Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
he felteszem egy laptopra és átállítom a beálításokban, hogy ne működjön amikor akksin megy, akkor a szerint fog cselekedni, vagy a központi profil szerint? Sajnos kipróbálni nem tudom, csak feldobni és otthagyni...
-
kem
addikt
Itt már meg is előztem
...jól elvagyok
Holnap jön a csapatba egy CoreDuo noti is -
kem
addikt
holnap reggelre eggyel előrépp leszek a listán
király!
-
Thrawn
félisten
Ez tetszik:
-
kem
addikt
még 2 nap és lenyomom Lucifert a Boinc listán
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Core2duo6600 #4093 üzenetére
Az nálam sem, de az épp számolt csomagok igen (és szerintem ez a lényeg).
Advanced -> Preferences -> disk and memory usage -> Leave applications in memory while suspended -> pipa ki?
Ps: Ha nincs meg a korábbi nem gond, minden korábbi verzió letölthető.
-
Core2duo6600
veterán
Nálam nem tünik el, sem a boinc exe -k 2 fut
Boinc master nem tunik el, ami ezzel a felhasználó névvel is fut.sem a project exe k
Most eltunik, fele sem érti.
Mindenesetre ez a cuda azért lett volna lényeges, hogy tényleg gyorsabban dolgozik - e a Tmpeg xpress 4 es
a külöböző tesztek szerint mukodik a cuda -m amúgy, 1.0 asLehet visszateszem a korábbi progit, ha megvan még
-
Thrawn
félisten
válasz
Core2duo6600 #4091 üzenetére
Az ikonon jobbklikk -> Snooze? Nálam így eltűnik a ramból.
Fogalmam sincs mi a 'CUDA'-nak írja ki ezt, pláne ATI kártyánál
-
Core2duo6600
veterán
Kicseréltem én is erre a legfrissebre, továbbra sem írja ki, hogy cuda lenne.
Viszont, elég körülményes, hogy csak akkor fusson, ha én akarom, mert ha kilépek a progiból, akkor is fut a háttérben, a régi az nem ilyen volt, ott ha kiléptem, akkor nem maradt semmi sem a ramban, és be is fejezte a számolást.Eddig még nem találtam meg a beállítást, ahol ezt meg lehetne neki mondani.
-
Thrawn
félisten
válasz
Core2duo6600 #4089 üzenetére
6.3.10-es BOINC van fent (Catalyst 8.9 ha ez számít).
-
Thrawn
félisten
válasz
Core2duo6600 #4087 üzenetére
Sehogy, csak a proci számol, WCG-ben nincs GPU-n futtatható project
Ezt csak a BOINC írja ki. -
Thrawn
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
Én is jubiláltam
4 millát léptem át
-
kem
addikt
nahh sikerült elérnem a 801 Boincpontot/nap
Lenyomlak Thrawn
...egyszer biztos -
Sotho
őstag
hogy hogy hogy?
[link]
-
ngabor2
nagyúr
My Accumulated Points: 8,007,136
My Current Ranking: 706ez is megvan
-
BioNiCMaN
addikt
A WCG oldalára be tudok lépni, de most raktam újra a gépet és hozzá szeretnék adni project-et, de nem fogadja el a nevem és/vagy jelszavam...
-
ngabor2
nagyúr
úgy tűnik, tartósan 1800 pont/nap fölött vagyok
-
Thrawn
félisten
Nagy nehezen, de csak meglett a másfél millió pötty
-
kem
addikt
Török előre, ma még 2 gépet helyeztem üzembe: ))
Az enyémmel sajnos nem tudok számolni(csak alapon),
mert nem bírja lehűteni a procimat a Zalman amikor ilyen meleg van -
kem
addikt
BOINC->advanced->Számítógép kiválasztása:
Evvel a menüponntal mit tudok kezdeni?
Valahogy tudom távolrol babrálni a többi rákszámlálómmat is? -
ngabor2
nagyúr
ismét 1750pont/nap fölött vagyok. ennyit jelentett, hogy tábor alatt nem számoltak a gépek
-
Sotho
őstag
A folding@home-ből meg egyenlőre kiszálltam, mert a gpu kliens belassítja a 2d megjelenítést , külön vga val menne jól
marad a wcg , most 7vgn 4 gép (10 mag) számol.
-
Sotho
őstag
Pár hónap múlva külön helységbe kerül a gépem mehet majd 24/7be, meg hát a quad wasser nélkül félszemű király
de majd lerendezzük
-
Bagira01
veterán
Visszavettem a procit 6x400-ta 0,97v-al így mindíg mehet a cumó
-
szumoo
senior tag
Jelentem csatlakoztam a PH! team-hez!
-
Bagira01
veterán
Na én is beszálltam egy 3,6Ghz-es q6600-al
Remélem nem lesz túl magas a villanyszámla
-
Sotho
őstag
sálálá :
Welcome back, Sotho sign out
Accumulated Points: 2,003,183
Current Ranking: 4,360 -
tomazin
veterán
Gondoltam ha már erre jártam beugrok köszönni!
Remélem még nem estem a ranglista végére -
kem
addikt
Nahh befogtan számolni egy E7200-ast, remélem sokat lesz bekapcsolva a gyerek
-
Sotho
őstag
még 2-3 hét és position in sign up date 1 leszek hehe. [link]
-
ngabor2
nagyúr
a gyógyszermolekulák (jelen esetben) úgy hatnak, hogy gátolják a vírus egy génjét. ahoz, hogy gátolni tudják, illeszkednie kell. 2 út lhetséged:
- vagy minden egyes szóbajöhető molekulát megszintetizálnak, és kísérleteznek vele,
- vagy molekulamodellezéssel megnézik, van-e esély a jó illeszkedésre.ez utóbbi lényegesen gyorsabb, olcsóbb és veszélytelenebb.
-
Tomate
veterán
Miben tudok segíteni azzal a gyógyíthatatlan betegségek ellenszerének kutatásában ha a gépemben 100%on dolgozik a proci mikor semmit nem csinálok vele?
-
C0d3r
addikt
Nem hibásak, nyugodtan belehet őket fejezni. Itt leírják az érintett csomagokat: [link]
-
DeadMeat
nagyúr
Kaptam egy pár 55 órás meg néhány 2x órás csomagot Nincs is egy számjegyű időegység alatt befejezhetö csomagom... Már megint miafene van?
-
Ottoka
őstag
Na merre vagytok táborozók?
Fényképek? -
Sotho
őstag
Egyik gépemnek elege lett a rizsából
folyton számolási hibát vét, kb azóta mióta úgy van beállítva hogy csak fél napot menjen, lehet az hogy 12 óráig őrizgeti a ramban és aztán elqrja?
Most visszatettem állandóra meglátjuk mi lesz.Gersomn:
még részletesebben és sok sok fordítást a wcg oldalról
-
Moonline.
aktív tag
Helo all!
Csináltam egy blogot, ami az egész boinc rendszerrel, azon belül pedig a projectekkel is foglalkozik, aki akarja megtekintheti. Itt.
Én egyébként a sztakiban, spinhenge-ben veszek részt aktívabban.
További szép estét -
Ottoka
őstag
Aki emlkészik : miniblokk!
-
Ottoka
őstag
Azért a ph listán még jó vagyok
-
Gyusz
őstag
Ismerkedem a programmal és már sikerült egész jól belőni, de miként lehet megadni, hogy automatikuson induljon a Windows-al? Mintha az installáláskor meg lehetett volna adni, de most utólag egyszerűen nem találom.
-
Thrawn
félisten
Nyugi, valami a WCG-seknél nem volt kerek, de már dolgoznak rajta.
-
^Tibo
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4012 üzenetére
elvileg nem. minden más megy rendesen.
úgy olvastam, nem kell neki port forward, de ha mégis, akkor lehet, hogy az a hiba. csak nem találom, melyik udp/tcp portot használja a program.
-
^Tibo
csendes tag
sziasztok, csatlakozom én is, megy a gép sokat, hadd számoljon közbe.
feltettem a boinc-ot, de mindig azt kapom, hogy:
2008. 07. 04. 11:00:46|World Community Grid|Sending scheduler request: To fetch work. Requesting 86400 seconds of work, reporting 0 completed tasks
2008. 07. 04. 11:00:57|World Community Grid|Scheduler request succeeded: got 0 new tasks
2008. 07. 04. 11:00:57|World Community Grid|Message from server: No work sent
2008. 07. 04. 11:00:57|World Community Grid|Message from server: No work is available for Discovering Dengue Drugs - Together
2008. 07. 04. 11:00:57|World Community Grid|Message from server: No work is available for FightAIDS@Home
2008. 07. 04. 11:00:57|World Community Grid|Message from server: No work is available for Help Conquer Cancer
2008. 07. 04. 11:00:57|World Community Grid|Message from server: No work is available for Human Proteome Folding - Phase 2
2008. 07. 04. 11:00:57|World Community Grid|Message from server: No work is available for Nutritious Rice for the Worldnemhiszem, hogy mindent kiszámoltatok már
vagy mit baxtam el a beállításokkal? -
Thrawn
félisten
Boldog névnapot Ottó (így utólag
)
-
ngabor2
nagyúr
ismét jubiláltam
-
Májsztró
addikt
válasz
Core2duo6600 #4006 üzenetére
hát most hűtőt cseréltem , mert az előző nem feküdt fel redesen , így visszatettem a régit , most 73 fok a proci ... tényleg meleg van .... így nem lesz jó , de legalább most tudok számoltatni vele
-
-
Májsztró
addikt
éppen nem tudok számolni , mert túlmegelszik a gép
-
Thrawn
félisten
Már több mint 100 évnyi processzoridőt áldoztunk fel a nemes cél érdekében!
-
subaruwrc
félisten
üdv újra. én itt a háttérbe számolgatok ám. valaki meg tudna dobni egy linkkel amin meg tudom nézni a csapatban elfolgalt helyemet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest