Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Nyugi, nekem is kellett, vagyis nem, mert elolvastam, hogy mi a baja és addig javítgattam, míg jó nem lett.
Nálad is írja, hogy mi nem tetszik neki. A snippetbe tedd be a szópárt, hogy: "számítástechnikai szerviz", akkor már egyel kevesebb lesz a piros. Az oldal szöveges tartalmában konkrétan 0-szor szerepel a szópár, nyilván piros. Fogalmazd át a tartalmát úgy, hogy több alkalommal is szerepeljen benne, akkor az is zöldre fog váltani. Legfelül az a baja, hogy az első bekezdésben nincs megemlítve a kereső szó párosa, szóval nyithatod a szövetet azzal, hogy üdvözlöm a R-szerviz számítástechnikai szerviz weboldalán. Hopp, az is el fog tűnni. Kevés a rizsa, abból is több kellene, lehetőleg keresőszavakat helyezz el szépen megfogalmazva. Ha képeket tettél fel akkor azokra kattints rá, majd ott a szerkesztés gombra. A "Helyettesítő szöveg" felirat után írd be a képnél azt, hogy számítástechnikai szerviz majd utána amit még szeretnél, pl. banner 1 stb. Akkor az is átvált zöldre. Hirtelen ennyi tippet tudok adni, de majd egy hozzáértő kijavít, én csak lelkes amatőr vagyok egy saját oldallal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest