Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Az a baj, hogy még a "GUI" felülettel is küzdök, próbálom tanulni mi micsoda, és mit lehet vele csinálni, a forráskódszintű átlátás még annyira sem megy. A lenti megoldást is csak a kezdők szerencséjével találtam meg.
The DJ
Értem én, de nem az egész cikket akarom kitenni a főoldalra, csak az első blokk-ot (ill. a more-ig) a szekimom.ddns.net oldalon ismerkedem vele. Egy raspberry-n fut a lighttpd, és egy mariad. Most legyalultam az egészet, mert úgy tűnt hogy nem nyomtalanul tűnik el egy-egy- bővítmény. Mondhatni teleszemeteli elhagyott fájlokkal, pl. ez a Wordfence is. hagyott maga után fájlokat. És kitudja még milyen beállításokat hagyott eltekerve. Lehet paranoia, de amíg nem látom át mit miért hogyan(és ez talán soha nem fog bekövetkezni
), nem tetszik ez a fajta működés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), nem tetszik ez a fajta működés.