincos gépem
-
tomazin
veterán
Talajvíz effekt->belédkerült egy kis szennyvíz,vagy cián?
westlake:''ha az x64 bevalik a masodik szamu gepemen, akkor felrakom a jatekos gepemre is''
Nálunk a suliban ez van fent fasza kis gépeken...nos ha az ember leül oda egy progit megirni(ami van pár óra),akkor ideggörcsöt kap,mert olyan hibákat produkál(lehet,ha csak fejlesztesz rajta...),hogy áá
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
az atomstabil 2003 serverem az ugymond jatekos gepemen volt fenn es igy nem is maradhatott sokaig.. sajnos van nehany olyan hianyossaga/hatranyossaga, amit nem tudtam ''atlepni''.. ez azt oprendszer egy servergepre tenyleg jo, de egy otthoni gepre nem... ha az x64 bevalik a masodik szamu gepemen, akkor felrakom a jatekos gepemre is... (pl. megrokonyodve kellett tapasztalnom, hogy a wifi kartyakat gyarto cegek 80%-a nem veszi a faradtsagot, hogy a karytaikhoz irjon x64-es drivert.. elszomorito
) vistat meg akkor sem tennek fel, ha teljesen onalloan kellene megtanulnom a linux mindennapi hasznalatat!
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
Talajvíz effekt -
Thrawn
félisten
válasz
westlake #376 üzenetére
Azt hiszem félreértettél. Nem állítottam sehol hogy egyik projekt több pontot adna a másiknál. Annyit mondtam hogy ha csak HPF-et számoltam volna akkor kb tizedannyi pontot szedtem volna össze az Error-os időszak alatt. Így hogy több projekten is rajta vagyok (és azok még sosem voltak errorosok) legalább a többiért kapok pontot.
szalontai: délutánra gondoltam kb 3 és 5 között -
westlake
félisten
velemenyem szerint tokmindegy, hogy milyen csomagon dolgozik a gep.. a kapott pont merteke csak es kizarolag a szamolasra biztositott szamitasi teljesitmenytol fugg.. eleg furcsa lenne, ha egy csomagra specializalodva el lehetne huzni a tobbi embertol..
-
tomazin
veterán
-
Ottoka
őstag
válasz
westlake #371 üzenetére
Nem tom, szerintem a dfi infinity lap jó, a c2d 6700es proci jó, 3500-on mgey, ramok 1053Mhz-en. Csak ha már cserélek, akkor legyen jobb az időzités. Mindenképpen arra cserélek, ezt már eldöntöttem, csak gondoltam megkérdem. Ez a gép a 8800gtx-el teljesen jó, nem hiszem hogy valamire is kicsi lenne.
Egyébként gondolkodtam a dfi lanparty lapon, amilyet te is árulsz.
Rossz helyen tettem fel a kérdést, már rájöttem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
szeritnem nem kell vele foglalkoznod.. boven eleg lesz neked olyan is, amilyen volt.. a fullos tuningramok azoknak kellenek, akiknek megvan hozza a lapjuk (megfelelo feszmennyiseg) es a megfelelo procijuk
hiaba kersz jobb rammot, csak attol nem lesz gyorsabb a geped (gondolom ezt te is tudod)
[Szerkesztve] -
Ottoka
őstag
válasz
westlake #364 üzenetére
Elszálltak szombat este a corsair ramjaim, pontosabban az egyik, ha az benne van sipol a gép. CM2X-1024-8500C5 volt a régi. Élettartam garisok, megpróbálok velük beszélni hogy ha már cserélik akkor TWIN2X2048-8888C4DF erre cseréljék, persze megint rá kell majd fizetnem gondolom. Ezek 4-4-4-12-es időzítésűek. Vagy tudsz valami jobbat ajánlani?
-
Thrawn
félisten
-
westlake
félisten
szerintem nem kapsz ertuk semmivel sem tobb pontot, mint a tobbi meloert (persze, idoaranyosan) en is kaptam mar egy csomagert 100+ pontot, de akkor bizony majdnem 4 orat pocsolt vele.. szeritnem nem teszik azt meg, hogy az egyik fajta melot jobban ''dijjazzak'' mint a masikat, mert akkor mindenki arra a csomagfajtara menne ra..
-
westlake
félisten
jon a 3. 0-24-es c2d konfig
-
ngabor2
nagyúr
nálam is ki lett kapcsolva az egyik gép az 5-ből, úgyhogy visszaesett a napi ponttermelésem. a boinc szerint átlag napi 1200 pontot termelek mostanában. hétfőn azért még megütöm a gép gazdáját, hogy nem kap sört a talin, ha mégegyszer ilyet csinál
-
Ottoka
őstag
Nekem sorban elszállnak a human proteome folding nevű csomagok. Nálatok is ezekkel volt baj múltkor?
-
Winner_hun
félisten
Jessz
-
kigyi_23
addikt
Sajna én most napokig kimaradtam a számolásból
Na majd holnap nekilátok ismét vagy nemtom mi lesz. -
Ottoka
őstag
válasz
Winner_hun #353 üzenetére
Köszi, bár még megnéztük a Fegyverneppert.
Oink-Oink. -
Thrawn
félisten
Kutykurutty!
-
Ottoka
őstag
Álmos vagyok.
-
Bekövetkezett amitől tartottam. Ismét egy helyet visszább csúsztam. Ráadásul ha jól néztem még pár nap és ismét vesztek egy helyezést. Hiába 1 db számítógéppel nem tudok versenyezni C2D csapatok ellen.
-
Thrawn
félisten
westlake:
Tegnap:
Összes pont: 398,030
Összes csomag: 2,488
Ma:
Összes pont: 412,912
Összes csomag: 2,533
Tehát 30062 pontot kaptál a 94 csomagra.
slayer006: grat megvan az 1.000.000 pont -
tomazin
veterán
Gondoltam szólok,h aktualizálni kellene pár embernek az aláírását...
65170-ről 490826-ra -
Ottoka
őstag
Hajrá hajrá.
Jó pihenést és sok pontot a 4 napos hosszú hétvégére!
Kutykurutty -
Thrawn
félisten
Gondolom mindenki kapott e-mailt WCG-től. Ezt: [link]
Aki nem, vagy kitörölte, az itt elolvashatja -
Thrawn
félisten
westlake:
Tegnap:
Összes pont: 382,850
Összes csomag: 2,439
Ma:
Összes pont: 398,030
Összes csomag: 2,488
Tehát 15180 pontot kaptál a 49 csomagra.
ngabor2: megvan az 1.000.000 pontod
slayer006: neked majd csak holnap
napos2600: szépen jössz felfelé
[Szerkesztve] -
-
kigyi_23
addikt
Nocsak nocsak sziasztok miután napok óta nem jártam erre nincs kedvem elolvasni az összes hsz-t.
Volt valami érdekes mostanában?.
Ja igen most pár napig nem kapok majd pontot
Megyek lanra..... -
Thrawn
félisten
E szerint a [link] szerint a Genome Comparison 92%-ban kész van
-
Thrawn
félisten
-
westlake
félisten
igen, a vista nem is olyan jo
(... es ezt ugy mondom, hogy a bionc-ot nem is vettem szamitasba) en megfogadtam magamban, hogy amig tehetem, xp-t fogok hasznalni.. csak egyszer volt a gepemen vista.. utoljara...
csomaggal szerintem a legritkabb esetben van gaz.. en napi 100-at biztos megcsinalok, de meg egy sem volt error-os.. (legalabbis nem gyarilag a csomag hibajabol)
[Szerkesztve] -
tomazin
veterán
Ti is észrevettétek,hogy irreális időket ír ki egy csomagra,vagy csak az én 2 gépemen irja ki mindenre,hogy 20óra lesz?
-
westlake
félisten
nah, mar megint a burkolt(?) szarkazmus...enyje mar..
sajnos csak ennyire futotta.. raadasul meg korbenezunk ilyen kis lepusztult varosokban is, mint pl. praga..
Thrawn: personal visitorsemmi extra.. lovok nehany fotot, aztan megyek aludni a hotelbe
(kar, hogy mar egyre kevesbe erdekelnek a hardverek
)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
tuti, hogy egy jo ideig ez lesz az egyeni avarge csucsom..[link]
este mar nem leszek az orszagban (cebit), de azert nezzetek majd meg holnap hajnal 1 utan, hogy a mai napra hany pontot kaptam.. szerintem ez is rekord lesz
na pussz mindenkinek
mod: 9 oldalnyi pending validation es a mai (kb.) 200 csomag kozul egy sem volt beta
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
lekaptam vagy 100 csomagot, de egyik sem volt beta
-
Thrawn
félisten
1 nap és lenyomjuk Svédországot [link]
Üdv a csapatban kofer!
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
westlake #304 üzenetére
Nem magyarázkodásnak szántam, tényleg elb...tam, mert már elfelejtettem helyesen írni, és a beépített helyesírásellenőrző sem jelezte hibásnak. Booooocs!
Én meg mondhatnám hogy használj ékezeteket (mert ugye a magyar nyelvben vannak ékezetek is), és az nem kifogás hogy angol nyelvű esetleg a billentyűzeted
Porrá zúzva?Inkább tartsd meg akkor.
Na off over... -
westlake
félisten
persze-persze... magyarazkodni minidg egyszerubb.. valld be inkabb, hogy egy tudatlan nyaloka vagy (te is)
nem szegyen az/ez... elvegre en is le tudtam elni tobb, mint 24 evet igy
hanem fejezed be surgosen ezt a rohadt amd-s baromsagot, akkor isten bizony kuldok neked egy x2-t.. DE PORRA ZUUUUZVA!!
-
A hócipőm kezd kicsit tele lenni ezzel az 5.8.9-es boinccal. Amióta fent van, asszem a mai volt a 3-dik alkalom, hogy egyszercsak abbahagyja a számolást és semmit nem csinál. grrrrrrr
Nincs újabb boinc verzió? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FC25 PS5 játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest