-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Újdonság nekem a wordpress és az optimalizálás, viszont szeretném megérteni, amit csinálok. Adott volt egy fotós oldal (nyaradiphotography.hu), amit anno a fejlesztők elkészítettek, én pedig tovább faragtam. Most próbálnám a gyászos gtmetrix és pagespeed insights számokat feljebb tornázni, de egyelőre nem sok sikerélménnyel.
Telepítettem Smush-t, végigdarálta a képeket, de gtmetrix még mindig azt írja, hogy optimalizálni kell a képeket. Ha médiatárban megnézem, azt látom, hogy megcsinálta minden méretre az optimalizálást, kivéve a full méretre, mert azt írja azt úgysem használja az oldalon, csak tárolja a wordpress. Ha így van, akkor vajon miért sír a gtmetrix?
Következő 0 pontos az Inline small JavaScript. W3 Total Cache-t próbálok beállítani, és ebben a Minify menüpontban be van pipálva az Inline CSS és JS minification is. Esetleg nem jó helyen kapisgálok?
Ezután jönne majd még a Defer parsing of JavaScript, és egyéb "apróságok" de egyelőre az első kettőre keresem a választ.Köszönök mindenféle segítséget előre is!
Üdv:
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest