-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Az a baj, hogy még a "GUI" felülettel is küzdök, próbálom tanulni mi micsoda, és mit lehet vele csinálni, a forráskódszintű átlátás még annyira sem megy. A lenti megoldást is csak a kezdők szerencséjével találtam meg.
The DJ
Értem én, de nem az egész cikket akarom kitenni a főoldalra, csak az első blokk-ot (ill. a more-ig) a szekimom.ddns.net oldalon ismerkedem vele. Egy raspberry-n fut a lighttpd, és egy mariad. Most legyalultam az egészet, mert úgy tűnt hogy nem nyomtalanul tűnik el egy-egy- bővítmény. Mondhatni teleszemeteli elhagyott fájlokkal, pl. ez a Wordfence is. hagyott maga után fájlokat. És kitudja még milyen beállításokat hagyott eltekerve. Lehet paranoia, de amíg nem látom át mit miért hogyan(és ez talán soha nem fog bekövetkezni), nem tetszik ez a fajta működés.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest