Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- iPad topik
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Lehet, hogy csak nekem furcsa, de westlake már több csomagot küldött vissza, mint Ottoka, ennek ellenére pontilag durván még csak a felénél tart. Ez lehet azért, mert régebben egy csomag nem ért annyi pontot?
-
Winner_hun
félisten
Felmennék az oldalra, frissítés, 2 perc mittomén hány másodperc. Jóva. 15 perc múlva:
The page you requested is currently unavailable because the statistics are being updated.
The statistics update will finish in about 43:29 minutes. -
Winner_hun
félisten
Error page exception
The server cannot use the error page specified for your application to handle the Original Exception printed below. Please see the Error Page Exception below for a description of the problem with the specified error page.
......... -
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz) #842 üzenetére
Ha én nem jöttem volna a topikba még mindig csak 10-en erőlködnének
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #835 üzenetére
kint van
-
Winner_hun
félisten
Tisztelt szalontai, senior tag rangú Úr!
Az alapelvekből idézett 2 részből az elsőre ez a válaszom: eszembe nem jutott flame-elni, nem is annak szántam, sajnálom, ha annak vette.
A második alapelvekből való idézésre: az első hozzászólásban, amikor írtam a hozzászólásomat, nem volt benne az a rész, ahol be lehet állítani a dolgokat. Ennyi erővel elég lenne a worldcommunitygrid.org-ot berakni, aztán mindenki csinálja a regisztrációt és a csapathoz való csatlakozást ahogy tudja. Mivel nem mindenki tud perfektül angolul, azt hiszem ez nem mindenkitől várható el.
Ha látja a topikban, hogy az első hozzászólásba van mit még betenni, esetleg intézkedhetne ez ügyben, hogy minden igényt kielégítsen a témával kapcsolatban az első hozzászólás. Tudom, megtehetném én is, de azt hiszem ezt a feladatot meghagyon Önnek. -
Winner_hun
félisten
Na mostmár akár Gí-re is lehet bizonyítákom
-
Winner_hun
félisten
Nagy a csönd
-
Winner_hun
félisten
Tisztelt őstag Thrawn!
A linkek funkcionalitása jelenleg nem számít, ennyi erőval a worldcommunitygrid.org oldald elég lenne belinkelni aztán mindenki találja meg azt, amit keres. Én direkt azt kérdeztem, hogy azokat a bizonyos dolgokat hol lehet beállítani, nem körbeírást kértem. Az első hozzászólásban pedig NINCS, ismétlem, NINCS ott közvetlen hivatkozás a módosításra. Lehet célszerű lenne betenni.
A másik oldalt meg nem a többieknek, hanem Önnek írtam. Sajnos bizonyítékom nincs, mert nem csináltam screenshotot az állapotról, amikor a Gí névre egy :D szmájlival reagált. -
Winner_hun
félisten
Tisztelt Thrawn, őstag rangú kolléga!
Olyan kesze-kusza értelemben írt, hogy azt sem tudtam mihez szóljak hozzá az előző kommentjéhez amit felém intézett. Nem is kommentáltam mindet, ezért lehet a félreértés. Ez előfordul a legjobbakkal is.
Az első hozzászólásban szalontai, senior tag rangú kolléga hiánypótló írása sem tökéletes még, mivel az általam hiányolt, ön által posztolt beállítás linkje NEM szerepel az első hozzászólásba.
A nevéhez kapcsolódva:
Legutóbbi találkozásunkkor mintha szóba került volna, hogy hogy is kell komondani a nevét, ha nem jött szóba, akkor itt a fórumon volt róla szó, a végleges álláspont a kimondhatatlannál maradt. Ezek után a rövidítésem jogos, ha az utcán nem is, majd itt a fórumon hozzá fog szokni az új becenevéhez, ha egy másik oldalon már sikerült (nem írom le a másik oldal nevét, egy másik topik címének szabályával ütközne!) -
Winner_hun
félisten
Tisztelt őstag rangú Thrawn
Ezt írta nekem címezve:
Felhívnám figyelmét, hogy ha a hozzászólásaimat vagy azok egy részét idézné, vagy bármilyen egyéb módon felhasználni kívánná, akárcsak utalni szeretne rájuk, előtte lépjen velem kapcsolatba, hogy az ilyen tévedéseket elkerülhessük.
Őszintén szólva nem értem, hogy mi a problémája ezzel. Hogy miért? Bármi felhasználható Ön ellen vagy Ön mellett amit a fórumban ír, erre jogot adnak az alapelvek, melyet ezen a [link]en megtalál. (a hozzászóló fórumbeli hozzászólásai erejéig lemond szerzői jogáról: sem anyagi sem más jellegű követeléssel nem élhet.)
A felém idézett hozzászólása második részére reagálva:
Ha nem ismerné a remekművet (rrrRRR) ahonnan az új nevét kapta akkor nem írta volna le a benne található szereplők nevét. Mivel a Thrawn a filmben szereplő Gí-hez hasonlóan kimondhatatlan nevű ezért bátorkodtam a továbbiakban Gí-nek nevezni, mivel minden jogom megvan rá, az alapelvek ([link]) nem tiltják, hogy a fórumba regisztráltak CSAK saját nevükön legyenek megszólíthatóak.
Ezek tudatában megkérném arra, hogy eme felém irányuló zaklatásokkal mielőbb hagyjon fel, ellenkező esetben ''a fagyi visszanyal'' effekt állhat elő.
Megértését és együttműködését köszönöm. -
Winner_hun
félisten
Kedves senior újonc rangú szalontai Úr!
Az előző, magához címzett postomból kimaradt egy aprócska, ám igen fontos dolog. Amikor nekem akart segíteni, az első hozzászólásra irányított. Arra is rájöttem, hogy miért.
Saját irományát óhajtja népszerűsíteni, mikor tudja, hogy egy blokkal* ezelőtt pontosan le volt írva, hogy hol lehet az általam kért adatokat módosítani. (Biztos vagyok benne, hogy olvasta azt a hozzászólást, mivel utána válaszolt egy előtte levő kérdésre.) Abban a hozzászólásban van ez leírva, melyet Thrawn (továbbiakban Gí (rrrRRR)) írt, de ez nem az Ön szerzeménye. Ami valójában zavarhatja, az vagy az, hogy Gí összefoglalója sokkal átláthatóbb, vagy az, hogy Önnek a topikban mért népszerűségi indexe igen alacsony és ezzel szeretett volna ezen az átlagon javítani. Ezennel megkérném igen mélyen tisztelt szalontai mester, hogy az elkövetkezendő időkben ne saját érdekeit tartsa szem előtt, hanem másokon, önzetlenül próbáljon meg segíteni. Köszönöm.
* - alap, 30-as listázással, kombinált nézetben fórumozva. -
Winner_hun
félisten
Az a hozzászólás túl messze van a lassan 700 hozzászóláshoz, így csak keveset kellett visszanézni: [link] [OFF]bár összefüggés nincs vagy nemtom, ugyan úgy egy kattintás, sőt, még kedvencekbe (khmmmm ff-ban könyvjelző) szóval abban is benne van, az legalább nem tölt előző hozzászólásokat.
Amúgy meg lusta voltam megnézni, illetve jobban megnézni a beállítást, azt hittem hogy a programban is be lehet állítani ezért nem vacakoltam vele. -
Winner_hun
félisten
Azt se tudom, hogy hogy kell beállítani, ez az egyik, amiért leszedem, a másik az, hogy 5 perc alatt sem képes a windows elindulni, nagyon be van lassulva, félig ez miatt, szóval nem gyilkolom vele. Majd az x2 behozza amit az számolna
-
Winner_hun
félisten
Mitől lesz valami erroros? Mert a másik gépen eddig egy lett jó, a többi mind error, azokra nem is kaptam pontot, lehet le kéne venni róla a programot
mod: és jóformán csak azok errorosok
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
paramparya #577 üzenetére
Boinccal számolsz ugye?
-
Winner_hun
félisten
Végre működick a másodick mag is
-
Winner_hun
félisten
Boinc újra beizzítva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Politika
- Autós topik
- Hegesztés topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest